Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Om os

CEU IAM Business School (Institut for Avanceret Ledelse) er Business School i CEU gruppen. hvor fagfolk, der stræber efter at lede deres felt på en etisk og varig måde, trænes.

Vi er den største uddannelsesgruppe i Spanien . Gruppen blev grundlagt for mere end 85 år siden af den katolske sammenslutning af propagandister (ACdP), og har mere end 25 uddannelsescentre, hvor mere end 200 officielle kurser . undervises. Mere end 250.000 studerende har gennemgået vores klasseværelser, og mere end 4.000 fagfolk arbejder hver dag for at tilbyde dig den bedste uddannelse.

CEU-uddannelsesgruppen, hvis navn er San Pablo CEU University Foundation, er et projekt fra den katolske sammenslutning af propagandister (ACdP) . Fondens mission er at bidrage til forbedring af samfundet gennem højkvalitetsuddannelse og tilbyde en uddannelsesmodel i overensstemmelse med principperne om kristen humanisme , de værdier, der er overført til os af evangeliet og handle i det offentlige liv i retssagen og til forsvar for mennesker.

Formålet med CEU-gruppen er at søge faglig og faglig ekspertise , innovation i sine uddannelsesprojekter og uddannelse af studerende i menneskelige værdier og dyder .

Kendetegnene ved CEU IAM Business School er Lederskab og Etik som svar på en stadig mere digital, global og stadigt skiftende verden. Vi er fast besluttede på varige og bæredygtige værdier og principper for at lede mennesker og organisationer.

Vi har stærke internationale partnerskaber samt fælles programmer med amerikanske institutioner som Berkeley, University of California (Top 1-universiteter og Top 4 i Global Universities Ranking US News), Babson College (verdens anerkendte institution for iværksætteruddannelse ) og Center for Creative Leadership (Top 5 i Lederskab, Financial Times).

Business School er også medlem af AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business).

Internationale aftaler

Institut for Advanced Management (CEU IAM) Business School (Institut for Avanceret Ledelse) er Business School i gruppen CEU. Det forbinder sin akademiske ekspertise med den internationale projektion af sine studerende og forbedrer sit tilbud i internationale programmer. Målet er at opretholde den globale vision takket være interkulturaliteten og den berigelse, som forskellige visioner bidrager.

CEU tilbyder internationale programmer på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Institut for Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University USA) og University of Chicago (USA)

Personlig udvikling

Institut for Advanced Management (CEU IAM) Business School giver alt hvad du behøver for at komme videre i din karriere. Det har en professionel karriere service, der hjælper studerende gennem hele undersøgelsen og efter eksamen fra studier. Det giver også mulighed for at få adgang til CEU Emprende , et specifikt program til støtte for iværksætteri, hvor fødslen af nye og varige forretningsinitiativer finder sted.

Den professionelle karriereafdeling grupperer CEUs forhold til en lang række virksomheder for at finde løsninger, der opfylder ansættelsesbehovene og karriereudviklingsmålene for kandidater. Mere end 4.500 aftaler indgået med forskellige virksomheder verden over.

Placeringer

Madrid

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Madrid-samfundet

Address
Calle Tutor,35
28008 Madrid-samfundet, Spanien

Akkrediteringer

AACSB Accredited