European Bartender School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bliv kvalificeret bartender og have det godt at lave det!

Her på European Bartender School har vi siden 1999 skabt vores unikke tilgang og vores finjusterede praktiske træningsmetoder. Resultatet er vores anerkendte International Bartender Course. Det er verdens mest populære og omfattende bartender kursus, der kan tage dig fra nul til at føle sig hjemme i enhver bartending rolle.

Men vi har ikke stoppet der. Vi tilføjer konstant en række specialiserede og progressive bartending og gæstfrihedskurser for at forbedre erfarne personers færdigheder.

På European Bartender School vil du opnå bartending excellence og have en fantastisk tid, mens du gør det. Vores 50 000 tilfredse studerende kan vidne om det.

Kick-start din Bartending Karriere

Få en globalt anerkendt bartending kvalifikation

At være en European Bartender School kandidat sætter dig automatisk hoved og skuldre over konkurrencen. Barer, spillesteder og åndemærker over hele kloden anerkender, at vores uddannelse er af højeste kvalitet, og at vores kandidater er færdige bartendere.

Bartend din vej rundt om i verden

Uddannelse fra vores International Bartender Course eller vores Advanced Bartending Course garanterer dig fri adgang til vores eksklusive jobplatform, EBS MatchStaff. Takket være bar og gæstfrihed er branchens ledere som Club Med og Be at One, vi forbinder European Bartender School kandidater med arbejdsgivere over hele verden.

Del uforglemmelige oplevelser med nye venner

Du og dine medstuderende vil gennemgå en masse under din EBS kursus. Du lærer sammen, arbejder i hold og socialiserer uden for skolen. Du vil opdage ekstraordinære steder og forlade med venner og minder, der vil blive hos dig for livet.

Lev livet som en EBS-kandidat

Opdag nye steder

Vælg fra vores skoler beliggende i storbyer, på eksotiske øer eller højt op i bjergene!

Frihed og fleksibilitet

Nyd friheden til at rejse verden og arbejde i forskellige lande.

Gør fantastiske minder

Mød folk fra hele verden, mens du lærer et værdifuldt erhverv.109956_pexels-photo-110472.jpegenergepic.com / Pexels

Om os

Etableret i 1999

Siden 1999 har vi udvidet over hele kloden og har åbnet over 28 bartenderskoler på 5 kontinenter. I de sidste 20 år har over 50 000 mennesker taget vores unikke kurser, hvoraf mange er gået for at opnå ekstraordinære ting.

Over 28 skoler over hele verden

Vi har skoler i 20 lande i Europa, Asien, Nordamerika, Australien og Afrika. Vi tilbyder dig byområder, badebyer og endda en skisportssted i Alperne.

Over 7000 mennesker deltager hvert år i vores bartending familie

Vi er den største bartenderskole i verden med hensyn til antallet af studerende, vi uddanner, og antallet af skoler, vi har over hele verden. Derfor er vores certifikat globalt anerkendt og er noget at være stolt af.

Den mest avancerede bartender kursus nogensinde

Vores internationale bartender kursus er branchens mest omfattende kursus. Det er anerkendt på grund af den første klasse praktiske og teoretiske uddannelse vores studerende modtager.

Placeringer

Barcelona

Address
Sepúlveda 143, A1, EBS Care SLU
08011 Barcelona, Catalonien, Spanien

Programmer

Denne skole tilbyder også: