European Institute of Applied Science and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European Institute of Applied Science and Management (tidligere Central Bohemia University) er blandt de nyeste og mest moderne private uddannelsesinstitutioner i Tjekkiet. Tiltrækning af konstant tilstrømning af nye studerende siden etableringen i 2011. Attesterer sit omdømme som en førsteklasses uddannelsesinstitution.

· Som et innovativt institut, der konstant trives med at levere fremragende service og support til vores studerende.

· Alle akademiske forespørgsler skal modtage feedback inden for 48 timer. Hver studerende har en personlig tutor til at konsultere eventuelle spørgsmål og forespørgsler (både faglige og faglige).

Certificeret institution og studieprogrammer

Vi er akkrediteret af anerkendt britisk ASIC-akkrediteringsbureau (Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities). ASIC-akkreditering er en uddannelsesstandard, der er:

· Godkendt af Ofsted, Rådet for højere akkreditering i Det Forenede Kongerige

· Anerkendt af den britiske regerings hjemmekontor

· Et medlem af BQF (British Quality Foundation)

· En tilknyttet ENQA (europæisk netværk for kvalitetssikring)

· Et medlem af NARIC (National Academic Recognition Information Centers)

· ASIC blev vurderet og opfyldt kravene i ISO9001: 2015, som er en certificering for følgende anvendelsesområde “Akkreditering for uddannelsesinstitutioner i Storbritannien og over hele verden”

Vi er blevet medlem af QISAN (Quality International Study Abroad Network). I øjeblikket tilbyder vi nye bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer.

Alumni-standarder

Vi understøtter kritisk tilgang og analytisk tænkning blandt studerende inden for tværfagligt og innovativt miljø, hvor den eneste konstante er permanent ændring. Derfor er vores mål at have alumner med et globalt, interkulturelt komplekst syn, som hurtigt er i stand til at indsamle og analysere information, som er i stand til at indlede, implementere og styre ændringer i det personlige og arbejdsrelaterede liv. Typiske alumner er en værdifuld holdspiller med lederegenskaber.

Vi hos EIASM tilbyder dig en bred vifte af specialiseringer for fuldt ud at tilpasse din MBA-grad med dine karrieremål og ambitioner. Dette kan også være en enorm mulighed for at bevæge sig ud af din komfortzone og udvikle dig selv i nye områder. Nedenfor er en du kan se listen over specialiseringer, vi tilbyder hos EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA i finans
  • MBA i sundhedsvæsen
  • MBA i fast ejendom og udvikling
  • MBA i turisme, gæstfrihed og event management
  • MBA i naturressourceforvaltning

Vi fokuserer på professionel udvikling af vores internationale studerende, hvilket resulterer i at give alle kurser på engelsk.

Forskning Siden 2013 arrangerer vores afdeling, CBU Research Institute, en årlig international konference, der i øjeblikket indekseres i Thomson Reuters - Web of Science Core-database og Proquest. Foredragsholdere udgiver i Scopus og Thomson Reuters klassificerede tidsskrifter inden for mange områder og specialiseringer (f.eks. Økonomi, ingeniørvidenskab, naturvidenskab osv.) Inkl. Konference offentliggør vi i alt fire forskningstidsskrifter indekseret i Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef og andre databaser. Vi understøtter åben adgang og bruger Open Journal System. Foredragsholdere Det store flertal af vores forelæsere er eksperter med omfattende faglig og / eller forskningserfaring, der er engageret i praktiske forhold, hvilket betyder, at de konsekvent er aktuelle og aktuelle i deres undervisning. Dette er kritisk vigtigt, især for studerende i vores professionelle uddannelser (MBA og DBA). E-Learning-studerende har adgang til Matrix NEO og Netventic LMS, avanceret skybaseret e-learning-system, vi bruger til vores on-line / deltids / fuldtidsforedrag.

Leveres på en lang række sprog. Læser perfekt på mobile og tablet-enheder.

• Brugervenligt miljø til at læse dokumenter, vise video eller afspille lyd.

Blandt andre funktioner, webkonference, messaging, ressourcebibliotek, samarbejdsværktøjer, socialt netværk, integration med Google Drive eller iCalender, nem administration osv.

Placeringer

Prag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prag, Prag, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 608 118 311

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig