Europe de COM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Com Europe Management Institute of Communication for Europaskolen i Tunis, fremstår som en formidabel netværk åben kommunikation med prestigefyldte og stærke partnerskaber.

Kommunikationsmidler er stigende og diversificere. Kommunikation bliver orienteret mod teknologi og innovation: Således I Europa Com tilbyder en samlet vision for kommunikation, en levende åben skole, en visionær, der er i konstant fornyer sig.

Vær kreativ, innovativ viden, teamwork og viden til at træffe beslutninger er færdigheder, som er lært i åben kommunikation skole også til virksomheder og institutioner. Regelmæssige udvekslinger med erhvervet feeds pædagogik at træne formidlere af i morgen, og formulere deres viden med denne praksis.

Takket være stærke interkulturelle færdigheder og viden af ​​topkvalitet, kandidater fra Det Europæiske Com udvikle sig i ansvarsfulde stillinger i Tunesieni Europa og på verdensplan.

En kvalitet miljø

Med en moderne og behagelig campus, er European University ligger i forstæderne til Karthago til bredden af ​​søen Tunis, i det nye aktivitetsområde for Khair-Eddin, nær sidi BouSaid, Salammbo og historiske steder Carthage og 15 minutter fra Tunis Karthago lufthavn.

Campus af det europæiske Tunis Universitet omfatter klasseværelser er udstyret med videoprojektorer og interaktive whiteboards, en internetforbindelse via optisk fiber, konferencerum, en traditionel bibliotek, et stort computerrum, en internetcafé, Ambulatorium og studerendes rum i og uden for bygningen.

tjenester:

  • Office praktikophold og mentoring
  • Hjaelpekasse for udenlandske studerende
  • Intranet studerende
  • Virtuel bibliotek
  • Club studerende og tidligere studerende
  • sports partner i nærheden Universitet

EF-liv:
Klubben tilbyder studerende mulighed for at blive involveret i de studerendes liv og på forskellige områder: hjemsted for internationale studerende; konferencer; internationalt miljø; Junior virksomhed; kulturelle tour; musik; fotografering; sport ...

Konferencer og projekter:
For at udvikle den analytiske og lederskab, skoler i Tunis European University jævnligt arrangerer konferencer og faglige workshops. Iværksætterprojekter er også organiseret i Den Europæiske Tunis Universitet og internationalt i samarbejde med europæiske skoler fra University partnere.

En pædagogik, der opfylder behovene på arbejdsmarkedet

At være i tråd med arbejdsmarkedet og skabe synergi mellem de studerende og virksomheder er de første missioner COM Europa for at aktivere vores studerende som kommunikere, til at tilpasse sig, foregribe og vurdere de økonomiske og sociale forandringer.

Inddragelsen af ​​fagfolk i vores pensum

Under deres uddannelse, gennem seminarer, selvstudier og workshops, vores studerende mødes høj kaliber fagfolk, udveksling med dem og konfrontere deres teoretiske viden til professionelle praksis.

Disse fagfolk inviteret til vores skole vil ramme dem i løbet af deres praktikophold og rekruttere i slutningen af ​​deres uddannelse.

I denne ånd vil vores studerende bygge årenes års træning, faglig identitet i overensstemmelse med behovene på arbejdsmarkedet.

Mobilitet for studerende i udlandet og partnerskaber

Partnerskaber med større europæiske skoler give vores studerende til at tilbringe et semester eller et år i udlandet på et prestigefyldt universitet eller en berømt selskab. Dette vil give dem mulighed for at have et multikulturelt vision om deres specielle område, åbner til verden, ved at blive fortrolig med en anden kultur og nyder international validering.

det multikulturelle

Den europæiske kontekst COM Europa allerede giver vores studerende til at arbejde i et internationalt miljø gennem: - Educational programmer udviklet i samarbejde med vores partnere i udlandet.

  • Træningsprogrammer, der opfylder de normer og standarder for de store europæiske skoler.

Hvert år, den europæiske Tunis Universitet hilser studerende fra forskellige nationaliteter, hvilket gør det muligt for studerende at udvikle sig som i en multikulturel sammenhæng.

International Accreditation og dobbelt grad

For at sikre international anerkendelse af eksamensbeviser Com Europa er godkendt af ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning i Tunesien, men også akkrediteret af European Accreditation Board of Higher Education Schools (EABHES) .

Den europæiske Komitéen for videregående uddannelse skoler (EABHES) er et akkrediteringsorgan, der gør det muligt at gennemførelsen af ​​de europæiske anbefalinger om højere uddannelse som følge af Bologna-erklæringen af ​​19. juni 1999, og lever op til de regler og procedurer defineret sonconseil direktion

Placeringer

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunesien