Læs den officielle beskrivelse

Global Banking School giver Industri førende anvendt Bank og Finans uddannelse rundt om i verden. Vi er primært kendt for investment banking uddannelse til virksomhedernes, banker, private equity og hedgefonde i top 20 finansielle hovedstæder.

Vores unikke proposition i industrien til at hjælpe dig opbygge en succesfuld karriere i banksektoren eller finansielle branche. Vi rekrutterer ambitiøse mennesker, uddanne dem med kritisk tænkning og problemløsning; guide deres karriere for at blive en succesfuld personlighed i denne globale verden.

Vores undervisere bringe stor rigdom brancheerfaring, faglig uddannelse og passionerede pædagogiske færdigheder til klasseværelset.

Hver elev af Global Banking Skole skal igennem vores gratis karriereudvikling program, hvor du vil interagere med gruppe af ledende bankfolk til at identificere den rigtige karriere for dig selv, udvikle dit cv til specifikke roller og netværk med industrien.

Ved at studere på GBS studerende vil også automatisk blive medlemmer af vores 4000 + alumner i bank- og finanssektoren. Studerende vil blive opfordret til vores mange netværksarrangementer, hvor de vil være i stand til at opfylde tidligere studerende og arbejdsgivere fra industrien.

Vores innovative undervisningsmetoder leveres af erfarne investeringsbanker. Vi stræber altid at slette forskellen på viden mellem virkelige verden investment banking og finansiere praksis og traditionel akademisk læring. Vi letter gruppediskussioner, dybdegående Q & Som med en erfaren træner, visuelle præsentationer og læring af virkelige verden applikationer med Excel-baserede finansielle modeller.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Global Banking School

Dette MBA er designet til at opbygge en karriere i Business Administration, Entrepreneurship, Project Management, Operations Management, Teknologi Management, General Man ... [+]

Dette er det bedste program til kandidater, der ikke har besluttet retning af deres karriere endnu. Det vil hjælpe dem at lære lede og styre organisatoriske ressourcer, global strategi, International Business, Marketing, Entrepreneurship og projektledelse. Ved afslutningen af ​​din MBA-program, vil du være i stand til at udfylde et hul i branchen med stor Business and Management færdigheder og kompetencer inden for sektoren for dit valg. Der er forskellige tvingende grunde for studerende at deltage i dette program. Du vil blive at udfylde et hul i branchen for investment banking færdigheder på en analytiker eller en associeret niveau globalt. Der er forskellige tvingende grunde for studerende at deltage i dette program.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Global MBA

Global Banking School

Dette MBA i Global Banking er designet til at sikre en karriere i Mergers & Acquisition, Management / Finans Consulting, Private Equity, Venture Capital, Entrepreneur ... [+]

Den MBA i Global Banking er blevet skabt for at imødekomme kravene fra Global Investment Banking industri. Dette vil hjælpe dig til at forbedre kendskabet til og forståelsen af ​​investment banking disciplin så du kan operere på forskellige roller med i Investment banking, Kapitalmarkeder og Wealth management.

Det vil hjælpe dig til at opbygge en platform for forståelse og kritik af den nuværende akademisk teori og begreber, der er relevante for industrien, opmuntrende at udforske nye tilgange til både studier og praksis for finansielle tjenesteydelser, indføre og udforske aktuelle tendenser i teori og praksis, såsom : førende og styring organisatoriske ressourcer; global strategi, International Business, Marketing & Entrepreneurship og endelig at give dig i dybdegående forståelse af Investment Banking og Wealth Management sammen med andre aktuelle emner relevante for den strategiske implementering af investment banking.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk