Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

EAE Business School har specialiseret sig i videregående uddannelse med undervisningsprogrammer, herunder Executive MBA, Masters og Bachelor Degrees, med 60 års erfaring træning succesfulde fagfolk. Mere end 73.000 direktører og ledere har uddannet sig hos EAE.

Vores vigtigste mission i uddannelse fagfolk og ledere af nationale og internationale virksomheder med programmer og masters præget af en stor dosis praktisk, student-orienteret indhold. EAE Business Schools succes er understøttet af løbende kommunikation med studerende, lærere og partnere over hele verden, hvilket gør det muligt for skolen at garantere et stringent uddannelsesniveau.106806_4.jpg

EAE Business School: Kvalitet i kandidatuddannelser

De høje kvalitetsstandarder, som vi implementerer på EAE Business School, har givet os anerkendelser i de mest prestigefyldte nationale og internationale placeringer. EAE er medlem af de højest respekterede nationale og internationale rankingorganisationer, såsom AACSB, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Latinamerikansk Råd for Administrationsskoler), EBEN (European Business Ethics Network) og EMBAC (Executive MBA Council). Desuden er vores programmer certificeret af PMI (Project Management Institute) og CSCMP (Råd for Supply Chain Management Professionals), samt af ANECA og AQU.

Vores mest presserende, men mest motiverende udfordring er at fortsætte med at være en international handelsskole, der er i stand til at uddanne fagfolk, der er rustet til at lede organisationer. EAE inddrager sin sociale forpligtelse til fortsat at overvinde udfordringer inden for personlig og ledende uddannelse.


National og International EAE

EAE har akademiske og institutionelle partnerskabsaftaler med 65 erhvervsskoler og universiteter. Vores partnere er spredt over 22 lande. Desuden har skolen mere end 3.500 partnerskabsaftaler med spanske og internationale virksomheder, som gør det muligt for vores elever at udnytte en prestigefyldt ansættelsesudveksling efter deres studier. Efter at have afsluttet en bachelor eller kandidatuddannelse er det yderst tilrådeligt at gøre en internt praktik til at anvende den opnåede viden. Med dette i betragtning giver EAE sine elever adgang til praktikophold efter deres studier.

I 2016 hilste skolen eleverne velkommen fra 102 forskellige lande fra alle 5 kontinenter. Desuden er 37% af EAE's akademiske fakultet internationalt. I lyset af erhvervslivets globale karakter er der et stadigt stigende antal EAE Masters på engelsk. Vores aftaler med universiteter som Pace University New York, Amsterdam University of Applied Sciences og Universidad Anáhuac Mayab de México giver os endnu tættere forbindelser med internationale studerende.

I år har EAE fastholdt sit faste engagement i forskning. Vores lærere har produceret en høj grad af akademisk forskning, papirer, casestudier, bøger og formidlingsartikler, der bidrager med ledelsens viden til samfundet. Derudover har vi deltaget i flere internationale konferencer, hvor vi har deltaget i denne viden.106807_6.jpg

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

EAE Global

Den globale Executive MBA er undervist på Madrid campus og har også en hybrid studietype. Det øger mulighederne for at udvide grænser, der opererer i et globaliseret mark ... [+]

De fortsatte processer for forandring, globalisering, fremvoksende markeder og øget konkurrence er flere af de funktioner, der karakteriserer økonomiens nuværende opførsel. På den anden side repræsenterer den nuværende økonomiske krise for mange virksomheder en mulighed for at genopfinde sig selv. Fremtidens selskab vil operere i et globaliseret marked for kunder, konkurrence og leverandører, hvor mulighederne kan være i den anden del af verden.

I denne sammenhæng skal ledere og administrerende direktører løbende opdatere deres viden og færdigheder for at kombinere deres solide forretningskendskab med en global vision for virksomheden, da kun på denne måde vil de være i stand til med succes at løse de udfordringer, som markederne stiller i dag og design en global forretningsstrategi, der tilpasser sig skiftende miljøforhold.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Fuldtid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School