Læs den officielle beskrivelse

Renewables Academy AG (RENAC) , der er baseret i Berlin, Tyskland, er en af ​​de førende internationale udbydere af trænings- og kapacitetsopbygningstjenester inden for vedvarende energi og energieffektivitet. Siden vores grundlæggelse i januar 2008 har over 4.500 deltagere fra over 135 lande over hele verden draget fordel af vores ekspertise inden for teknologi, finansiering, ledelse og markedsudvikling af grøn energi.

Vores tjenester omfatter:

  • Kandidatgrad
  • Ansigt til ansigt og online åben uddannelse
  • Skræddersyet træning
  • Kapacitetsopbygningstjenester: Kapacitetsbehov vurdering, træningsmaterialer, Train-the-Trainer, nøglefærdige træningscentre, kvalitetssikring
  • Rådgivning: Eksperter til internationale missioner og organisation af delegationer

Kandidatuddannelser

I samarbejde med Beuth University for Applied Science Berlin driver RENAC fjernundervisningsprogrammet: MBA Renewables .

Beuth Universitet for Anvendt Videnskab Berlin er et statligt ejet universitet, der tilbyder over 70 akkrediterede uddannelser inden for ingeniørvidenskab, videnskab og erhvervsadministration. Det har mere end 30 års anerkendt erfaring med at gennemføre fjernundervisningsprogrammer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Renewables Academy AG (RENAC)

Online mastergraden MBA Renewables giver en Master of Business Administration med fokus på vedvarende energi og energieffektivitet. ... [+]

Beuth University of Applied Sciences Berlin og Renewables Academy (RENAC) tilbyder i fællesskab det første fjernundervisningsprogram med chancen for at opnå en cand.merc.-grad, der fokuserer på vedvarende energi og energieffektivitet - MBA Renewables.

Programmet kombinerer økonomisk, teknisk, juridisk, politisk og organisatorisk viden skræddersyet til vedvarende energi og energieffektivitetsindustrier. Takket være den holistiske tilgang får eleverne et overblik over og forstå:

forskellige RE teknologier og deres applikationer og fordeleinternationale energipolitikkerstøtte mekanismer til grønne energiteknologierhvordan man bruger disse teknologier rentabelt i industrien... [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
5 semestre
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Location address
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

Berlin, Berlin, 10119 DE