National Taiwan University College of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Visioner

National Taiwan University er et omfattende forskningsinstitut, der er baseret på et komplet og integreret akademisk fundament. Universitetsstuderende og -fakultet er blandt de mest fremragende i nationen, og dets motto om "integritet, omhu, troskab og medfølelse" har tjent som berggrund i sin forfølgelse af uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og administrative excellence. Med sin grund forankret i sådanne idealer, fortsætter NTU med at levere en forskelligartet, konkurrencedygtig og international læseplan, samtidig med at man insisterer på en stærk akademisk uddannelse for avanceret forskning og udvikling. Det søger også aktivt muligheder for at samarbejde med industrier i den private sektor for at opfylde sine sociale ansvar for at give tilbage til samfundet. Som en af ​​verdens fremtrædende forsknings- og uddannelsesinstitutioner, der leverer lederskab og akademisk ekspertise inden for en bred vifte af discipliner, er NTU vision for fremtiden i sidste ende at blive den førende kinesiske sproguniversitet samt at blive opført blandt de bedste af alle internationale universiteter. etableret

 • 1928 som Taihoku Imperial University
 • 1945 som National Taiwan University

Fakultet (fra 2013)

 • Fuldtids fakultet: 2.044
 • Deltid Fakultet: 1.911

Studerende (fra 2013)

 • Undergraduate: 16.588
 • Mesterens: 10.989
 • Doktorgrad: 4.591
 • I alt: 32.168

Akademiske og forskningsenheder

 • NTU består af 11 kollegier, 54 afdelinger og 105 kandidatinstitutter, der yder omkring 8.000 grader årligt. Universitetet kan også prale af en række internationale og nationale forskningscentre, samt over tre dusin forskningscentre på universitetsniveau.

universitetsområder

 • Universitets campus strækker sig ca. 34.283 hektar over hele Taiwan, med hovedkampus beliggende i hjertet af nationens hovedstad, Taipei City.
 • Hovedkampus
 • College of Medicine og University Hospital
 • University Farm
 • Chubei Branch
 • Yinlin Branch
 • Xitou forsøgsgård

Motto "Integritet, omhu, troskab og medfølelse" Heder 1 Nobelprisvurdering, 3 statsoverhoveder Biblioteksmateriale Inkluderer over 4 millioner bind, 40 tusind periodiske valg og over 1 million samlinger af forskellige former.

Oversigt

NTU College of Management blev grundlagt i 1987. Udviklingen af ​​kollegiet kan efterfølgende opdeles i fire hovedfaser: det rudimentære stadium, vækststadiet, ekspansionsfasen og scenen for innovation og ekspertise. Under ledelse af både nuværende og tidligere dekaner består kollegiet nu af instituttet og ph.d.-instituttet for erhvervsøkonomi, institut og kandidat institut for regnskab, institut og ph.d. institut for økonomi, institut og kandidat institut for international business, afdeling og Graduate Institute of Information Management, Global MBA-program, Executive MBA-program, og en engelsk-uddannet bacheloruddannelse i Business Administration. NTU College of Management er hjemsted for 109 fremragende fuldtids fakultet medlemmer, hvoraf mange graduerede fra verdens bedste universiteter, såsom Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, University of Chicago, University of Pennsylvania, Northwestern University og og så videre. Hvad angår akademisk forskning, udgives mere end 100 papirer årligt af professorerne i kollegiet i SSCI og SCI-tidsskrifter, en præstation sammen med en stabil vækst, der har konsolideret akademiens internationale stilling. Fra 2012 er studenternes befolkning omkring 3.600, som alle er lovende eliter til fremskridt i morgen. Kollegiet har i de seneste år aktivt beskæftiget sig med at fremme internationale akademiske udvekslinger og i formuleringen af ​​strategier for internationalisering, der begge resulterer i at vinde en bred vifte af anerkendelser fra den internationale akademi. I 2010 blev NTU College of Management officielt akkrediteret af AACSB International, en ære, der har hjulpet kollegiet med at holde sig ajour med forskning og uddannelse af høj kvalitet i topskoler i hele verden. Siden 2010 har kollegiet aktivt lanceret en række initiativer til internationalisering, der bl.a. omfatter underskrivelse af MOU'er på to-uddannelsesprogrammer med Beijing University og Fudan University of Mainland China og opbygning af partnerskaber med strategiske partneruniversiteter i USA og Hong Kong med hensyn til uddybende samarbejde og fremme udveksling af globale akademiske ressourcer. I mellemtiden har kollegiet samarbejdet med anerkendte indenlandske virksomheder i udviklingen af ​​verdens første business school, der har indarbejdet skyteknologi i undervisning og læring gennem oprettelsen af ​​et akademisk program om cloud computing applikation. I alt sparer kollegiet ingen indsats for at styrke sin globale stilling blandt verdens førende handelsskoler.

Vision

Vores vision er at blive en af ​​de førende lederskoler i Asien-regionen og opnå global anerkendelse for sin fremragende uddannelse og forskning.

Mission

Kollegiet har til opgave at dyrke de akademiske og erhvervssektorer gennem et økosystem af høj kvalitet, der letter læring og innovation. Disse forbedrede virkninger omfatter

 • Uddannelsesmæssige konsekvenser
 • Faglig indvirkning
 • International påvirkning
 • Industriel indvirkning
 • Sociale virkninger

Kerneværdier (TAIDA)

 • Teamwork (團队 合作)
 • Ansvarlighed (負責任)
 • Integritet (誠信 正直)
 • Diligence (勤勉)
 • Ambition

Bringer sammen top-notch talenter og co-etablering af en verdensklasse College of Management

Mens universitetets overordnede strategi for internationalisering sigter mod en deltagelse på 33% (ca. 1/3, hovedsageligt på grundniveau) i kortfristede oversøiske studier, arbejder College of Management ivrigt for en 100% deltagelse i studerende gennem et bredt udvalg af udvekslingsmuligheder til rådighed for dem. NTU College of Management forventer, at eleverne bliver ikke kun ledere af indenlandske virksomheder, men højt efterspurgte forretningsfolk i Asien og andre dele af verden, der styrer virksomheder gennem virksomhedstransformationer og global strategisk kortlægning, styrker Taiwans indflydelse på verdensøkonomien og hæder deres alma mater med deres præstationer, der igen vidner om status som NTU College of Management som den førende business school i den mandarin-talende verden.

Placeringer

Taipei

National Taiwan University

Address
No.1,Sec. 4,
Roosevelt Rd.,
Taipei City 106,
Taiwan(R.O.C)

Taipei, Taiwan
Telefonnummer
+886 2 3366 1030

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited

Programmer