Læs den officielle beskrivelse

Mød ESEM

ESEM, det er en business school med internationale business-programmer. Det blev grundlagt i Madrid i 1968 for at danne fagligt inden for marketing, ledelse, administration og ledelse, fagfolk i stand til at opfylde de nuværende og fremtidige behov i virksomheden og markedet.

Vi har følgende uddannelse:

  • Master i Sports Management og Master i Sports Coaching
  • MBA i ledelse, administration og ledelse (DAGE)
  • Master i Marketing og Commercial Management (MM)
  • Højere Diplomuddannelse i Marketing og Sales Management
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management speciale i Health Industry og Pharmaceutical (FARMA)

center

Siden 1968 har ESEM held forsynet specialiserede ledere med relevante karriere og unge, der har startet deres arbejde uddannelse. Mere end 40.000 internationale fagfolk har passeret gennem vores klasseværelser, hvor der ud over deres uddannelse, har opnået en udveksling af praktisk viden, og dermed opfylde vores filosofi ... "learning by doing"

Formålet med disse programmer er uddannelse i alle de praktiske værktøjer og elementer, der er nødvendige for Commercial Marketing Management, Salgsledelse, Financial Management, Human Resource Management og overordnede ledelse af multinationalt selskab. Programmer og deres indhold er eminent praktisk.

Sleep og udfordre alle professionelle, vil du blive gennemført med alle disse programmer, for som den studerende profil og vil rådgive hvorfor vælge program.

Tøv ikke med, jeg invitere alle ESEM kurser og programmer og deres professionalisme og vores træning, kan vi dele erfaringer sammen, og evnen til at planlægge en MBA, der passer til dig.

Vi venter.

Kom Francisca Aliaga

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

ESEM

Med dette kursus vil den studerende erhverve avanceret uddannelse i Business Graduate Executive Coaching. Du får den nødvendige viden til at udvikle deres faglige praksis ... [+]

Kurset formål

Formålet med programmet er:

Tilegne sig den viden, færdigheder og evner, der er nødvendige for udøvelsen af ​​coaching på virksomhedsniveau Øget den udøvende og forretningsudvikling gennem brug af teknikker i organisatorisk coaching og rådgivning felt. Fremme udvikling og business lederskab, mod en afbalanceret tilstand af selverkendelse og praksis.

Med dette kursus vil den studerende erhverve avanceret uddannelse i Business Graduate Executive Coaching. Du får den nødvendige viden til at udvikle deres faglige praksis og tilskynde personlig og faglig udvikling af ledere, kommercielle, mellemledere og ledere.

Derfor, fra begyndelsen af ​​International School of Business Management (ESEM), har den store udfordring været at udvikle en pædagogisk model for vores programmer, der kombinerer et tæt forhold til teori, metode og praksis, næret af igangværende forskning .... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESEM

Med den teoretiske metode - ESEM praksis, vil den studerende blive ydet tilpasning til ny teknologi, som er nødvendigt og anmodede i dag for en stilling som generaldirekt ... [+]

International graduate professionelt niveau. Henvender sig til folk, der har eller er kaldet til at besætte stillingerne og funktioner Kommercielle og marketing direktører eller administrerende direktører.

ESEM, med 47 års aktivitet og udvikling, er det business school med speciale i forretningsområder Commercial og Marketing, Management og Business Administration, med anerkendelse i de nationale og internationale virksomheder.

Ved vores klasseværelser og programmer har det været mere end 20.000 studerende på fem kontinenter.

Kurset formål

Give de nødvendige værktøjer til lederudvikling. Disse værktøjer spiller en tredobbelt rolle: Salg og Marketing Management, Management og Business Administration.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk