IESIDE Business Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) er et internationalt universitetscenter oprettet i 1987, hvis mission er at tilbyde videregående kvalitetsuddannelse baseret på ekspertise, innovation og nye læringsteknologier, der træner studerende. studerende som fremtidens ledere.

præsentation

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) er et internationalt universitetscenter oprettet i 1987, hvis mission er at tilbyde videregående kvalitetsuddannelser baseret på ekspertise og bidrage til at forbedre nationale og internationale virksomheders konkurrenceevne. international med særlig vægt på Galicien, halvøen nordvest og Atlanterhavsaksen.

IESIDE har tre campusser beliggende i A Coruña, Pontevedra og Vigo, en studenterbolig og fire satellitenheder i Ferrol, Lugo, Santiago og Ourense.

Gennem uddannelse, anvendt forskning og videnbaserede tjenester giver det studerende merværdi og træner dem som højt kvalificerede fagfolk til at lede de organisationer, som de er en del af.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Mission og Vision

IESIDE's mission er at udføre foregribende og innovativt pædagogisk arbejde med fokus på videregående uddannelse.

IESIDE er orienteret mod virksomheden og internationaliseringen, baseret på de strengeste kvalitetsstandarder.

Formålet er at bidrage til dannelsen af menneskelig kapital, virksomhedernes sociale ansvar, forretningsinnovation og fremme af forbedring af nationale og internationale virksomheders konkurrenceevne med særlig interesse i den nordvestlige del af halvøen og Atlanterhavsaksen.

De forskellige egenskaber er:

 • Forretningsorientering: Effektiv og ansvarlig forretningsstyring, iværksætteri, innovation, nye teknologier og nye sektorer.
 • Excellence og i generation af viden.
 • Internationalisering i alle dimensioner: Indhold, studerende og strategiske alliancer med institutioner fra forskellige områder.
 • Links og samarbejde med virksomheder:
  • Inkludering i uddannelsesprocessen (professionel praksis, udveksling osv.).
  • Innovation til udvikling af managementkonsulenttjenester til virksomheder.
  • Inkorporering af undervisere, der er aktivt knyttet til virksomheden.
 • Sammenkædning af aktiviteter til udvikling af den produktive sektor (ABANCA forsknings-, teknologi- og innovationscentre).
 • Interne virksomhedsuddannelsesaktiviteter for ABANCA.
 • Implementering af programmer uden for skolen, der tager sigte på beskæftigelse, socialt engagement og nationale og internationale aktioner på tværs af universiteter.

Rio Tambre, Ponte Maceira en A Coruña

Campus og spillesteder

Med et areal på mere end 16.500 m2 har IESIDE førsteklasses faciliteter med en decentral tilstedeværelse i hele Galicien. Tre steder i A Coruña, Pontevedra og Vigo, en studenterbolig i Pontevedra og fire satellitenheder i Santiago, Ferrol, Lugo og Ourense udgør de rum, hvor ansigt til ansigt-træning gives. Det har også en virtuel campus til online træning, der muliggør blandet træning. Multicampusbibliotekerne er placeret på de tre steder og har digital adgang.

Kvalitetsforpligtelse

Som et resultat af tilknytningen til University of Vigo er IESIDE det eneste træningscenter for virksomheder i Galicien, der tilbyder en officiel grad i forretningsadministration og en MBA. Det er netop samarbejdet med universitetet og det galiciske firma, der gør det muligt at gennemføre det nuværende universitetstilbud med fokus på specialisering i postgraduate uddannelse, der gælder for virksomheden. En model for akademisk ekspertise, der inkorporerer internationalisering som en anden vigtig søjle gennem underskrivelse af aftaler med udenlandske institutioner.

Forpligtelsen til kvalitet udmønter sig i anerkendelse af institutioner som ANECA (National Association for Quality Assessment and Accreditation), som tilslutter sig de officielle grader i Business Administration og Management og Master i Business Management og Administration - MBA og medlemskab af organer, der sætter kvalitetsstandarder i uddannelse af ledere og videregående uddannelser som AEEN (Spanish Association of Business Schools), EFMD (European Foundation for Management Development) og CLADEA (Latinamerikansk Råd for Management Schools) . I 2019 sluttede IESIDE sig til HACU (Hispanic Association of Colleges and Universities).

Refleksionen af denne forpligtelse til kvalitet oversættes til implementering og brug af det omfattende kvalitetssystem, der er præsenteret nedenfor, og som styrer aktiviteten af IESIDE.

anerkendelser

IESIDE er anerkendt af FN's initiativer for sit engagement i at medtage virksomhedernes sociale ansvar, der er synligt i vores studieplaner. Disse initiativer er:

 • Principper for ansvarsbevidst ledelsesuddannelse (PRME)
 • Network for bæredygtig udvikling (SDSN)

IESIDE er anerkendt som et af de 25 bedste træningscentre i Spanien og blandt de 1.000 bedste i verden og med den største internationale indflydelse.

For ottende år i træk blev Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (tidligere kendt som Afundación Business School) valgt blandt de 1000 bedste handelshøjskoler i verden med den største internationale indflydelse. Kun 21 institutioner i vores land er inkluderet i denne verdensrangliste.
(Eduniversal har siden 2008 rangeret 1000 bedste handelshøjskoler i verden)

Master i International Business, MIB, blandt de fem bedste tosprogede programmer i international forretningsadministration i Spanien.
(Diario El Mundo, rangordnet 250 mestre, 2008, 2009, 2010 og 2011)

Master i ejendomsforretningsadministration blandt de fem bedste i Spanien i sin kategori
(Diario, El Mundo, ranking 250 mester, maj 2008)

En af de 20 bedste handelshøjskoler i Spanien blandt mere end 125 handelshøjskoler. Den eneste galiciske.
(Diario, El Mundo, MBA-rangordning og handelshøjskoler, 2006)

I Top Ti af MBA'er i Spanien
(Actualidad Económica, maj 2004)

Det klare engagement i kvalitet i uddannelse er for nylig tildelt af Xunta de Galicia med prisen "Leaders in Quality 2013".

internationalisering

Internationalisering er et af de strategiske mål designet til skabelse af økonomisk, social og kulturel værdi, der gennemfører samarbejde og udvekslingsprogrammer med universiteter, både nationale og internationale.

I løbet af disse år har vi nærmet os internationaliseringen med det dobbelte mål: at tilbyde studerende muligheden for at gennemføre deres uddannelse i andre lande og tiltrække udenlandske studerende. For at nå dette mål har vi kanaliseret vores indsats både i udviklingen af uddannelsesprogrammer og i underskrivelsen af alliancer med internationale universiteter i Europa, Amerika og Asien.

Placeringer

En Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 En Coruña, Galicien, Spanien

Pontevedra

Address
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Galicien, Spanien

Vigo

Address
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Galicien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig