ITAE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

128671_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

ITAE Business School er en Business School med en unik og særlig oprindelse. Det gamle ITAE's arvinger, det er en ideologisk og finansielt uafhængig institution, der erhverver sit brand og dets knowhow. Dens raison d'etre og dets eksistens svarer til vilje fra nogle fagfolk til at give excellence træning til samfundet.

Institutionens meget historie og liv har betydet, at de mennesker, der integrerer det i hvert øjeblik, har ændret sig, men i hele dets eksistens er værdierne af akademisk ekspertise og global vision, som har karakteriseret det, blevet opretholdt. Team af professionelt arbejde, kendetegnet ved sin høje kvalifikation, faglige bane, menneskelig kvalitet og engagement i udviklingen af ​​vores elevernes kapacitet . ITAE's fagfolk er dem der virkelig markerer den kvalitative forskel i vores projekter.

ITAE Business School er skabt til at tilbyde løsninger i overensstemmelse med virksomhedernes behov inden for alle områder af virksomhedsledelse gennem specialuddannelse og rådgivning .

I årenes løb har vi arbejdet med virksomheder og fagfolk med meget forskellige egenskaber og sektorer, hvilket har givet os mulighed for at udvikle unikke arbejdsmetoder, der tilpasser sig hver enkelt sag, og som ikke har noget at gøre med modeller eller statiske handlingsmønstre .

Vores metode

 • Dynamik: Vi kan anvende vores ressourcer til forskellige projekter og forretningssituationer.
 • Øvelse: Alt indholdet af programmet undervises på en streng, praktisk og fuldt anvendelig måde. Vi satse på en læringsmetode, hvor du lærer ved at gøre.
 • Cercanía: For at den studerende skal kunne få den bedste professionelle, han / hun har indenfor, skal han / hun føle sig komfortabel og afslappet, mulig på grund af den personlige og tætte behandling, vi tilbyder til enhver tid.
 • Fleksibel: At være et lille firma giver os mulighed for at tilpasse sig hver enkelt situation på en særlig måde. Vi bruger de optimale kompetencer, kompetencer, værktøjer og ressourcer til det rette tidspunkt til at tilbyde personlige svar.128678_rsz_selective-focus-photo-of-man-in-official-shirt-sitting-in-2451645.jpg

Vores styrke

 • # Vores oplevelse
 • # Vores alumni spredt over hele verden.
 • # Vores højttalere og højttalere
 • # Et team af fagfolk forpligtet til deres kunder.
 • # Vores samarbejdsaftaler med universiteter og institutioner.
 • # 96% placering af vores studerende.

Vores mål

 • Overføre viden og udvikle færdigheder til at uddanne de bedste fagfolk og nuværende og fremtidige ledere. Orienter udviklingen af ​​vores miljø langs vejen for organisatorisk innovation for at skabe ideer, muligheder og lederskab.
 • Udbyde kvalitetstjenester, skabe holdninger og adfærd i frihed, der genererer uforglemmelige oplevelser.

ITAE Business School fokuserer alle sine bestræbelser på at tilbyde tjenester af høj kvalitet, der letter forvaltningen og retningen af ​​organisationer, medarbejdere og arbejdsgrupper. Og så flyttede han, hans Majestæt Kongen af ​​Spanien, da han så godt til at modtage ITAE i Zarzuela i 2009.

I dag skal organisationerne mere end nogensinde tage den komplekse opgave at forvalte forretninger og mennesker, hvilket gør dem til de vigtigste elementer til at nå deres strategiske mål.

En global organisation

Internationaliseringen af ITAE Business School blev etableret fra starten som et væsentligt mål for en differentierende stilling.

Vores geografiske beliggenhed, der grænser op til Portugal, giver os en strategisk enklave til at positionere os som Hispano-Lusa Reference School internationalt. Det internationale kald, der bevæger os, har været hjørnestenen i skolens udvikling i løbet af de sidste årtier. Den samme tendens er, hvad der har taget os til at sejle oceanerne for at omdanne vores internationale strategi til et nyt og tæt forhold til Latinamerika.

Placeringer

Badajoz

Address
C/ Virgen de la Soledad, 6
06004 BADAJOZ (España)

06002 Badajoz, Extremadura, Spanien