UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er International Business School, Handelshøjskolen og Francisco de Vitoria University ADEN er en international akademisk institution med en tilstedeværelse i mere end 17 lande gennem sine 27 kontorer.

Vores vigtigste mål er at uddanne den næste generation af ledere og hjælpe vores elever til at "genopfinde", og at øge tiltrængt ændring for i morgen i virksomheder, de fører.

Den store udfordring i vores pædagogiske model er dannelsen af ​​fagfolk fokuseret på den person, og kald til at omdanne sig selv til at blive forandringsagenter i samfundet og for at bidrage til dette, har vi skabt et omfattende program af stipendier til studerende med talent, mangel på økonomiske midler til at komme til at danne.

Hjertet i en stor skole komponere derfor sine studerende, og ADEN International Business School søger at bidrage til den fortsatte vækst i personlig og faglig ekspertise af vores studerende.

Vi har en senior fakultet i al faglige indhold, der består af fuldtidsansatte lærere med erfaring i anvendt forskning og rådgivning i verden af ​​virksomhedernes forskning, og et sæt af adjungeret fakultet, som omfatter top professionelle. Desuden er vi stolte mellem vores fakultet til at modtage gæsteprofessorer vore 27 internationale lokationer.

Kort sagt, vi er engagerede og dedikerede fællesskab af lærere, fagfolk og studerende forenet, så vores studerende erhverve de nødvendige færdigheder til at blive agenter for forandring i de organisationer, hvor de arbejder eller køre, på en ansvarlig måde, færdigheder åbne og tværfagligt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se MBA » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Internationale MBA

på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Spanien Madrid

Metode baseret på forsøg designet til at lære at træffe beslutninger i det virkelige liv scenarier og et lavt tryk miljø. [+]

"Lær at bly opnås ved at rette"

BASERET PÅ testmetode Designet til at lære at træffe beslutninger i det virkelige liv scenarier og et lavt tryk miljø. 32 simulatorer + en pædagogik af innovative klasseværelset baseret eksperimenter. Bevist i over 12 år. Anvendes til uddannelse af mere end 45.000 ledere fra førende virksomheder i Spanien og Latinamerika. Legende, interaktive, resultatorienteret. Designet til at gøre optimale beslutninger, der hjælper dig med at få de resultater, du forventer.

"Succes er at vide, du har valgt MBA du vil lykkes som professionel"

NU ER DET DIN TUR. Mere end 45.000 studerende føre vores store virksomheder i Spanien og Latinamerika. Netværk med et netværk i 17 lande + international platform for kunderne. Vores unikke og innovative læring metode til at tage reelle beslutninger. Lærer Kvalitet: 1. i undervisningen kvalitet i Madrid. International: Du kan studere på et af vores internationale kontorer. International praksis netværk af over 1.800 partnervirksomheder. Akkrediteret i Europa, USA og Latinamerika titel. Den eneste præmie MBA, hvis omkostningerne er 20% lavere end resten. [-]

Videoer

Escuela de Negocios UFV