Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor ISM?

International School of Management er en af de bedste forretningsskoler i Tyskland. Dette er bevist af adskillige placeringer af uafhængige organisationer. Blandt andre vil den internationale orientering og den praktiske relevans, undervisningens kvalitet og de små læringsgrupper blive respekteret.

10 gode grunde til at studere på ISM

Internationalitet på alle områder

At studere ved ISM er tilpasset de højeste internationale standarder og forbereder dig optimalt til en global karriere. Du tilbringer mindst et integreret semester i udlandet eller et modul på et af vores 199 anerkendte partneruniversiteter. Praktikpladser i udlandet, der er integreret i fuldtids bachelorgrad, sikrer international praktisk erfaring i løbet af deres studier. Muligheden - nogle gange endda uden tab af tid - til at lave mastergrader på udvalgte partneruniversiteter bruges af halvdelen af vores studerende. Intensiv træning af fremmedsprog udruster dig til kommunikation over hele verden.

Moderne undervisning

Ved hjælp af moderne undervisningsmetoder læres indhold fra vores professorer, alle erfarne praktikere, i små gruppestørrelser. I praksis projekter, workshops eller partnervirksomheder er den lærede viden direkte implementeret. Vores ISM Net muliggør en god forberedelse og opfølgning af foredragene og indeholder blandt andet digitale forelæsninger.

Udestående i placeringer

Ikke kun akkrediteringsorganisationer certificerer ISM's høje kvalitet. Vi har også været i topgruppen på nationalt og internationalt niveau i mere end to årtier - performance er certificeret af studerende, kandidater og medarbejdere. Den nuværende CHE-rangering bekræfter det fremragende supportforhold med en karakter på 1,3 og også i Trendence Barometer 2016 ISM tildeles den bedste FH i kvaliteten af ​​sine forelæsere. Dette påvirker også lønnen: Universum Professional Survey fandt ud af, at ISM-kandidater opnår en løn, der er betydeligt højere end gennemsnittet for erhvervslivet, kun fem år efter eksamen.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Arbejde med store mærker

Vores studerende får ikke kun en intensiv erhvervserfaring inden for praktikophold og praktikophold i Tyskland og i udlandet, men arbejder også konsekvent på projekter med store mærker og kendte virksomheder i kurserne. Om Procter

Tæt på økonomien

ISM er tæt forbundet med økonomien på mange måder. Medlemmerne i bestyrelsen udveksler regelmæssigt information for at optimere vores uddannelser optimalt til arbejdsmarkedets behov og krav. Job eller praktikophold er udelukkende videregivet til vores studerende. Selv foredragene er ikke kun praksisorienterede med casestudier og workshops med virkelige virksomheder. Studierne er alle integreret i økonomien.

Kompakt undersøgelse

Det sofistikerede studiebegreb og den optimale eksamenstilrettelæggelse gør det muligt for dig at studere på en kompakt måde, som også kan udføres realistisk i løbet af den almindelige studieperiode. På trods af den korte studietid er ophold i udlandet og intensiv praktisk erfaring integreret i kurset. ISM tilbuddet går langt ud over levering af specialkundskaber. De lærer at udarbejde præsentationer, præsentere dem, præsentere sig optimalt og anvende en række retorikteknikker. Eventuelt kan yderligere sprog og yderligere it-kurser tages.

Fuld støtte

Det være sig et studerendesekretariat, internationalt kontor, karrierecenter, placering eller bibliotek - dørene til vores servicefaciliteter er åbne for spørgsmål og forslag. Der er kun 30 studerende på ISM på ISM, så vi kan hjælpe og rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende dine studier. Uanset om det er dit semester i udlandet, den perfekte applikation eller den rigtige litteraturforskning.

Personlig atmosfære

Overfyldte foredragsteater og anonyme foredrag kan ikke findes på ISM. De små gruppers personlige atmosfære (32 studerende i bacheloruddannelserne, 25 i kandidatuddannelserne og 15 i MBA) fremmer samhørighed og giver plads til individuel coaching på højt niveau. I sprogundervisning træner kun 15 til 18 deltagere deres færdigheder og sikrer en aktiv talerdel. Vi lægger stor vægt på vores studerendes personlige udvikling. Vores 100% åbne dørpolitik understøtter regelmæssig faglig og personlig udveksling mellem professorer, medarbejdere og studerende.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Et stærkt netværk - for en levetid

Fra den første dag er du ISMler og forlade os ikke kun med en internationalt anerkendt undersøgelse, men et stærkt netværk i ryggen. Specialiserede forelæsninger, ansøgningstræninger og alumni-arrangementer gør det muligt for dig at komme i kontakt med virksomheder og tidligere studerende på ISM på et tidligt stadium. Så intet står i vejen for din vellykkede start i det professionelle liv. Vi holder kontakten!

Akkrediteret, testet

ISM er permanent anerkendt af ministeriet for videnskab og kultur i Nordrhein-Westfalen. De opnåede grader ved ISM er således absolut lig med dem, der opnås ved offentlige universiteter. Kvaliteten af ​​studier på ISM er også regelmæssigt gennemgået og bekræftet af eksterne overvågningsorganer. For eksempel blev ISM i juni 2016, den første private erhvervsskole landsdækkende, akkrediteret af Videnskabsrådet for det andet år i træk i den maksimale periode på ti år.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

International School of Management

Med fuldtids-MBA kan du specifikt udvide din forretningsadministration og ledelsesviden og skabe de ideelle forudsætninger for en førende position inden for forretning. t ... [+]

Studieprofil MBA General Management

Med fuldtids-MBA kan du specifikt udvide din forretningsadministration og ledelsesviden og skabe de ideelle forudsætninger for en førende position inden for forretning .

teori

Kvalifikation i international sammenhæng

MBA-programmet tilbyder et omfattende overblik over alle ledelsesområder med kombinationen af forretningsadministration og funktionel viden inden for områder som marketing, økonomi eller iværksætteri.

Det engelsksprogede program motiverer studerende til at bruge deres viden og færdigheder i en international sammenhæng gennem et uges ophold i udlandet i Spanien.

Du afslutter dine studier med en praksisorienteret speciale.... [-]

Tyskland Munich
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MBA General Management at ISM