Offenburg University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1964, som et "nationalt School of Engineering," Offenburg University of Applied Sciences hurtigt etableret sig som en højtydende uddannelsesinstitution med en praktisk orientering. I dag er vores universitet danner et blomstrende samfund, med over 4.300 elever på to campusser. Vi tilbyder bachelor-og kandidatuddannelse i fire afdelinger: Business Administration og Industrial Engineering, elektroteknik og Informationsteknologi, maskinteknik og Process Engineering, og medier og informationsteknologi. International profil Offenburg Universitet bryster sig af den internationale orientering af sine programmer. I 1998 var det en af ​​de første institutioner for videregående uddannelser i Tyskland til at indføre internationale kandidatuddannelser gennem Graduate School. I dag tilbyder vi fem engelsksprogede programmer, der appellerer specielt til internationale studerende, der udgør omkring tolv procent af det totale studerende. Derudover, Det Internationale Kontor fastholder aktive udvekslingsprogrammer med mere end 50 partner universiteter i hele verden, at give vores elever masser af muligheder på studie-og praktikophold i udlandet. Takket være vores nærhed med den franske grænse, kan vi også tilbyde dobbelt-uddannelser med prestigefyldte franske universiteter. Fremragende undersøgelse betingelser Offenburg Universitet tilbyder et mindre campus, og de studerende drage nytte af fordelene ved en mere intim oplevelse med mindre klasser, individuel vejledning og støtte af fakulteter og personale, samt fra hands-on undervisning og en tæt integration med den regionale økonomi. Universitetet nyder høje placeringer og blev endda tildelt af Foreningen til Fremme af videnskab og humaniora i Tyskland for at være en reformeret teknisk skole. Økonomiske partnerskaber Universitetet opretholder gode forbindelser med regionale og nationale virksomheder, og der er en konstant udveksling af oplysninger mellem fakultetets medlemmer og branchefolk, der giver fortsat adgang til aktuel know-how inden for ingeniørområdet. De omfattende forretningsmæssige partnerskaber også give ressourcer til de studerende i form af at få erhvervserfaring, laver forskning, eller selv for fremtidig beskæftigelse. Forskning og teknologi Universitetets Institut for Anvendt Forskning (IAF) tilbyder en kombination af forskning og teknologioverførsel. IAF hoveder teknologi og innovative idéer fra områderne solenergi, medicin, robotteknologi og elektrisk mobilitet. Gennem universitetet, er der en stor tværfaglig blanding af eksperter fra forskellige teknologiske områder besidder særlig viden og moderne laboratorier. De anvendelsesorienterede forskningsaktiviteter og praktisk erfaring, der tilbyder universitetet er en hyldest til sin høje ydeevne.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

MBA i finans, risiko og forsikring

på universitet Fuldtid 3 semestre March 2019 Tyskland Offenburg

Kandidatuddannelsen i økonomi, risiko og forsikring er designet til fagfolk, der stræber efter en vellykket karriere inden for økonomi, risikostyring og handelskreditforsikring. [+]

Master of Business Administration (MBA) i Finans, Risiko og Forsikring er designet til fagfolk, der stræber efter en vellykket karriere inden for økonomi, risikostyring samt investering og handel kreditforsikring.

Denne verdensklasse postgraduate program vil guide dig gennem ledelse og iværksætter lederskab og finansielle og forsikringsmæssige færdigheder, der giver dig mulighed for at udføre i toppen af ​​den internationale handel, finans og forsikringsbranchen.

Offenburg University MBA omfatter Postgraduate Certificate i eksportfinansiering og handel kreditforsikring og tager 18 måneder at fuldføre.

MBA'en vil forberede dig på seniorroller, der har et stort ansvar, og fremskynder dine fremskridt hen imod velbetalt lederskabspositioner.... [-]


MBA i International Business Consulting

på universitet Fuldtid 3 semestre October 2019 Tyskland Offenburg

MBA International Business Consulting (IBC) er et kompakt, praktisk internationalt heltidsprogram, der forbereder dig på kun 15 måneder til en ledende stilling inden for Inhouse Consulting (fx inden for kontrol, projektledelse) samt i ekstern rådgivning. [+]

International Business Consulting (IBC)

MBA International Business Consulting (IBC) er et kompakt, praktisk internationalt heltidsprogram, der forbereder dig på kun 15 måneder til en ledende stilling inden for Inhouse Consulting (fx inden for kontrol, projektledelse) samt i ekstern rådgivning.

Karakteristika ved vores MBA er små grupper (ca. 20 studerende) for at sikre en individualiseret opmærksomhed, personlig rådgivning til at imødekomme dine karrieremuligheder og et meget interaktivt miljø for at lette maksimal udveksling af viden og erfaring.

En bekræftelse af vores program blev givet af QS Global Business Schools Report 2012 og 2013: IBC-programmet blev rangeret inden for Emerging Regional Business Schools.... [-]


Kontakt

Offenburg University of Applied Sciences

Adresse, linje 1 Campus Offenburg Hochschule für Tech­nik, Wirtschaft und Me­dien Of­fen­burg Bad­straße 24
77652 Offenburg, Baden-Württemberg, Tyskland
Hjemmeside http://www.fh-offenburg.de/
Telefon +49 781 2050

Adresse, linje 1 Campus Gengenbach Hochschule für Tech­nik, Wirtschaft und Me­dien Of­fen­burg Kloster­straße 14
77723 Gengenbach, Baden-Württemberg, Tyskland