Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Shih Chien University College of Management"College of Management for Business". USC anerkendes i stigende grad som en af ​​de banebrydende skoler i Taiwan med engelsk Undervist Program (ETP). Vi tilbyder International Business i universitetsstudierne og grader på en fremragende international standard til udvikling og undervisning, der er yderst relevante for din fremtidige karriere behov. Hvis du er på udkig efter en udfordrende og givende lærerig oplevelse, er dette stedet for dig.

USC College of Management giver Engelsk Undervist Program (ETP) i international business der er fagligt stringent og praktisk relevant. Vores skole tætte forbindelser med nationale og internationale virksomheder af alle størrelser og i alle sektorer.

På College of Management, USC studerende opfordres og uddannet til at være iværksætter og innovative, skabe muligheder for at engagere sig med den virkelige verden forretningsmæssige problemer både i vores programmer og i vores Professional Training placeringer. Shih Chien Universitet er beliggende i Taipei, hvor de mest dynamiske regionale økonomier, vi gør udstrakt brug af gæstetalere fra virksomheder og industri. ved at vælge USC College of Management du kan være sikker på, at du vil opgradere med de kvalifikationer, der kræves for at åbne døren til en spændende og givende karriere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business har tilbudt en succesfuld engelsk Undervist Program (ETP) i International Business siden 2009. Som en innovativ skole, vi er stolte af ansigt til ... [+]

USC College of Business har tilbudt en succesfuld engelsk Undervist Program (ETP) i International Business siden 2009. Som en innovativ skole, vi er stolte af ansigt til ansigt undervisning med onlineteknologier sikre vores studerende forbliver på forkant med banebrydende erhvervsuddannelser. Vores viden baserede foredrag og sessioner færdigheder vil ikke bare lære dig den relevante faglige viden, men vil udstyre dig med bredere kompetencer, der er nødvendige for dine akademiske studier og fremtidige karrierer.

År 1: International Academic konference

Obligatoriske moduler:

International marketing management international virksomhed Anvendt Statistik International finansiel forvaltning Business Research Method Virksomhedsøkonomi ... [-]
Taiwan Taipei
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk