University of Cape Town Graduate School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Deltag i en af vores kommende virtuelle informationssessioner for at finde ud af mere om vores programmer. Find ud af mere her.

University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) er internationalt kendt som en af ​​en håndfuld business schools i Afrika med den prestigefyldte triple-crown akkreditering med påtegninger fra EQUIS (European Foundation for Management Development), AACSB Advance Collegiate Schools of Business) og AMBA (The Association of MBAs).

Som en topskole med mere end fem årtier af erfaring på det voksende marked har GSB et ansvar at engagere sig i sin socio-politiske og økonomiske sammenhæng. Det er undervisning, læring og forskning rettet mod at opbygge et mere økonomisk velstående, mere retfærdigt og mere integreret kontinent. Skolen investerer løbende i kvalitetsstudier og stærke partnerskaber for at støtte disse mål gennem initiativer som Allan Gray Center for Værdibaseret Lederskab, Bertha Center for Social Innovation og Entrepreneurship, Raymond Ackerman Academy of Entrepreneurial Development og MTN Solution Space .

Vores toprangerede akademiske programmer er struktureret til at forfine faglig viden, forbedre lederskabsevnen og give enkeltpersoner de kompetencer og tillid, der er nødvendige for at udvikle innovative nye ideer til økonomisk solide og langsigtede udviklingsløsninger.

Vores tilbud omfatter:

  • Postgraduate Diploma i Management Practice (PGDip)
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Business Administration med speciale i Executive Management (EMBA)
  • Master of Commerce i udviklingsfinansiering (MCOM)
  • Master i filosofi med speciale i inklusiv innovation (MPHIL)
  • Doktor i Filosofi med speciale i Business Administration (PhD)

Placeringer

Cape Town

Address
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig