Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graduate School of Management er et ambitiøst, kosmopolitisk, innovativt projekt, som afspejler de vigtigste udfordringer og kerneværdier, der er forbundet med nutidens verden.

Forretningen Skolen er grundlagt som et pan-europæisk institution, der har partneruniversiteter i hele Øst- og Vesteuropa deler idealet om nådesløs forfølgelse af højere uddannelse og forskning ekspertise, og det er drevet af en verdensklasse fakultet af akademikere i økonomi og finansiering. Skolen har til formål at tilbyde en bred vifte af professionelt og fagligt orienterede grader i ledelse og erhvervslivet til at opgradere de studerende engagerede til at forstå de komplekse sociale økonomiske og finansielle processer i en stadig mere global samfund. Ud over tilbuddet af udfordrende kandidatuddannelser, skolen fremmer ekspertise i erhvervslivet og organisatoriske forskning i tæt samarbejde med sine tre stiftende akademiske organer og dets bredere netværk af internationale samarbejdspartnere.

Mission

Et centralt træk ved Graduate School of Management i Barcelona placerer det i fortrop nyeste og bedste praksis inden for de videregående uddannelser gennem at samle innovative ekspertise i den akademiske verden med praktisk erfaring i erhvervslivet og den sociale engagement af statslige organisationer.

Approach

Den studerende er "drivkraften" ved Graduate School of Management i Barcelona. Det betyder, at vi er forpligtet til at opfylde de studerendes behov ved at optimere læringsprocessen og skabe en forståelse af, hvad der er passende i et miljø præget af livslang læring for at imødekomme livets skiftende udfordringer inden for en stadig mere integreret verden market.Our learning tilgang er pragmatisk, der kombinerer både intellektuel og erfaringsbaseret læring, udvikling af viden og færdigheder og viden-base, gennem individuel og teamwork udvikling.

Vores historie

Graduate School of Management er et ambitiøst, kosmopolitisk, innovativt projekt, som afspejler de vigtigste udfordringer og kerneværdier, der er forbundet med nutidens verden. GSM Barcelona grundlagt som et pan-europæisk institution, der har partneruniversiteter i hele Øst- og Vesteuropa, bundet sammen i nådesløs forfølgelse af ekspertise inden for videregående uddannelse og forskning ekspertise, og det er drevet af en verdensklasse fakultet af akademikere i økonomi og finansiering . Skolen har til formål at tilbyde en bred vifte af professionelt og akademiske grader i ledelse og erhvervslivet til at opgradere de studerende engagerede til at forstå de komplekse sociale økonomiske og finansielle processer i en stadig mere global samfund. Ud over tilbuddet af udfordrende kandidatuddannelser, skolen fremmer ekspertise i erhvervslivet og organisatoriske forskning i tæt samarbejde med sine tre stiftende akademiske organer og dets bredere netværk af internationale samarbejdspartnere.

Den GSMB Campus: designet til at imødekomme de nyeste tendenser i Post-Graduate Uddannelse

Begrebet en campus har ændret sig dramatisk i de seneste år, og konceptet vil fortsætte med at udvikle sig i de kommende år. Som reaktion har Graduate School of Management i Barcelona udviklet et proprietært model, hvorigennem at assimilere de mange kræfter på spil. Det primære formål med modellen er at give GSMB studerende med højt ressourcer og erfaringer kvalitet for at forberede dem til lederroller i ledelse. Modellen hviler på fire søjler:

Den umiddelbare fysiske miljø - Barcelona, ​​Spanien, Europa Den indirekte virtuelle miljø - Banebrydende teknologi og online moduler Den konceptuelle ramme og undervisning model - praktisk tilfælde metodik Den kombinerede erfaring af de tre elementer ovenfor

Denne model har stor betydning for alle aspekter af undervisning og læring, men måske vigtigst det ændrer forholdet mellem institutionen og de studerende. GSMB reaktion på disse ændringer har givet næring til efterspørgslen efter flere og flere akademiske programmer spredt over hele skoleåret og sommer.

Med selve karakteren af ​​uddannelse skiftende, er det klart, at nye måder at tænke på, nye former for samarbejde og nye tilgange til campus liv er nødvendige. GSMB anerkender denne virkelighed, og har reageret i en enestående værdifuld måde. Vi har lavet en europæisk postgraduat uddannelse tilgængelig for millioner af studerende fra alle hjørner af kloden.

Hvorfor GSM Barcelona

GSM Barcelona har funktioner, der adskiller den fra de andre business schools ved at tilføje ekstra værdi til de studerende: - Et bredt netværk af kontakter i hele verden.

Deltagelse af 96 universiteter i skabelsen af ​​dette ambitiøse projekt.

  • Indhentning erhvervserfaring og en arbejdsgruppe fremtid i Barcelona.

2000 Virksomheder giver praktik til GSM Barcelona studerende.

  • Kvalitet Masters med internationalt fokus Vores MBA øger sandsynligheden for succes i en stadig mere globaliseret verden.

  • Det med højt niveau uddannelse og en stor international erfaring
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Mba

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 - 1.5 år February 2019 Spanien Barcelona

Studerende, der ikke er akademikere kan optages på disse kurser. Disse studerende vil være berettiget til et universitet forlængelse kursusbevis. Oplysninger om de adgangskrav i denne sag kan fås fra de fagansvarlige. [+]

Master i Business Administration og marketing. Digital Era

Generel information Kvalifikation tildelt: Master (Degree GSMB) Ledelse: Kompaniets Tatiana, Jaume Juni Antal point: 60,00 Længde selvfølgelig (i akademiske år): 1 Mode levering (face-to-face / blandet / afstand): Blended Centre ansvarlig: GSMB In-selskab placering (r): JA Gebyr Tilmelding: 5.800,00 € (+ 200 € ekstra betalinger) Tilmeldingsgebyr - 350 € Bankgebyrer - 50 € Express mail - 50 € Indtag begynder: Februar 2017 September 2017 Specialiseret sig i: Global Business, International Marketing, International Finance, Praktik i områder: Marketing og PR, Økonomi / Finans, Medicinsk / Pharmaceuticals, International Law, Turisme og gæstfrihed, Ledelse, Administration, naturressourcer - olie / gas, IT, Medier, filologi og lingvistik, Human Resources, Design / Arkitektur. Mål og optagelse Optagelse til ansøgerne ikke i besiddelse af en vis kvalifikation: Studerende, der ikke akademikere kan optages på disse kurser. Disse studerende vil være berettiget til et universitet forlængelse kursusbevis. Oplysninger om de adgangskrav i denne sag kan fås fra de fagansvarlige. [-]