Læs den officielle beskrivelse

Leveret på Glasgow Caledonian University's Londons campus, er dette MBA-program designet omkring vores engagement i det fælles gode og FNs principper for ansvarlig ledelsesuddannelse (PRME). Dette særprægede MBA-program er designet til initiativrige og socialt indstillede personer med ambitioner om at blive en professionel leder med et instinkt til at skabe bæredygtig forretning på en socialt ansvarlig måde.

Dette praktiske og anvendte program giver indsigt i de daglige udfordringer, der står over for ledere inden for en bred vifte af erhvervsliv og organisationer i tredjelande over hele kloden. Vi understreger rollen, bidraget og integrationen af ​​de vigtigste forretningsfunktioner for at forbedre din evne til at designe og levere effektive organisationsbrede strategier.

Dette dynamiske og krævende program kræver din energiske deltagelse. Ligesom jer vil jeres jævnaldrende være ambitiøse, højt motiverede og fast besluttede på at lykkes. Vi ser frem til at byde dig velkommen til programmet og ind i vores globale alumni netværk af socialt ansvarlige ledere.

GCU London tiltrækker fremragende kandidater fra hele verden og tilbyder en uovertruffen elevoplevelse og international beskæftigelsesegnethed.

GCU er stolt af at have en banebrydende campus i hjertet af Glasgow. Med oprettelsen af ​​Glasgow Caledonian New York College er vi første udenlandske højere uddannelsesinstitution til at tildele grader i New York.

Du vil som led i dette program have mulighed for at gennemføre en to-ugers studieperiode på en af ​​disse spændende steder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined