Global Banking School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Global Banking School giver Industri førende anvendt Bank og Finans uddannelse rundt om i verden. Vi er primært kendt for investment banking uddannelse til virksomhedernes, banker, private equity og hedgefonde i top 20 finansielle hovedstæder.

Vores unikke proposition i industrien til at hjælpe dig opbygge en succesfuld karriere i banksektoren eller finansielle branche. Vi rekrutterer ambitiøse mennesker, uddanne dem med kritisk tænkning og problemløsning; guide deres karriere for at blive en succesfuld personlighed i denne globale verden.

Vores undervisere bringe stor rigdom brancheerfaring, faglig uddannelse og passionerede pædagogiske færdigheder til klasseværelset.

Hver elev af Global Banking Skole skal igennem vores gratis karriereudvikling program, hvor du vil interagere med gruppe af ledende bankfolk til at identificere den rigtige karriere for dig selv, udvikle dit cv til specifikke roller og netværk med industrien.

Ved at studere på GBS studerende vil også automatisk blive medlemmer af vores 4000 + alumner i bank- og finanssektoren. Studerende vil blive opfordret til vores mange netværksarrangementer, hvor de vil være i stand til at opfylde tidligere studerende og arbejdsgivere fra industrien.

Vores innovative undervisningsmetoder leveres af erfarne investeringsbanker. Vi stræber altid at slette forskellen på viden mellem virkelige verden investment banking og finansiere praksis og traditionel akademisk læring. Vi letter gruppediskussioner, dybdegående Q & Som med en erfaren træner, visuelle præsentationer og læring af virkelige verden applikationer med Excel-baserede finansielle modeller.

Placeringer

London

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE London, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE London, England, Det Forenede Kongerige