Aachen University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FH Aachen University of Applied Sciences

FH Aachen University of Applied Sciences blev grundlagt i 1971 efter fusionen af ​​flere tekniske skoler og erhvervsskoler. Derved ser tilbage på en mere end 100 år gamle praksis-orienteret pædagogisk tradition.

Teori og praksis er tæt forbundet op under hele studieforløbet. Den tætte forbindelse med professionel praksis, at mere end 230 professorer og cirka 700 medarbejdere opretholder i undervisning og forskning, garanterer en professionelt kvalificere og videnskabeligt korrekte forløb.

Mere end 12.000 studerende har gavn af dette. FH Aachen University of Applied Sciences tilbyder dem en førsteklasses uddannelse i moderne og trendsættende erhverv. Nære samarbejder med regionale og internationale virksomheder samt anerkendte forskningsinstitutioner som forskningscentret Jülich (FZJ) afspejles i kvaliteten af ​​de udbudte kurser: På FH Aachen, er nye jobkrav ses som en chance for at konstant at justere og udvide pensum med hensyn til indhold.

På nuværende tidspunkt kan potentielle studerende vælge mellem 53 bachelor- og 22 kandidatuddannelser i ingeniørvidenskab, business undersøgelser og design. Derudover tilbydes nogle uddannelser kan dual og ekstra uddannelser erhvervsmæssige.

En ekstra, særlig fordel af FH Aachen University of Applied Sciences er Euroregional placeringen af ​​Aachen og Jülich, tæt på Belgien og Nederlandene. Denne internationalitet i undervisning og studier er en væsentlig og enestående træk ved FH Aachen. Vi giver vores studerende til at forberede sig til de krav, som en globaliseret arbejder verden og udvikle evnen til tværkulturelt samarbejde. Til dette formål støtter vi mobilitet vores studerende og lærere i løbet af studiet, og i fælles projekter samt gennem internationale grader i samarbejde med vores partner universiteter. På dette tidspunkt, at andelen af ​​studerende fra udlandet tilføjer op til mere end 19%.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Deltids-MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

åbne grænser mba

på universitet Deltid 2 år September 2019 Belgien Eupen Liège Tyskland Stolberg (Rhineland) + 3 mere

Den euregional OpenBordersMBA tilbydes på HEC-ULG Liège i samarbejde med FH Aachen og University of Hasselt. [+]

Den OpenBordersMBA

Den euregional OpenBordersMBA tilbydes på HEC-ULG Liège i samarbejde med FH Aachen og University of Hasselt.

Executive MBA for erfarne ledere

Med tilsammen mere end hundrede års erfaring i akademisk business uddannelse, har FH Aachen, HEC-ULG Liège og Hasselt University har kombineret deres ekspertise til at tilbyde en flersproget program, den OpenBordersMBA (OBMBA).

Målet med OpenBordersMBA er at støtte ledere til at bygge videre på deres erfaringer og færdigheder til at udvikle ved hjælp af fordelene ved den geografiske beliggenhed i Rhinen-Meuse Euregio, fortsætte. Deltagerne kommer hovedsagelig fra Tyskland, Holland og Belgien, men også fra lande over hele verden.... [-]


Videoer

Tauch' ein ins BWL-Studium