Eaton Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 2013 er Eaton Business School Limited (EBS) (registreringsnummer 08671317) indarbejdet i henhold til lovgivningen i England og Wales. Eaton Business School er akkrediteret af British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Eaton Business School er også et godkendt partnercenter for ATHE, som tildeler niveau 4 til niveau 7 af godkendte RQF-kvalifikationer.

EBS i partnerskab med Guglielmo Marconi Universitet (GMU) giver International MBA og Executive MBA med specialiserede koncentrationer inden for Healthcare Management, Supply Chain

Eaton Business School er forpligtet til at betjene læringsbehovene hos fagfolk i deres ønske om at opnå et globalt anerkendt kandidatuddannelse, bacheloruddannelse og diplomprogrammer på tværs af fleksible studiemodeller - Onsite, Online og selvstudium. Vi mener, at læringen nødvendigvis ikke behøver at være begrænset til et fysisk klasseværelse. Teknologien er optimalt udnyttet til at frembringe en fleksibel pædagogik til de travle arbejdende fagfolk på farten, over hele kloden.

I dagens stærkt konkurrenceprægede og dynamiske forretningsmiljø forventes du at være et skridt foran resten. Eaton Business School arbejder flittigt på at udstyre vores elever med de færdigheder og ekspertise, som arbejdsgiverne har brug for, ved at give dem mulighed for at udvikle deres viden på tværs af en bred vifte af discipliner og opbygge en dybtgående viden i den eller de ønskede sektorer.

Placeringer

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, England, Det Forenede Kongerige

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

Programmer

Denne skole tilbyder også: