ESDEN Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Esden Business School blev grundlagt i 1996 med det formål at tilbyde en post-graduate uddannelse kvalitet, med den højeste akademisk stringens og fra en opfattelse af den person, og samfundets dybe etiske rødder. Med en innovativ videnskabelig metode, og altid tæt på erhvervslivet, har mere end 7.000 studerende blevet uddannet i vores klasseværelser erhverver de nødvendige færdigheder til at blive ledere af de fremtidige muligheder.

VÆRDIER Vi deler værdier handelshøjskoler international benchmark for cutting-edge uddannelse, fremme af talent, udvikling af kritisk og kreativ tænkning, og især den iværksætterånd, vi agter at være ledelsesstilen, at vi lærer vores elever .

NÆR erhvervslivet Vores mål er fuldt faglig udvikling af vores studerende, enten gennem deres venture, enten som en væsentlig del af væksten af ​​andre organisationer. Dette aspekt kræver os at holde pulsen med markedslederne, vel vidende det udgør behovene og findes krav i form af færdigheder, viden og evner. Vi fremmer udviklingen af ​​faglige praksis for studerende, der påbegynder en karriere eller ændre deres aktivitet samt et job i kontinuerlig bevægelse for vores studerende og tidligere studerende.

FAKULTET Ingen tvivl gruppen af ​​fagfolk, der udgør fakultetet for Esden Business School er en af ​​de vigtigste søjler, der understøtter vores succes og vores studerende. Alle lærere er gode eksperter i de emner, de underviser i, deres viden kommer fra hans erhvervserfaring knyttet til erhvervslivet, og i sidste ende til deres daglige liv, virkelige cases, der sender med lidenskab og demonstreret pædagogiske færdigheder til studerende i klasseværelser.

INTERNATIONALE AFTALER Den internationale karakter er et af kendetegnene ved vores business school siden sin fremkomst. Denne forståelse af undervisningen omfatter fremme af mobilitet og internationalisering, både elever og lærere. Esden Business School har aftaler med to førende overordnede revisionsorganer, der eksisterer i dag på verdensplan: London School of Economics (LSE) (London) og Istituto Marangoni School of Fashion (Milano). Gennem aftalen mellem Esden Business School, og disse to berømte institutioner, kan vores studerende adgang uddannelse af højeste anerkendt niveau på verdensplan, undervist af deres lærere og udviklet på hovedkontoret, de har i England og Italien, og helt sikkert er en unik oplevelse i deres karriere. Desuden vil der med det formål at udvide akademiske muligheder Esden Business School har indgået aftaler med internationalt anerkendte universiteter som Anahuac University og University Tec de Monterrey i Mexico eller i University Externado og Jorge Tadeo Lozano University of Colombia.

videnskabelig metode Siden sin fødsel, har Esden Business School etableret sig som en Business School med en innovativ videnskabelig metode. Vi bygger på den Reverse metode Aulas investeret i Esden Business School, vi gør brug af nye teknologier, så vores studerende kan maksimere deres tid og engagement, vi bruger online medier, videoer, tekniske noter og litteraturliste for enkelte studerende arbejde og tildeler den kontakt timer på forelæsninger, teamwork, sag diskussion og Master klasser af vores lærere. Den studerende opnår de nødvendige færdigheder og evner inden for direktivets anvendelsesområde, at nå deres mål styret af det videnskabelige personale på skolen.

MULTINATIONAL BUSINESS SCHOOL

Esden Business School er i øjeblikket til stede i 4 lande med 6 campus.

Vi har campusser i Madrid (Spanien), Barcelona (Spanien), Bilbao (Spanien), Mexico City (Mexico) og Bogotá (Colombia).

Globalt netværk ALUMNI I Alumni Network, EsdenAlumni af Esden Business School, vil du finde de seneste nyheder, nyttig information, uddannelse ... og vigtigst: komme i kontakt med alle de studerende, der passerer gennem vores klasseværelser, alumni og selvfølgelig, fagfolk fra alle sektorer.

Folk, der passerer gennem vores klasseværelser opnå status som alumner, og når afsluttet deres Masters eller MBA, Esden Business School, ledsager alle alumner i hele deres karriere ved at tilbyde seminarer, specialisering programmer, netværk og lette forholdet blandt dem alle. Desuden Esden Business School forvalter en dynamisk arbejde taske med centrale partnervirksomheder og direkte relateret til de faglige tilbud.

FORENINGER Esden Business School hører til de vigtigste sammenslutninger af handelshøjskoler i de forskellige områder, hvor det opererer.

Esden Business School er medlem af: Latin American Council of Management Schools (CLADEA) spanske sammenslutning af Business Schools (AEEN)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Global MBAs » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

Globale MBA

Undervisning både online og på universitetet Deltid 9 måneder November 2018 Spanien Madrid Bilbao Barcelona + 2 mere

I dette program sigter vi mod at tilføre værdi til din karriere (kommunikation, teamwork, rapportering, analytisk tilgang, offentlige præsentationer, professionel modenhed, etc.), og vi har til hensigt at udvikle din iværksætterområdet talent, både til at anvende det i starten af nye forretningsprojekter, så bliver din unikke ledelsesstil ... [+]

I dette program sigter vi mod at tilføre værdi til din karriere (kommunikation, teamwork, rapportering, analytisk tilgang, offentlige præsentationer, professionel modenhed, etc.), og vi har til hensigt at udvikle din iværksætterområdet talent, både til at anvende det i starten af nye forretningsprojekter, så det bliver din unikke ledelsesstil.

PUBLIKUM

Den MBA er rettet mod fagfolk med påviselig erfaring, der ønsker at forbedre deres habilididades ud over dit område af ekspertise, udvide karrieremuligheder og opnå anerkendelse i et erhvervsklima stadig mere konkurrencepræget.

Programmet tilpasser sig de særlige kendetegn ved denne offentlige gennem MBA Global-tilstand.... [-]