Læs den officielle beskrivelse

OM OS

CTBC Financial Management College Blev finansieret i 2015 af CTBC Financial Holding Company, en af ​​de største privatejede banker i Taiwan, og vi koncentrerer os om bank, finans og ledelse. Med CTBC Financial Holding som vores industripartner er universitetet fuldt ud tilmeldt den praktiske lærings- og undervisningsmetode ved at integrere viden og begreber i praktiske erfaringer med fakultetet fra bank- og finansbranchen.

Vi er en boutique business school lokaliserer i Tainan, en historisk sydlige by Taiwan. Med støtte fra bankbranchen tilbydes vores studerende med læringsmulighed på bankens hjemlige eller udenlandske udløb og andre første handelsskoler i verden.

Akademiske programmer

Institut for Bank og Finans lægger vægt på praktiske anvendelser og tværfaglig integration med det formål at dyrke eleverne i fremtidige søjler af praktikere i økonomi. Institut for Erhvervsadministration bestræber sig på at dyrke erhvervslivet fagfolk ved at udvikle elevernes uafhængige tænkning, professionalisme og innovation, og evner til at håndtere internationale og udenlandske anliggender.

Graduate School of Financial Management fokuserer på forskningsmetoder, praktiske og faglige færdigheder og case analyse evne til at fremme internationale ledende fagfolk inden for finans.

Oversea Studieprogram

Arbejdet med forskellige toprangerede handelshøjskoler rundt om i verden byder kollegiet på sponsorering for kvalificerede studerende at studere i udlandet for at maksimere læringseffektivitet samt at lære forskellige kulturer og banksektoren i andre lande.

Stipendium og stipendium

Deltag i sprog- og kulturudvekslingsprogrammet og tal dine modersmål for at få venner med taiwanske studerende. Ved at interagere med de lokale studerende vil vi tilbyde undervisning afkald, en gratis sovesal på campus og måltider for hvert semester.

International Student Services

Mandarin-lektioner

Vi mener at lære et nyt fremmedsprog er afgørende for at forbedre din studie i udlandet, så vi tilbyder gratis mandarinundervisning til alle internationale studerende.

On-campus sovesal

Den nyligt møblerede studentresol tilbyder internetadgang, AC og enkelt badeværelse i hvert værelse. Der er også offentlig vaskeri og social lounge for studerende at bruge.

Karriere Consulting

CTBC har til formål at dyrke internationale finansielle eksperter til CTBC Financial Holding Company og dets 106 internationale forretninger i USA, Japan, Indonesien, Filippinerne, Hongkong og andre lande. Finansielle karriere rådgivning og interview henvisningsydelser tilbydes internationale studerende til yderligere at udvikle deres karrierevej og inspiration.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

CTBC Financial Management College

Vores læseplaner fokuserer på forskningsmetoder, praktiske og faglige færdigheder og case analyse evne. Ligesom vores bachelorprogrammer vil studerende i begge spor under ... [+]

Den kandidatuddannelse i Financial Management tilbyder to spor: (A) Finansiel administration og (B) Finansielle love.

Vores læseplaner fokuserer på forskningsmetoder, praktiske og faglige færdigheder og case analyse evne. Ligesom vores bachelorprogrammer vil studerende i begge spor under vores program blive arrangeret for at deltage i træningstider, der gives til ledende kandidater til virksomheder og betalingsbesøg hos forskellige virksomheder. Udover at tilbyde kurser underviset af verdensklasse fakultetets medlemmer i vores program, har vi også samarbejdet med internationalt anerkendte skoler for at tilbyde professionelle kurser. De højkvalitets forskningsressourcer, der er akkumuleret gennem årene, og miljøet på campus har også hjulpet os med at rekruttere internationale talenter og fremme internationale ledende fagfolk inden for finansiering til Taiwan.... [-]

Taiwan Tainan
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk