German Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Find din uddannelse

Den tyske Business School er den første unikke Business School i Tunesien anvender tyske standarder for lederuddannelse sammen med sin partner University of Applied Management i Mannheim (Business School of HdWM). Den GBS sikrer med sine internationale professionelle team en bæredygtig, strategisk faglig lederuddannelse for kommende ledere i EMEA.

GBS mission er at udvikle, fremme og styrke de uddannelsesmæssige behov i betragtning af kulturel baggrund for at gøre dem i stand til at operere i det internationale erhvervsliv, whereat det engelske sprog er et must i at kommunikere. GBS mål er derfor at udfordre potentialet i ledere tilføje betydelig værdi for deres videre karriere i engelsk, i virksomheder og i forskning.

Om os

Med sin internationale professionelle team, tysk Business School sikrer en bæredygtig, strategisk, erhvervsuddannelse for kommende ledere ledelse. Vores mission er at udvikle, fremme og styrke deres viden og færdigheder er nødvendige for at operere i det internationale erhvervsmiljø. På tysk Business School, kan du få Executive MBA (Master of Business Administration) grad, får en Business eller teknisk certificering med vores skræddersyede træningsprogrammer, og forbedre dine tysk og engelsk.

GBS mål er:

  • at forfølge ekspertise inden for forskning, karriereudvikling og networking
  • at udvikle ledere i forskellige sektorer af national og international business og offentlig service

GBS står for kvaliteten af ​​undervisningen og er altid ivrig efter at forbedre.

Placeringer

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunesien
Telefonnummer
(+216) 31 10 11 11