Læs den officielle beskrivelse

Graduate School of Management er et ambitiøst, kosmopolitisk, innovativt projekt, der afspejler centrale udfordringer og kerneværdier forbundet med dagens verden.

GSM Barcelona er grundlagt som en paneuropæisk institution med partneruniversiteter i hele Østeuropa og Vesteuropa, bundet sammen i den ubarmhjertige stræben efter ekspertise inden for videregående uddannelse og forskningspraksis, og den drives af en verdensklasse akademikere i økonomi og finans .

Skolen har til formål at tilbyde en bred vifte af faglige og akademiske grader i ledelse og erhvervslivet for at studere studerende, der er forpligtet til at forstå de komplekse sociale økonomiske og finansielle processer i et stadig mere globalt samfund.

Ud over tilbuddet om udfordrende kandidatuddannelser fremmer skolen ekspertise inden for erhvervs- og organisationsforskning i tæt samarbejde med sine tre grundlæggende akademiske organer og sit bredere netværk af internationale partnere.

Mission

Et kerneegenskab ved Graduate School of Management i Barcelona sætter det i spidsen for den nyeste og bedste praksis inden for videregående uddannelse ved at bringe den akademiske verdens innovative ekspertise sammen med erhvervslivets praktiske oplevelse og statslige organisationers sociale engagement.

Nærme sig

Den studerende er "drivkraften" på Graduate School of Management i Barcelona.

Det betyder, at vi er forpligtet til at imødekomme elevernes behov ved at optimere læringsprocessen og skabe en forståelse for, hvad der er hensigtsmæssigt inden for et livslangt miljø for at imødekomme livets skiftende udfordringer inden for et stadig mere integreret verdensmarked.

Vores læringsmetode er pragmatisk, der kombinerer både intellektuel og erfaringsmæssig læring, udvikler viden og færdigheder og vidensbase gennem individuel og teamwork udvikling.

Hvorfor vælge Graduate School of Management i Barcelona?

GSM Barcelona har mange funktioner, der adskiller det fra andre erhvervsskoler
Akademisk ExcellenceFakultet udvalgt fra verdens mest prestigefyldte organisationer.
Europæisk oplevelse
2000 virksomheder ser til GSM Barcelona for højkvalitets praktikanter.
International Focus
GSMB vil give dig færdigheder til at lykkes i en stadig mere globaliseret verden.
Studieliv
Vi har den erfaring, der får dig til at fylde dig hjemme i Europa.
Vær en del af en Hele 100 universiteter deltage i vores ambitiøse projekt.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Vores MBA-programmer er designet til en dynamisk ung fagfolk, der ønsker at udforske det europæiske marked, at finde nye faglige muligheder og forretningspartnere, for at ... [+]

MBA-programmer

Studerende vil have mulighed for at udvikle den nødvendige forståelse af ledelsen og teknikker til internationalisering af forretningsenheder og analyse af international økonomi med fokus på europæisk økonomi. Programmet kombinerer den akademiske rigor af forretnings- og markedsføringsprincipper med praktisk erfaring under praktik i spanske / multinationale virksomheder.

Specialiseret i:

MBA. Business Administration og Marketing. Digital EraMBA i folkesundhed og sundhedspleje. Digital Era

Alle kurser undervises på engelsk og omfatter professionelt internship og spansk sprogkursus

Generelle oplysninger

Kvalifikation tildelt: Master gradAntal kreditter: 60,00 ECTSLængde kurs (i akademiske år): 1,5 eller 1 (fast track)Leveringsmetode (ansigt til ansigt / blandet / afstand): BlandetCentret ansvarlig: GSM BarcelonaPraktik: JA, Valgfrit... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 1.5 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk