Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Om os

CEU IAM Business School (Institut for Avanceret Ledelse) er Business School i CEU gruppen. hvor fagfolk, der stræber efter at lede deres felt på en etisk og varig måde, trænes.

Vi er den største uddannelsesgruppe i Spanien . Gruppen blev grundlagt for mere end 85 år siden af den katolske sammenslutning af propagandister (ACdP), og har mere end 25 uddannelsescentre, hvor mere end 200 officielle kurser . undervises. Mere end 250.000 studerende har gennemgået vores klasseværelser, og mere end 4.000 fagfolk arbejder hver dag for at tilbyde dig den bedste uddannelse.

CEU-uddannelsesgruppen, hvis navn er San Pablo CEU University Foundation, er et projekt fra den katolske sammenslutning af propagandister (ACdP) . Fondens mission er at bidrage til forbedring af samfundet gennem højkvalitetsuddannelse og tilbyde en uddannelsesmodel i overensstemmelse med principperne om kristen humanisme , de værdier, der er overført til os af evangeliet og handle i det offentlige liv i retssagen og til forsvar for mennesker.

Formålet med CEU-gruppen er at søge faglig og faglig ekspertise , innovation i sine uddannelsesprojekter og uddannelse af studerende i menneskelige værdier og dyder .

Kendetegnene ved CEU IAM Business School er Lederskab og Etik som svar på en stadig mere digital, global og stadigt skiftende verden. Vi er fast besluttede på varige og bæredygtige værdier og principper for at lede mennesker og organisationer.

Vi har stærke internationale partnerskaber samt fælles programmer med amerikanske institutioner som Berkeley, University of California (Top 1-universiteter og Top 4 i Global Universities Ranking US News), Babson College (verdens anerkendte institution for iværksætteruddannelse ) og Center for Creative Leadership (Top 5 i Lederskab, Financial Times).

Business School er også medlem af AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business).

Internationale aftaler

Institut for Advanced Management (CEU IAM) Business School (Institut for Avanceret Ledelse) er Business School i gruppen CEU. Det forbinder sin akademiske ekspertise med den internationale projektion af sine studerende og forbedrer sit tilbud i internationale programmer. Målet er at opretholde den globale vision takket være interkulturaliteten og den berigelse, som forskellige visioner bidrager.

CEU tilbyder internationale programmer på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Institut for Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University USA) og University of Chicago (USA)

Personlig udvikling

Institut for Advanced Management (CEU IAM) Business School giver alt hvad du behøver for at komme videre i din karriere. Det har en professionel karriere service, der hjælper studerende gennem hele undersøgelsen og efter eksamen fra studier. Det giver også mulighed for at få adgang til CEU Emprende , et specifikt program til støtte for iværksætteri, hvor fødslen af nye og varige forretningsinitiativer finder sted.

Den professionelle karriereafdeling grupperer CEUs forhold til en lang række virksomheder for at finde løsninger, der opfylder ansættelsesbehovene og karriereudviklingsmålene for kandidater. Mere end 4.500 aftaler indgået med forskellige virksomheder verden over.

Programmer undervist i:
  • Spansk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

EMBA vil give dig de vigtigste færdigheder, ledelsesmæssige kompetencer og værktøjer til at løse nye udfordringer og træffe vellykkede beslutninger og altid baseret på er ... [+]

EMBA vil give dig de vigtigste færdigheder, ledelsesmæssige kompetencer og værktøjer til at løse nye udfordringer og træffe vellykkede beslutninger og altid baseret på erfaringer fra anerkendte fagfolk og med en praktisk tilgang, du kan drage fordel af lige fra starten.

Adgangsprofil

Professionelle med 4 eller flere års erfaring, der ønsker at yde et afgørende løft til deres karriere ved at kombinere masteruddannelsen med deres faglige aktivitet og har et stærkt ønske om at overvinde udfordringer og påtage sig mere ansvar.

Målprofilen er derfor højt potentielle fagfolk, mellemledere, funktionelle ledere eller iværksættere, der stræber efter at opnå stillinger med større ansvar, som de skal udvikle både deres kompetencer og ledelsesevner, mens de søger personlig vækst.... [-]

Spanien Madrid Madrid-samfundet
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
450 timer
på universitet
Læs mere på dansk

CEU Institute for Advanced Management

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien