European Institute of Applied Science and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) er blandt de nyeste og mest moderne uddannelsesinstitutioner i Tjekkiet. Tiltrækning af stabil tilstrømning af nye studerende siden etableringen i 2011. Attesterer sit ry som en førsteklasses uddannelsesinstitution. Beliggende i centrum af Prag.

• Som en innovativ institution, som konstant trives med at levere fremragende service og support til vores studerende.

• Alle akademiske henvendelser skal modtage feedback inden for 48 timer. Hver elev har en vejleder for at høre eventuelle spørgsmål og forespørgsler (både faglig og professionel).

Certified Institution Vi er akkrediteret af anerkendt UK ASIC akkrediterings bureau (Accreditation Service for International Schools, Colleges

• Executive MBA

• MBA i turisme, gæstfrihed og event management

• MBA i fast ejendom udvikling

• MBA i sundhedsvæsenet

Vi fokuserer på professionel udvikling af vores internationale studerende, hvilket resulterer i at give alle kurser på engelsk.

Forskning Siden 2013 arrangerer vores afdeling, CBU Research Institute, en årlig international konference, der i øjeblikket er indekseret i Thomson Reuters - Web of Science Core database og Proquest. Deltagere offentliggør i Scopus og Thomson Reuters klassificerede tidsskrifter på mange områder og specialer (fx økonomi, ingeniørvidenskab, naturvidenskab osv.). Herunder konferencer offentliggør vi i alt fire forskningsskrifter indekseret i Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef og andre databaser. Vi støtter åben adgang og bruger Open Journal System. Foredragsholdere Størstedelen af ​​vores lærere er eksperter med omfattende faglig og / eller forskningserfaring, der er forpligtet til praktisk, hvilket betyder, at de er konsekvent aktuelle og aktuelle i deres undervisning. Dette er kritisk vigtigt især for studerende i vores faglige uddannelser (MBA og DBA). E-Learning Studerende har adgang til Matrix NEO og Netventic LMS, state-of-the-art skybaseret e-learning system, som vi bruger til vores online / deltid / fuldtidsforedrag.

• Leveres på en bred vifte af sprog. Læs perfekt på mobil- og tablet-enheder.

• Brugervenligt miljø til at læse dokumenter, vise video eller afspille lyd.

• Blandt andre funktioner, webkonferencer, messaging, ressource bibliotek, samarbejdsværktøjer, social networking, integration med Google Drive eller iCalender, nem administration osv.

Placeringer

Prag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prag, Prag, Tjekkiet
Telefonnummer
+420 608 118 311