Læs den officielle beskrivelse

Asian Institute of Technology (AIT) er et førende internationalt institut for videregående uddannelse i Thailand, der fremmer teknologisk forandring og bæredygtig udvikling i Asien-Stillehavet gennem højere uddannelse, forskning og outreach. Etableret i Bangkok i 1959, AIT som et universitet er blevet en førende regional postgraduate institution og arbejder aktivt med offentlige og private partnere i hele regionen, og med nogle af de bedste universiteter i verden.

Anerkendt for sin multinationale, multikulturelle etos, Instituttet fungerer som en selvstændig internationale samfund på sit campus ligger 40 km (25 miles) nord for Bangkok, Thailand.

AIT mission:

"At udvikle højt kvalificerede og engagerede fagfolk, der spiller ledende roller i regionens bæredygtige udvikling og dets integration i den globale økonomi."

NOGLE Nøgletal og fakta

- 1700+ Studerende fra 60 + lande / områder
- 19800+ Alumni fra 90+ lande / territorier
- 29000+ Kortsigtede praktikanter fra 70 + Lande / Territorier
- 75 Internationalt rekrutteret fakultet fra 20 lande
- 101 Adjungerende / Besøgende Fakultet
- 500+ Forsknings- og supportpersonale fra 30 + lande
- Ca. 450 sponsorerede forskningsprojekter på 1,6 milliarder thailandske baht (THB)
- 300+ partnere
- 33 bestyrelsesmedlemmer fra 19 lande
- 3 skoler
- 1000 + kurser tilbydes
- 24 forskningscentre
- Driftsomsætning: 1,2 milliarder ThaiBaht (THB)

AIT Tilbud
- Masters grader: MBA, Mng, MSc
- Executive Master Degree Programmer
- Doktorgrader: DEng, DTechSc, PhD
- Diplom- og certifikatprogrammer
- Et intensivt engelsksproget og akademisk Bridging Program
- Ikke-uddannelsesuddannelseskurser for praktiserende fagfolk

AIT School of Management (SOM) blev oprettet i oktober 1987 for at imødekomme de voksende behov i Asien for kandidatledelsen uddannelse. I tråd med AIT mission, SOM mål er at gøre en forskel i kvaliteten af ​​lederuddannelse og praksis i Asien-Pacific regionen, der fører til en bæredygtig udvikling, teknologisk lederskab, iværksætterånd, velstand og stolthed. SOM tror på udviklingen af ​​virksomhedernes ledere ikke bare for den nuværende, men også for fremtiden at møde de udfordringer, som de dramatiske sociale, økonomiske, politiske og teknologiske forandringer i Asien. Programmerne på SOM tilbyde en unik konkurrencefordel for ledere og kommende ledere i regionen.

Vores mission er at udvikle socialt ansvarlige og visionære ledere, der kan styre en bæredygtig vækst forretning for velstand Asien og videre.

Vores vision er at blive den førende skaberen og udbreder af asiatisk management viden, praksis og værdier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

Den MBA pensum er et omfattende program designet til at give konceptuelle, analytiske og personlige kompetencer til at hjælpe med at forberede deltagerne til at være effe ... [+]

Oversigt

AIT School of Management tilbyder top ranking MBA i Thailand. MBA læseplanen er et omfattende program designet til at give konceptuelle, analytiske og personlige færdigheder til at hjælpe deltagerne til at være effektive ledere i et internationalt erhvervsklima. Det er tværfagligt, der kombinerer elementer fra teknik, økonomi, socialpsykologi og ledelsesområder.

Vores MBA-program tilskynder til deltagende læring og bruger en række interaktive læringsmetoder, således at eleverne kan lære de nyeste ledelseskoncepter, teknikker og værktøjer, og endnu vigtigere at udvikle evner og holdninger til at lytte og forstå andre, holistisk tænkning, kollektiv beslutningstagning, kommunikation og forhandling.... [-]

Thailand Rangsit
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
22 måneder
på universitet
Læs mere på dansk