Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er International Business School, Handelshøjskolen og Francisco de Vitoria University ADEN er en international akademisk institution med en tilstedeværelse i mere end 17 lande gennem sine 27 kontorer.

Vores vigtigste mål er at uddanne den næste generation af ledere og hjælpe vores elever til at "genopfinde", og at øge tiltrængt ændring for i morgen i virksomheder, de fører.

Den store udfordring i vores pædagogiske model er dannelsen af ​​fagfolk fokuseret på den person, og kald til at omdanne sig selv til at blive forandringsagenter i samfundet og for at bidrage til dette, har vi skabt et omfattende program af stipendier til studerende med talent, mangel på økonomiske midler til at komme til at danne.

Hjertet i en stor skole komponere derfor sine studerende, og ADEN International Business School søger at bidrage til den fortsatte vækst i personlig og faglig ekspertise af vores studerende.

Vi har en senior fakultet i al faglige indhold, der består af fuldtidsansatte lærere med erfaring i anvendt forskning og rådgivning i verden af ​​virksomhedernes forskning, og et sæt af adjungeret fakultet, som omfatter top professionelle. Desuden er vi stolte mellem vores fakultet til at modtage gæsteprofessorer vore 27 internationale lokationer.

Kort sagt, vi er engagerede og dedikerede fællesskab af lærere, fagfolk og studerende forenet, så vores studerende erhverve de nødvendige færdigheder til at blive agenter for forandring i de organisationer, hvor de arbejder eller køre, på en ansvarlig måde, færdigheder åbne og tværfagligt.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Metode baseret på forsøg designet til at lære at træffe beslutninger i det virkelige liv scenarier og et lavt tryk miljø. ... [+]

"Lær at bly opnås ved at rette"

BASERET PÅ testmetode Designet til at lære at træffe beslutninger i det virkelige liv scenarier og et lavt tryk miljø. 32 simulatorer + en pædagogik af innovative klasseværelset baseret eksperimenter. Bevist i over 12 år. Anvendes til uddannelse af mere end 45.000 ledere fra førende virksomheder i Spanien og Latinamerika. Legende, interaktive, resultatorienteret. Designet til at gøre optimale beslutninger, der hjælper dig med at få de resultater, du forventer.

"Succes er at vide, du har valgt MBA du vil lykkes som professionel"

NU ER DET DIN TUR. Mere end 45.000 studerende føre vores store virksomheder i Spanien og L... [-]
Spanien Madrid
September 2020
Spansk,Spanish (Spain)
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Escuela de Negocios UFV