Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, et privat universitet beliggende i Vallendar nær Koblenz, var den første skole i Tyskland for at tilbyde en større i business administration understreger den strategiske ledelse af selskaber. Skolen ser det som sin vigtigste mission i uddannelsen af ​​generelle ledere og iværksættere, som behersker mange forskellige jobs. WHU er virkelig international. I løbet af de sidste tyve år har WHU etableret en verdensomspændende, unikke samarbejde netværk med mere end 140 universiteter fra alle kontinenter. Det var den første tyske universitet for at modtage EQUIS akkreditering (1998).

Kellogg School of Management ved Northwestern University er bredt anerkendt som en af de fineste graduate business schools i USA. Grundlagt i Chicago i 1908, Kellogg pioner teorien om, at business management principper kan anvendes på enhver type organisation. Kellogg er forpligtet til at opretholde sine høje standarder for akademisk ekspertise. Kellogg er en af ​​de første kandidat business schools at udvikle omfattende uddannelsesprogrammer for midten karriere og ledende medarbejdere.

Kellogg-WHU Executive MBA-program er konsekvent placeret en af Europas top EMBA programmer. Graden i fællesskab udbydes af WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar og Kellogg School of Management, USA. Denne prestigefyldte Uddannelsen integrerer alle ledelsesmæssige discipliner, der fokuserer på en syntese af amerikanske og europæiske ledelsesstil.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er designet til ledere, der stræber efter at blive mere effektive og ansvarlige ledere i dagens højtryks konkurrencedygtige miljø. ... [+]

Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet er et veletableret og prestigefyldt program, der har fastholdt sin dominerende stilling inden for de top 20 EMBA-programmer på verdensplan og top 10 EMBA-programmer i Europa i Financial Times-rankings. Programmet nyder godt af både amerikansk og europæisk ledelseskendskab gennem partnerskabet mellem Kellogg School of Management, Northwestern University i USA og WHU Otto Beisheim School of Management i Tyskland. Målet med programmet er at give fremtidige ledere de nødvendige værktøjer til succesfuldt at lede organisationer i et komplekst forretningsmiljø. Programmet lægger stor vægt på teamledelse, personlig udvikling og internationalitet gennem gruppearbejde, coaching og globale moduler. Kandidater opnår en fælles MBA-grad fra Kellogg School of Management, Northwestern University og WHU Otto Beisheim School of Management, og drager fordel af et stærkt globalt alumni netværk lige lang tid efter eksamen. Strukturen i Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet giver ledere mulighed for at fortsætte med at arbejde, mens de deltager aktivt i programmet. Studerende har mulighed for at anvende deres nyopkøbte færdigheder straks på arbejdspladsen. Programmet består af 30 kurser, der dækker en bred vifte af emner relateret til den generelle ledelse. Kellogg-WHU-programmet er modulbaseret, og klasser finder sted på vores smukke og fredelige campus i Vallendar, Tyskland hver anden måned med back-to-back weekender (Thurs-Sun) over en 2-årig periode. Vores globale muligheder består af et obligatorisk to-ugers modul på Kellogg campus (Evanston / Chicago) og mindst en uges global valgfag hos en af ​​vores partnerinstitutioner i Hongkong, Beijing, Tel Aviv, Toronto eller Miami. ... [-]

Tyskland Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!