Professional School of Business & Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitets offentliggørelse

Vedtægterne offentliggøres af universiteterne på eget ansvar. Bestemmelserne i bekendtgørelsen om universitetsvedtægter (HSchBekV) af 4. november 1993 (GVBl s. 848), ændret ved forordning af 15. december 2004 (GVBl s. 580), skal overholdes.

En vedtægt er meddelt ved opsigelse i henhold til § 2 HSchBekV. Det Tekniske Universitets Kempten har defineret følgende procedure:

Afsættelsen finder sted henholdsvis i bibliotekets rum (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) og kan der til de generelle åbningstider (man, tirsdag

Derudover vil vedtægterne blive offentliggjort på WEB siderne af Kempten University of Applied Sciences.

underskrevet.
C. Herrmann
- Kansler -

Bemærkning fra universitetets ledelse:

Udgivelsen af ​​disse regler tjener hurtig informationssøgning. En garanti for korrektheden kan derfor ikke accepteres. Den officielle meddelelse er ikke erstattet af disse websider, kun den officielle version er autoritativ og juridisk bindende.

Inspektionen af ​​den officielle version kan også gøres på biblioteket. Siden 1.1.2005 offentliggøres universitetsspecifikke vedtægter kun på internettet, dvs. på universitetets hjemmeside. De oprindelige udgaver af vedtægterne kan ses i Kempten University of Applied Sciences.

Numbers - Data - Facts

Handelshøjskolen Kempten er det eneste statsuniversitet i Allgäu, der tilbyder akademikere inden for ingeniørfag, erhvervsadministration og turisme, datalogi og multimedier samt sociale og sundhedspolitiske fag. Siden grundlæggelsen i 1977 har uddannelsesinstitutionen på Alpernes kant vokset støt.

Hvert år ansøger flere tusinde ansøgere om et sted i Kempten. Ca. 6.000 studerende er for tiden indskrevet i 18 bacheloruddannelser og 14 kandidatuddannelser . 140 professorer gennemfører flertallet af forelæsningerne, støttet af omkring 200 lektorer fra den private sektor. Fra den foreløbige startbygning er en 53.000 m² universitetscampus med moderne undervisningsbygninger, laboratorier, bibliotek og cafeteria bygget i Bahnhofstraße. Omkring 200 ikke-videnskabelige medarbejdere holder universitetets drift i administration, fakulteter og laboratorier.

Specialudviklingen ved Universitetet for Anvendt Videnskab Kempten indeholder en bred , velbegrundet uddannelse på få kurser med en moderat specialisering i hovedret. En særlig bekymring er den praktiske relevans og internationalisering .

Diverse forretningssamarbejde udgør grundlaget for en ansøgningsorienteret undersøgelse. Mere end 80 partneruniversiteter rundt om i verden tillader at tilbringe en del af deres studier i udlandet.

Fakulteter for universitetet i Kempten

Kempten University of Applied Sciences er opdelt i det centrale område på seks fakulteter. De danner de grundlæggende organisatoriske enheder på universitetet og sikrer især de tilbudte kurser. Dine uddannelser er opdelt i fagområdet erhvervsøkonomi

Placeringer

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig