Kellogg-WHU Executive MBA Program

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den WHU - Otto Beisheim School of Management, et privat universitet beliggende i Vallendar nær Koblenz, var den første skole i Tyskland for at tilbyde en større i business administration understreger den strategiske ledelse af selskaber. Skolen ser det som sin vigtigste mission i uddannelsen af ​​generelle ledere og iværksættere, som behersker mange forskellige jobs. WHU er virkelig international. I løbet af de sidste tyve år har WHU etableret en verdensomspændende, unikke samarbejde netværk med mere end 140 universiteter fra alle kontinenter. Det var den første tyske universitet for at modtage EQUIS akkreditering (1998).

Kellogg School of Management ved Northwestern University er bredt anerkendt som en af de fineste graduate business schools i USA. Grundlagt i Chicago i 1908, Kellogg pioner teorien om, at business management principper kan anvendes på enhver type organisation. Kellogg er forpligtet til at opretholde sine høje standarder for akademisk ekspertise. Kellogg er en af ​​de første kandidat business schools at udvikle omfattende uddannelsesprogrammer for midten karriere og ledende medarbejdere.

Kellogg-WHU Executive MBA-program er konsekvent placeret en af Europas top EMBA programmer. Graden i fællesskab udbydes af WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar og Kellogg School of Management, USA. Denne prestigefyldte Uddannelsen integrerer alle ledelsesmæssige discipliner, der fokuserer på en syntese af amerikanske og europæiske ledelsesstil.

Placeringer

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited