41 North Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om vores Business School

Vi tilbyder tilpassede ledelsesuddannelser, den internationale business school tilbyder DBA'er, Executive MBA'er. 41 Nords hovedfokus består af to grundlæggende emner: ledelse og teknologi. Derudover giver erhvervsskolen en tværfaglig platform for diskurs mellem samfund, erhvervslivet og den akademiske verden.

Brugerdefinerede programmer

Hvis du i øjeblikket er ansat, og du ikke ønsker at forlade dit job, men du søger en højere stilling? Er du klar til digitalisering? Hvad betyder kunstig intelligens (AI) og robotik for din virksomhed? Føler du behovet for uopsættelig hjælp udefra og ekspert? I så fald er 41 Nord den rigtige partner.

41 North vil samarbejde med flere internationale uddannelsesinstitutioner, så vi kan bringe det nyeste og nyeste undervisning / læringsmiljø til vores kundeorganisationer. Specifikt vil vi fokusere på kreative ledelsesformer; digitalisering af forretninger og blandede versioner af ledelsesudvikling på arbejdspladsen.

Om vores beliggenhed

Forretningsdistrikt i Istanbul

Baseret i Istanbul, der er kernen i handel over to kontinenter, inspirerer 41 North Business School og hjælper ledere med at få de nødvendige færdigheder til at omdanne sig til en moderne leder. 41 North Business School , der arbejder sammen med verdens førende skoler inden for teknologi og innovation mv. Find os, hvor øst møder vest, langs den 41. nordlige breddegrad.

En erhvervsskole og ledelsesuddannelsesinstitution i hjertet af forretningsdistriktet i Istanbul. FERKO signaturbygningen er en samling af salige designs.

41 North Business School i Istanbul - Levent er:

  • På den europæiske side af Bosporus
  • Omgivet af det globale selskabs hovedkvarter
  • Moderne indkøbscentre, restauranter, gallerier, koncertsale og præstationscentre.

Vores campus er bekvemt at nå via adgangsveje og metrostier, der er designet til at give metrobus-, metro- og gågadeforbindelser. Desuden maksimerer campus din produktivitet ved at gøre dit læringsmiljø mere behageligt med on-site faciliteter såsom opladningspunkter for elektriske køretøjer på parkeringspladser, business concierge-tjenester, cafeer, restauranter og livlige parker til sociale aktiviteter.

Om lederskab

Vi mener, at lederskab er både en kunst og videnskab, der inkorporerer brugen af ​​ikke kun en rationel tilgang, men også en følelsesmæssig forbindelse.

Læringserfaring

Læringsprocesser og beslægtet teknologi har ændret sig drastisk i løbet af de sidste ti år. Det er ikke længere tilstrækkeligt at samle ledere fra tid til anden, de skal trænes for at orkestrere vindende præstationer i realtid og på jobbet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se DBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Executive MBA

på universitet Deltid 18 måneder June 2019 Tyrkiet Istanbul

Der er tre kritiske komponenter, der vejer tungt på en erfaren lederes beslutning om at tilmelde sig et EMBA-program. Disse er (A) CAREER EFFECT efter eksamen; (B) ERFARINGER i løbet af programmet og (C) Business School's CULTURE. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Nøgle FaktaDato: juni 2019Sprog: EngelskBeliggenhed: Istanbul Baseret; Berlin, Paris, Grenoble Semi- BeliggendeVarighed: 18 måneder, deltid / 4 dage om måneden torsdag eftermiddag, fredagKreditter: Master (120 ECTS)Pris: 25 000 EuroProgramoversigt

Hvor ledelse, innovation og iværksætteri mødes!

Program Akademisk ejer: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrig)Akkreditering: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management er en af ​​de få erhvervsskoler (1% af skolerne i hele verden) til at besidde de tre akkrediteringer, der adskiller de førende internationale handelsskoler.Skolerangeringer: GEM blev ranket 21 i Financial Times European Business Schools (2017)Program Rankings: Deltid MBA Program blev rangeret 64th verden over, programmet er også rangeret 28 i Europa og 5. i Frankrig (2017)Hvem?... [-]

Videoer

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kontakt

Adresse, linje 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet