Deusto Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dekanen byder dig velkommen

" Deusto Business School fejrer sit firårlige jubilæum i år, så det er en glimrende mulighed for at se tilbage på sin historie. Ikke mange erhvervsskoler har været i stand til at fejre en så vigtig dato, og det er værd at tage et øjeblik at huske folket og institutioner, der har gjort det muligt. Det ville være umuligt at nævne dem alle, så jeg vil blot påpege, hvad de alle har delt: vores værdier, som gør Deusto særprægede.

I løbet af dette akademiske år har vi brugt mange timer til at tænke på fremtiden. Den nye 2020 strategiplan, nye bachelorgrader, postgraduate og Executive Education-kurser tilbydes, nye forsknings- og overførselsprojekter mv. Der er endnu for mange ting at nævne her, så jeg vil blot påpege noget, som vi ønskede at vær først og fremmest i alt, hvad vi gør: vores værdier, som gør Deusto karakteristiske.

Har du studeret hos os? Deler du vores respekt for disse værdier? Har du planer om at studere her? Vi beder dig om at bære dem med dig. Vil du gerne være med i vores skole? Vi har brug for dig til at være et eksempel på vores værdier. Fordi det er det, vi ønsker at være, er det projekt, vi vil lave, de værdier, der gør Deusto karakteristiske.

Tror du, at det er værd at arbejde for at opnå professionel ekspertise? Tror du det er vigtigt at arbejde med integritet og etisk engagement, baseret på samarbejde og solidaritet? Føler du, at fremtiden har brug for innovative mennesker, iværksættere? At det har brug for mennesker, der er åbne for, hvad der er anderledes, for mangfoldighed?

Hvis det er dit synspunkt, forventer vi dig. Vi har brug for hjælp fra mennesker som dig, virksomheder og institutioner som din, for at gøre dette projekt til et andet hundrede år og vigtigst af alt at sikre, at hvert af disse år har været det værd. "

Guillermo Dorronsoro Artabe

Dean Deusto Business School

MISSION

  • Træn ansvarlige fagfolk, der er i stand til at fremme og lede bæredygtige forretningsprojekter i en global sammenhæng, mod et mere velstående, retfærdigere og mere inkluderende samfund.
  • Bidrage til at skabe viden om at reagere på de vigtigste udfordringer for samfundet og organisationerne, fra et tværfagligt perspektiv og i samarbejde med andre interessenter.

Denne mission er inspireret af de centrale principper, der skal lede identiteten og missionen af ​​universitetscentrene i Jesu Samfund.

VISION

På baggrund af vores mission og universitetets opslagsord for denne strategiske periode "Universitetet som Service og Forpligtelse" mener vi, at vores vision bør bygges omkring Jesuit-mottoet "Betjening for en bedre verden", der omfatter både undervisning og vidensdannelse som kerneaktiviteter til skabe og opretholde det syn.

  • Vi ønsker at fortsætte med at blive anerkendt som en af ​​de allerbedste erhvervskoler i Spanien og udvikle vores evner og kompetencer for også at være en referencekollektion inden for rammerne af den europæiske handelsskole og dermed fortsætte med at tjene til en bedre verden.

Alt i alt vil vi fortsætte med at fremme læring såvel som vidensdannelse og overføre erfaringer til fordel for et mere retfærdigt og inklusivt samfund.

Sammenfattende vil vi omfavne verden for bedre at tjene det:

Favn verden, for bedre at tjene Fællesskabet

VÆRDIER

Deusto Business School værdier, inspireret af Jesu Society's tradition, er som følger:

  • Professionel excellence - Det betyder at finde den højeste kvalitet i vores arbejde. Udfører vores aktiviteter med stringent og teknisk kompetence, men også med dyb menneskelig kvalitet. Giver det bedste af os selv og søger altid at gå videre. Advance og forbedre.
  • Integritet og etisk engagement - Det betyder at være ærlig og ærlig i vores arbejde og i vores relationer med andre. At være opmærksom på de etiske konsekvenser af de mange beslutninger, vi står over for og handler på en fair og ansvarlig måde. Sønder det fælles gode, især de mest udsatte og ugunstigt stillede grupper.
  • Samarbejde og solidaritet - Det betyder anerkendelse af behovet og værdien af ​​at arbejde sammen med andre for at løse fælles udfordringer. At kunne overskride rent individuelle interesser til at arbejde for den kollektive interesse. Samarbejde om at udvikle et fælles projekt, hvor hele er mere end summen af ​​sine dele.
  • Åbenhed og mangfoldighed - Det betyder at være åben for det nye og det andet. At anerkende værdien og den rigdom, vi kunne modtage fra, hvad der er forskelligt fra os: Folk fra andre lande, andre kulturer og religioner; nye ideer og synspunkter, der udfordrer vores tro. At kunne byde velkommen, respektere, værdsætte, diskutere, dele, leve og arbejde med dem, der ikke er som os.
  • Innovation og iværksætteri - Det betyder at kigge kritisk på virkeligheden, identificere udfordringer og muligheder; være i stand til at foreslå løsninger til at overvinde uløste problemer overbevise flere mennesker om at flytte fra ideer til handlinger; gør ændringen ske og skaber en fælles værdi.

Placeringer

Bilbao

Bilbao campus

Address
Deusto Business School Bilbao Hermanos Aguirre Kalea, 2, 48014 Bilbo, Bizkaia
48014 Bilbao, Baskerlandet, Spanien

Madrid

Sede Madrid

Address
Deusto Business School Madrid C/ Castello, 76, 28006 Madrid
28006 Madrid Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Paris

Address
INSEAD Business School Boulevard de Constanca 77300 Fontainebleau France
77300 Fontainebleau Paris, Ile-de-France, Frankrig

Programmer

Denne skole tilbyder også: