ESEM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mød ESEM

ESEM, det er en business school med internationale business-programmer. Det blev grundlagt i Madrid i 1968 for at danne fagligt inden for marketing, ledelse, administration og ledelse, fagfolk i stand til at opfylde de nuværende og fremtidige behov i virksomheden og markedet.

Vi har følgende uddannelse:

  • Master i Sports Management og Master i Sports Coaching
  • MBA i ledelse, administration og ledelse (DAGE)
  • Master i Marketing og Commercial Management (MM)
  • Højere Diplomuddannelse i Marketing og Sales Management
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management speciale i Health Industry og Pharmaceutical (FARMA)

center

Siden 1968 har ESEM held forsynet specialiserede ledere med relevante karriere og unge, der har startet deres arbejde uddannelse. Mere end 40.000 internationale fagfolk har passeret gennem vores klasseværelser, hvor der ud over deres uddannelse, har opnået en udveksling af praktisk viden, og dermed opfylde vores filosofi ... "learning by doing"

Formålet med disse programmer er uddannelse i alle de praktiske værktøjer og elementer, der er nødvendige for Commercial Marketing Management, Salgsledelse, Financial Management, Human Resource Management og overordnede ledelse af multinationalt selskab. Programmer og deres indhold er eminent praktisk.

Sleep og udfordre alle professionelle, vil du blive gennemført med alle disse programmer, for som den studerende profil og vil rådgive hvorfor vælge program.

Tøv ikke med, jeg invitere alle ESEM kurser og programmer og deres professionalisme og vores træning, kan vi dele erfaringer sammen, og evnen til at planlægge en MBA, der passer til dig.

Vi venter.

Kom Francisca Aliaga

Placeringer

Madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+1 510-654-2934