Læs den officielle beskrivelse

Vedtagelsen af princippet om "non scholae, sed vitae discimus" (İstanbul Bilgi University fandt sted i det tyrkiske system for videregående uddannelse som et civilt selskab efter ansøgningen fra Bilgi Education and Culture Foundation den 7. juni 1996 og den efterfølgende godkendelse fra den tyrkiske store nationalforsamling i henhold til lov nr. 4142.

Over tid er İstanbul Bilgi University vokset til at omfatte 4 campusser, der næsten i alt 206.000 m2 og det er på disse fire campusser (Kuştepe 32.000 m2, Dolapdere 21.000 m2, santral istanbul 148.000 m2- med anneksbygning og Kozyatağı 4.300 m2) at det fortsætter med at tjene sine studerende og den akademiske verden i Tyrkiet.

Efter at have realiseret mange firsts i sine 23 år og med det formål at øge kvaliteten af uddannelse og forskning og blive et universitet, der kan konkurrere globalt, begyndte İstanbul Bilgi University et langsigtet partnerskab med Laureate Education, et af de største internationale uddannelsesnetværk i verden i 2006 og fortsætter med at være en del af dette netværk.

Universitetet har i dag mere end 20.000 studerende og 40.000 kandidater; næsten 1000 akademikere 7 fakulteter, 3 institutter, 4 skoler, 3 erhvervsskoler og 150 programmer, der giver uddannelse til sine associerede, bachelor- og kandidatstuderende.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

Vores vision

At være et internationalt universitet, der udvider grænserne for videnskab og kunst, omfatter frihed, fører en rolle i samfundets udvikling, giver et sted, hvor elever og fakulteter deler en lidenskab for at lære, og hvor alle medlemmer, både akademiske og administrative, dedikerer sig til denne ende.

Vores mission

İstanbul Bilgi University forpligter sig til at bidrage til videnskab, kunstnerisk produktion og udvikling af teknologi; at uddanne personer, hvis forskning og problemløsning færdigheder har udviklet sig i en atmosfære af fri tanke og en bevidsthed om samfundsansvar, hvis kompetencer opfylder internationale standarder, og som ud over at respektere reglerne om etik og faglig objektivitet også er åbne for multi -faglige tilgange og at tjene samfundet inden for multidimensionale kvalitetsstandarder.

Livet på BİLGİ

Efter mottoet "Lærer ikke for skole men for livet" tilbyder İstanbul Bilgi University studerende et campusliv, hvor de socialt, akademisk og kulturelt kan forbedre sig og opleve universitetets liv til fulde:

  • "Lær ved at gøre" på kurser og steder som juridisk klinik, arkitektur workshops, ingeniørvidenskab og sundhedslaboratorier og RGB Studios
  • Over 1.000 arrangementer arrangeret på fire campusser om et år fra CERN (European Organization for Nuclear Research) Udstilling "Accelerating Science" til GAMES-kongressen, der bragte sammen nobelbelønnede forskere og fra de unge sociale iværksættere til Crystal Awards Æble.
  • Adgang til et rigt bibliotek og e-ressourcer
  • Over 100 studieklubber til sport, kunst, akademiske spørgsmål, nye ideer, sociale ansvarsprojekter og hobbyer117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Bilgi University

bilgiMBA Program består af tre forskellige sektioner. Det er også et engelsk program. For at kunne færdiggøre eksamen skal den studerende gennemføre 5 kerne kurser, 5 val ... [+]

Programstruktur

Bilgi MBA-programmet kan gennemføres i tre semestre.

bilgiMBA Program består af tre forskellige sektioner. Det er også et engelsk program. For at kunne færdiggøre eksamen skal den studerende gennemføre 5 kerne kurser, 5 valgfrie kurser og et afsluttende projekt. Kurser i bilgiMBA-programmet suppleres med teamwork øvelser, projekter, præsentationer og quizzer ud over en midtvejs og de afsluttende eksamener for at holde den studerendes deltagelse aktiv.

Kursusnotater kan følges online. Studerende vil få adgang til Bilgi Learn online platform, hvor yderligere opgaver i form af øvelser, sager og onlineaktiviteter er tildelt til videre anvendelse af de relevante forelæsningsemner.... [-]

Tyrkiet Istanbul
September 2020
Engelsk
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

İstanbul Bilgi University