Læs den officielle beskrivelse

Vi tilbyder en bred vifte af praksisorienterede uddannelser, der er af høj akademisk standard, åbner døren til forskellige attraktive erhverv. Vores internationale orientering baner vejen til det globale jobmarked: Vi tilbyder ikke kun en bred vifte af sprogkurser og sprogindlæringsniveauer, men har partnerskaber med 200 universiteter over hele verden. Alle vores elever uddannes med en bachelor- eller kandidatgrad i overensstemmelse med internationale standarder.

Vores forskningsfokus er demografiske ændringer, vedvarende energi og mobilitet og logistik, der beskæftiger sig med fremtidens udfordrende spørgsmål. Vi beskæftiger os med disse spørgsmål på en løsningsorienteret måde og træner vores elever for at kunne besvare disse spørgsmål med kreative bidrag.

  • Mere end 15.000 studerende fra mere end 105 lande
  • Fire fakulteter, 70 graders kurser
  • 270 foredragsholdere, 730 medarbejdere, 16 videnskabelige institutter
  • Ca. 200 partneruniversiteter i 51 lande på seks kontinenter
  • Stiftende medlem af konsortiet af højere læreanstalter i europæiske storbyområder ("U! REKA")
  • Stærke forskningsfokus - demografiske ændringer, vedvarende energi, mobilitet og logistik111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Fire fakulteter, der baner vejen til din fremtid!

Vores elever udvikler og designer fremtidens byer. Vi er en af de største faciliteter, der tilbyder kurser i planlægning og bygning inden for Rhein-Main-regionen, og vi tilbyder vores studerende bred bacheloruddannelse samt specifik træning i bachelor- og kandidatuddannelser.

Undervisningen foregår ikke kun i en foredragsholde, men også i et laboratorium og i applikationsorienterede projekter.
Vores forskningsemner omfatter et stort antal forskellige aspekter som bioteknologi, nanoteknologi, e-business, netværkssikkerhed og cloud computing.

Solidt og tillidsfuldt partnerskab med politik og økonomi understøtter vores mål om praksisorienteret træning. Innovationer udviklet inden for rammerne af vores forskningsprojekter i samarbejde med økonomi, politik og administration. På den måde kan de optimalt implementeres og være tilgængelige for den interesserede offentlighed.

Med omfattende forskningsaktiviteter, såvel som gennem vores internationale kontakter og samarbejde definerer vi forskningens status og formler samfundsudviklingen - regionalt og internationalt.

Vores elever er eksperter i teori og praksis og har mange forskellige jobmuligheder foran dem.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Hvordan organiserer du strømmen af produktinnovation i et firma? Hvad gør et corporate brand unikt? Hvad er en bæredygtig forretningsmodel? Hvordan kan effektiviteten af ... [+]

Kig ind - skab i morgen!

Hvordan organiserer du strømmen af produktinnovation i et firma? Hvad gør et corporate brand unikt? Hvad er en bæredygtig forretningsmodel? Hvordan kan effektiviteten af en ny forretningsmodel testes? Hvordan får du en familievirksomhed til at blive offentlig? Du vil kunne besvare disse spørgsmål i slutningen af dine studier og anvende de rigtige metoder og teknikker i kombination med beslutsomhed, dedikation og kreativitet, og du vil være et skridt foran andre.

Denne MBA er hovedsageligt undervist på tysk.

[-]
Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Frankfurt University of Applied Sciences

Med vores veletablerede program siden 2011 bliver din karrierevej avanceret i den hurtigt voksende luftfarts- og turistindustri! Efter vellykket gennemførelse af vores de ... [+]

Styr din fremtid i luftfart og turismeUndersøg vores veletablerede MBA i Frankfurt, Tyskland

Med vores veletablerede program siden 2011 bliver din karrierevej avanceret i den hurtigt voksende luftfarts- og turistindustri!

Efter vellykket gennemførelse af vores deltidsuddannelse vil du være kvalificeret til udfordrende og krævende ledelses- og lederstillinger inden for luftfart og turisme.

Dine fordele

Nyd at studere på et af verdens største luftfartshub og drage fordel af vores specialiserede MBA-deltidsprogram, designet sammen med kendte industrileder som DFS, Fraport og MUC Airport.

Forbedre din viden

Komplet din akademiske træning med seminarer, der udvikler din retorik og PR-færdigheder samt din personlighed og nyd netværk med branchens berømte lobbyister.... [-]

Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk