Coburg University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Profil

Coburg University er et offentligt universitet finansieret af Bavarian State Ministeriet for Undervisning, Videnskab og kunst. Som den engelske oversættelse "University of Applied Sciences og Arts" antyder, er en Hochschule præget af praksis-relateret undervisning og forskning samt en stærk praktisk bias. Dens pædagogiske filosofi er designet til at give sine studerende til at anvende deres teoretiske viden og metodisk viden til at løse konkrete problemer i deres professionelle karriere. Under deres studier de studerende på Coburg University systematisk uddannet til at udvikle disse færdigheder. For at sikre, at de studerende aldrig miste den praktiske relevans af, hvad de lærer syn, er både fuldtids- og deltidsansatte fakultet kræves for at have opnået stor erfaring i ledende stillinger i erhvervslivet og administration.

Med undtagelse af kunst-relaterede programmer, standard længde bacheloruddannelser er syv semestre, hvoraf den ene er som regel, i en praktikplads.

Den praksis-orienteret tilgang til undervisningen fremgår af

en nødvendig praktik den lille størrelse af klasser tillader individuel opmærksomhed skal gives til studerende lab og feltarbejde, simulering spil, projekt-centreret uddannelse, og ekskursioner fakultetets brede vifte af praktiske erfaringer

Et par numre

Organisation

6 faglige afdelinger 1 Academic Center for naturvidenskab og humaniora 5 videnskabelige institutioner

Akademiske programmer

20 bacheloruddannelser, herunder 8 dobbelte programmer 16 kandidatuddannelser, herunder to internationale kandidatuddannelser 97 internationale partner universiteter

Studerende

5.000 elever (50% kvinder, 50% mænd) 100 stipendiemodtagere 900 kandidater (per år)

Personale

120 professorer 2 begavet professorater 500 medarbejdere i undervisning, forskning og administration

Praktisk erfaring, mens man studerer

Som de seneste undersøgelser af karriere akademikere viser, kun dem, der har kombineret teori med praksis mens han studerede er parat til en positiv start i deres karriere.

På Coburg University alle bacheloruddannelser inkluderer et obligatorisk praktik. Projektarbejde - ofte på tværs af faggrænser - er en del af livet som studerende. Og seminarer og projekter med virksomheder og sociale institutioner er almindelige komponenter i vores uddannelser.

Den Coburg Universitet er i intensiv kontakt med fagfolk. Desuden skal alle professorer har arbejdet i flere år inden for deres område, før de udnævnt til universitetet. Professorerne praktisk erfaring gavner de studerende, især i deres projekter og specialer, hvor de skal løse problemer med en høj grad af praktisk relevans.

Det store billede

På selve kernen af ​​videnskab og uddannelse er nysgerrighed og glæden ved udforskning. Jo bredere synsfelt, jo mere er der at opdage: The Coburg University gør sin del for at sikre, at de studerende kan udvikle deres fulde potentiale. Akademisk Center for naturvidenskab og humaniora tilbyder en bred vifte af foredrag og seminarer i forskellige akademiske områder, såsom filosofi, historie, naturlige og humaniora, og sprog. Eksperter og periodisk rapportere om deres marker. Læring om kultur - og læring gennem kulturen selv - er noget vores studerende gøre i en række forskellige initiativer. Disse omfatter den kulturelle tilbud "Forsigtig Feeling", universitetet koret, kabaret gruppen og diskussionsklub.

Tværfaglig og individuel - den Coburg måde

Kravene til at studere er stigende: Unge mennesker forventes at begynde at studere tidligere, at erhverve en stor viden på kort tid og til at udvikle deres sociale færdigheder. Efter vores mening er dette kun muligt i en integreret model. Grupper af studerende fra en bred vifte af programmer samarbejder om at gennemføre tværfaglige projekter, der er integreret i de studieprogrammer, og derved honing deres bløde færdigheder, såsom kommunikation og teamwork. De lærer at genkende hvad der er vigtigt i at løse problemer og til at bruge deres viden effektivt.

Samtidig er individet støtte til studerende bliver mere og mere vigtig. Dette skyldes, at adgangen til de videregående uddannelser er nu meget forskelligartet. Studerende kommer til universitetet med forskellige styrker og svagheder: man har afsluttet et uddannelsesprogram uddannelse uden akademisk forberedelse i gymnasiet, en anden har et fundament af teoretisk viden, men lidt praktisk erfaring. For at kompensere for dette, tilbyder vi vores studerende omfattende individuelle rådgivning. Dette tværfaglige program med den individuelle opmærksomhed det giver til de studerende er hjørnestenen i "The Coburg Way". Dette projekt har været fuldt finansieret af Forbundsministeriet for Uddannelse og Forskning over flere år.

Familievenlig University

"Som mennesker har vi brug familievenlighed." Dette aspekt af vores mission er afspejlet i certifikatet "Familie venligt University". Som en af ​​de første universiteter i Tyskland, Coburg University i 2007 modtog den grundlæggende certifikat fra berufundfamilie gGmbH, et initiativ fra Hertie Foundation. En re-audit fandt sted i 2014.

Studerende, lærere og medarbejdere er lige så involveret i revisionsprocessen. Emnet "Kompatibilitet med familie og studier eller arbejde" er et centralt anliggende for Coburg University. Ved at forbedre vilkårene, er studerende og universitetsansatte, der tager på familiemæssige forpligtelser ligeligt understøttet. Familie venlighed er ikke kun rettet mod familier med børn. Snarere det omfatter også den stigende andel af familier, der påtager sig ansvaret for pasning af pårørende. Studerende og ansatte modtager støtte i Family Office of universitetet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Mba økonomistyring

på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Coburg

Den MBA-program Financial Management er en generel ledelse program med en specifikation på de grundlæggende principper for finansiering, regnskab og budgetkontrol. Følgende områder undersøges: rolle penge- og finansielle markeder, finansielle analyser, [+]

Profil

Den MBA-program Financial Management er en generel ledelse program med en specifikation på de grundlæggende principper for finansiering, regnskab og budgetkontrol. Følgende områder undersøges: rolle penge- og finansielle markeder, finansielle analyser, funktionen af ​​investeringsmarkederne og beslutningstagning teknikker (herunder adfærdsmæssige og information management værktøjer), der er nødvendige for en effektiv forvaltning af en firmaets ressourcer. Målet med programmet er at give de studerende det sæt af færdigheder, der kræves for en CFO position.

Det stigende antal tyske "skjulte mestre" - små og mellemstore virksomheder, der ofte familieejet - med stadig mere international virksomhed og deres tilsvarende muligheder og problemer er en yderligere element i programmet. Ud over de teoretiske og praktiske indhold af programmet vedrørende finansielle opgaver selskaber, er givet stor vægt på udviklingen af ​​elevens sociale kompetencer og interkulturelle kompetencer.... [-]


Kontakt

Hochschule Coburg

Adresse, linje 1 Friedrich-Streib-Straße 2
96450 Coburg, Bayern, Tyskland
Hjemmeside http://www.hs-coburg.de/
Telefon +49 9561 3170