Læs den officielle beskrivelse

Den Jan Amos Komensky University Prag er beliggende i den smukke og historiske by Prag, ligger i den pulserende bydel Zizkov nær byens centrum. Vores studerende vil finde en intim og venlig atmosfære sat inden for murene af vores historiske bygninger.

Vi er specialiseret i voksenuddannelse, specialundervisning, læreruddannelse, social og medier kommunikation, herunder naturskønne og medievidenskab og audiovisuel kommunikation, turisme management, sikkerhed undersøgelser, forsikringsvirksomhed undersøgelser, ledelsesmæssige psykologi, jura i iværksætteri samt europæiske økonomiske og offentlig administration undersøgelser, herunder den prestigefyldte, internationalt akkrediteret og anerkendt MBA-program.

2

Jan Amos Komensky University Prag har efterhånden opnået en solid position inden for det videregående uddannelse markedet som den største tjekkiske institution af sin art, og den første private universitet (som defineret af den tjekkiske Higher Education Act), med held at udfylde hullerne i den nationale videregående uddannelsessystem både hvad angår udbudte emner og den regionale dækning.

Universitetet tilbyder fuldt akkrediteret universitetsstudier i det tjekkiske sprog, herunder uddannelser på engelsk (primært i Det Europæiske Økonomiske og Forvaltning) samt certificerede livslang læring kurser. Vi har været aktive inden for forskning og innovation, der deltager i forskellige nationale og internationale projekter samt være medlem af forskellige foreninger som European University Association. Vores forskningsaktiviteter omfatter navnlig, specialundervisning, voksenundervisning, udvikling af menneskelige ressourcer, metoder for uddannelse, økonomi og offentlig forvaltning og kommunikation & medier.

1

Som en fortsættelse i lang tradition for Komensky Academy, en ikke-statslig, ikke-for-profit organisation, der var engageret i voksenundervisning i 1990 'Jan Amos Komensky University Prags systematisk udvikling er baseret på samarbejde med professionelle arbejdspladser i både Tjekkiet og i udlandet. Jan Amos Komensky University Prag Etableret i 2001, byder på opfindsomme programmer og har et stadigt voksende studerende basen, på nuværende tidspunkt omfatter omkring 5 000 studerende. Flere programmer er under udvikling, så tjek venligst tilbage regelmæssigt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Jan Amos Komenský University Prague

MBA-program er i øjeblikket betragtes som den kvalifikation standard for ledere af tjekkiske og internationale virksomheder og institutioner. Det henvender sig til ledere ... [+]

MBA-program er i øjeblikket betragtes som den kvalifikation standard for ledere af tjekkiske og internationale virksomheder og institutioner. Det henvender sig til ledere med erhvervserfaring at kvalificere yderligere i Human Resources Management og Den Europæiske Union. De studerende vil kvalificere sig til at udvikle deres egen top karriere i forvaltningsstrukturer på forskellige niveauer, især i EU-landene.

Den MBA-program kandidater bliver førende eksperter i ledelse for menneskelige ressourcer inden for de europæiske institutionelle, økonomiske og juridiske rammer.

Gennem MBA-program undersøgelse lederne erhverve et omfattende system af viden og færdigheder behov for at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og forvaltningen, herunder offentlig administration, især i uddannelse og human capital management.... [-]

Tjekkiet Prag
September 2020
Engelsk
Deltid
3 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Jan Amos Komensky University