Læs den officielle beskrivelse

Akkrediteringer og Partnerskaber

Institut for Politiske Studier i Tunis udvikler partnerskaber prestigefyldte projekter i samarbejde med internationale institutioner og agenturer, Den Internationale Sammenslutning for Statskundskab, den europæiske sammenslutning for forsvar af menneskerettigheder, den internationale Sociological Association og den franske sammenslutning Politisk videnskab.

Konferencer, møder, udvekslinger og interventioner professorer og eksperter, er organiseret på skolen i samarbejde med institutioner, skoler og universiteter partnere i Institut for Politiske Studier i Tunis.

Programmerne i Institut for Politiske Studier er godkendt af ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning i Tunesien, men også af de EABHES, europæisk Accriditation Board of Higher Education skoler, så europæisk og international anerkendelse.

den EABHES er et akkrediteringsorgan, der gør det muligt at gennemførelsen af ​​de europæiske anbefalinger om højere uddannelse résulatant af Bologna-erklæringen fra juni 19, 1999 og opfylder de regler og procedurer, som dens bestyrelse.

Mobilitet af studerende i udlandet:

International åbenhed er bekræftet af en mobilitet, der giver vores studerende mulighed for at tilbringe et semester eller et år i udlandet på Sciences Po i Frankrig og partnerlandene skoler og universiteter over hele verden.

Den europæiske sammenhæng med universitetet giver eleverne mulighed for at arbejde i et internationalt miljø, som gør det muligt at åbne for verden og lære om andre kulturer gennem programmer udviklet i samarbejde med vores partnere og uddannelse rependant de normer og standarder for de store europæiske skoler.

Hvert år, den europæiske Tunis Universitet velkommen studerende fra forskellige nationaliteter, hvilket gør det muligt for studerende at udvikle sig som i en multikulturel sammenhæng.

Tværfaglige programmer og innovativ pædagogik

En tværfaglig uddannelse:

Undervisningen er udviklet på Institut for Politiske Studier af Tunis, er knyttet til en elite træningstilstand, der omfatter de nye økonomiske og geopolitiske spørgsmål i øjeblikket.

Undervisningen er fodret af forskningens kvalitet, kultur og en tværfaglig tilgang i lov om social videnskab, som samler statskundskab til økonomi, ledelse og information-kommunikation.

En professionel program:

Tjenestemænd fagfolk, der er involveret i at undervise i form af foredrag og dirigeret arbejde, de fører tilsyn med eleverne i løbet af deres praktikophold og rekruttere i slutningen af ​​deres uddannelse.

Forskning og pædagogisk innovation:

Ved siden af Institut for Politiske Studier af TunisDen Forskningscenter for Det Europæiske Tunis Universitet tilbyder et rum for refleksion og arbejde for forskere professorer, studerende og professionelle, hvis mål er at bidrage til nye økonomiske, politiske og sociale rettigheder i Tunesien og internationalt.

De europæiske institutioner og internationale partnerorganisationer fra Institut for Politiske Studier i Tunis aktivt involveret i forskning og er en vigtig del af udviklingen.

Civilsamfundet, ngo'er, fonde og foreninger bidrager også til forskellige programmer i Institut for Politiske Studier i Tunis.

Elite, Think Tank Sciences Po Tunis:

"Elite" er et laboratorium af ideer fra gruppens politiske studier Institut europæisk Tunis Universitet (først Institut for Politiske Studier i Tunesien), i samarbejde med Det Internationale Netværk for Statskundskab, "International Political videnskab Association "og førende akademisk samarbejde.

Efter succesen med den internationale konference "Thinking den tunesiske revolution" af 14. januar 2017 arrangeret af Institut for Europæiske Studier på University Politikker Tunis, Think Tank "Elite" blev annonceret for at sikre kontinuitet forskning og overvåge arbejdet i de temaer symposiet med deltagelse af studerende, lærere og forskere fra Institut d'Etudes Politiques de Tunis samt fagfolk og civilsamfundet til ikke kun at tænke på revolutionen Tunesien, men også til at tænke over fremtiden for Tunesien.

"Elite" er interesseret i politiske, sociale og økonomiske problemer revolutionens og undersøger de spørgsmål i forbindelse med overgangen til demokrati i sine nationale og internationale dimensioner, og et internt synspunkt og sammenlignet det gennem tilrettelæggelse af arbejdstiden og tænke workshops for at forbedre tilgangen og handling i den offentlige orden; en vigtig løftestang for den politiske, sociale og økonomiske udvikling i Tunesien.

En kvalitet miljø

Med en moderne og behagelig campus, er European University ligger i forstæderne til Karthago til bredden af ​​søen Tunis, i det nye aktivitetsområde for Khair-Eddin, nær sidi BouSaid, Salammbo og historiske steder Carthage og 15 minutter fra Tunis Karthago lufthavn.

Campus af det europæiske Tunis Universitet omfatter klasseværelser er udstyret med videoprojektorer og interaktive whiteboards, en internetforbindelse via optisk fiber, konferencerum, en traditionel bibliotek, et stort computerrum, en cyber cafe, en skadestue og studerende rum i og uden for bygningen.

Service:

  • Office praktikophold og mentoring
  • Hjaelpekasse for udenlandske studerende
  • Intranet studerende
  • Virtuel bibliotek
  • Club studerende og tidligere studerende
  • sports partner i nærheden Universitet

EF-liv:

Klubben tilbyder studerende mulighed for at blive involveret i de studerendes liv og på forskellige områder: hjemsted for internationale studerende; konferencer; internationalt miljø; Junior virksomhed; kulturelle tour; musik; fotografering; sport ...

Konferencer og projekter:

For at udvikle den analytiske og lederskab, skoler i Tunis European University jævnligt arrangerer konferencer og faglige workshops. Iværksætterprojekter er også organiseret i Den Europæiske Tunis Universitet og internationalt i samarbejde med europæiske skoler fra University partnere.

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Sciences Po Tunis

Den International Relations MBA er en specialiseret elite uddannelse, åben til den moderne verden og afsat specifikt til studiet af det politiske liv i sine aktører og in ... [+]

Varighed af undersøgelsen: 2 år

Varighed af praktikken:

1. år: to måneder År 2: 6 måneder Mål:

Den MBA i International Relations er en specialiseret elite uddannelse, åben til den moderne verden og afsat specifikt til studiet af det politiske liv i sine aktører og institutioner nationalt og især internationalt. Det har til formål at give de studerende mulighed for at erhverve en solid evne til at ræsonnere og analyse til at udvikle diagnostiske og analysemuligheder, der kræves i internationale relationer og forretning.

Entré:

Den MBA i International Relations er tilgængelig for licens og / eller tilsvarende grad eller højere i jura, statskundskab, internationale forbindelser, Økonomi og Administration sektorer.... [-]

Tunesien Tunis
September 2020
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sciences Po Tunis

Den MBA i ledelse af Public Policy er et specialiseret elite program, åbent til den moderne verden og især dedikeret til studiet af politik, dens aktører, dets institutio ... [+]

Varighed af undersøgelsen: 2 år

Varighed af praktikken:

1. år: to måneder År 2: 6 måneder Mål:

Den MBA i ledelse af offentlige politikker er en specialiseret elite program, åbent til den moderne verden og især dedikeret til studiet af politik, dens aktører, dets institutioner og offentlige tiltag. Det har til formål at give de studerende mulighed for at erhverve de nødvendige værktøjer i ledelse og styring af de offentlige myndigheder, og dermed forbereder kandidater til en solid analytisk og diagnostisk af den offentlige orden.

Entré:

Den MBA i ledelse af Public Policy er tilgængelig på licens og / eller tilsvarende grad eller højere i jura, statskundskab, internationale forbindelser, Økonomi og Administration sektorer.... [-]

Tunesien Tunis
September 2020
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Université Européenne Tunis

Sciences Po Tunis