CESTE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den bedste træningsmodel for studerende og fagfolk

På CESTE, International Business School, tilbyder vi dig en anden måde at lære.

For studerende på universitetsniveau: bachelor- og kandidatgrad, der tilhører verdens bedste uddannelsesmodel: briterne.

For professionelle og ledere: vigtige prestigefyldte certificeringer, executive-programmer og coaching-tjenester til at hjælpe dig med at overvinde den næste udfordring i din professionelle karriere.

CESTE Model

På CESTE, Escuela Internacional de Negocios, tilbyder vi dig en anden slags uddannelsesmodel. Til universitetsstuderende: officielle bachelor- og kandidatuddannelser indrammet af den bedste uddannelsesmodel i verden-briterne. For professionelle og ledere: vigtige og prestigefyldte certificeringer, executive-programmer og coaching-tjenester for dig at overvinde den næste udfordring i din professionelle karriere.

Vores specialområder

Bank og Finans

 • Informations- og kommunikationsteknologier
 • Administration og Business Management
 • Logistik og Supply Chain Management
 • Turisme
 • Iværksætteri og innovation

Online Campus

Vores online campus er designet til at lette vores studerendes læring og gør det muligt at træne selv: interaktivt multimedieindhold, diskussionsgrupper, komplementære materialer og ressourcer, levende virtuelle klasser, optagede webinarer og selvvurderingsøvelser.

Ceste Online læringsmodellen er baseret på en strategisk kombination af selvlærende, guidet læring, social og samarbejdsmæssig læring og respekt for rytmen for hver elev. Vi har et team af ekspertinstruktører, der ledsager eleverne gennem hele processen, opmuntrende til udveksling af viden mellem studenternes samfund. Vi tilbyder kvalitet og multi-enhed træning på det tidspunkt og sted hvor den studerende er tilgængelig.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

Mission, Vision og Værdier

Mission

Studerende er omdrejningspunktet for vores arbejde og grunden til vores væsen.

At uddanne og uddanne personer med et iværksætterkæl, der er kompetente i lyset af udfordringerne ved digitalisering, er i tjeneste for samfundet, har integritet og er støttende, der er i stand til at skabe værdi i deres virksomheder, organisationer og samfund.

At udvikle læringserfaringer med innovative metoder og med fokus på praktisk undervisning i indhold, færdigheder og kompetencer, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder på at sikre og forbedre kvaliteten af vores træning og lære af de bedste, for at lette vores studerendes beskæftigelsesegnethed, idet de er centrum for deres egen læringsproces.

Vision

Innovative metoder og forpligtet til fremtiden.

Vi ønsker vores bidrag til uddannelse, der er innovativt og permanent i modsætning til virkelige krav, at give virksomheder og fagfolk i Aragón samt alle de områder og lande, vi kan nå med vores programmer, med større udvikling og udsigter til økonomisk og social vækst.

Som universitetscenter forstår vi, at vores bidrag ikke kun skal nå de unge, men også de fagfolk, der finder i os et opkald for at fortsætte med at lære og inspirere sig i deres faglige muligheder.

Værdier og kultur

Vores værdier og politikker er centreret omkring udviklingen af vores studieorgan, deres rolle i deres egen læringsproces i både indhold og kompetencer og vores fokus på det miljø, vi arbejder i, ligesom vores mission og vision.

Sammenfattende under hensyntagen til bidragene fra vores kontakter på UWTSD (University of Wales Trinity St. David) gennem:

 • Samarbejde og etablering af en række strategiske relationer på regionalt, nationalt og internationalt plan. Denne type netværk har potentialet til at inspirere vores elever, medarbejdere og partnere til at skabe ny fremtidig læring.
 • Inddragelse ved at sætte eleverne først og opretholde kontinuerlig læring uden barrierer. Vi støtter studerende fra alle baggrunde og på ethvert tidspunkt under deres uddannelse. Vi accepterer andre chancer og processen med professionel genopfindelse.
 • Ansættelsesegnethed og kreativitet ved at udnytte vores studerendes iværksætteri, forskning, kreative og iværksætterfærdigheder og tilbyde uddannelsesprogrammer, der giver størst mulige muligheder for at få beskæftigelse og udvikle overførbare færdigheder.
 • Bæredygtig udvikling gennem fokus baseret på et system, der tilbyder væsentlige og relevante uddannelsesveje, og som fremmer socialt ansvar og læring.
 • Forpligtelsen til at samarbejde om udviklingen af de områder, hvor vi arbejder, specielt henvendt til Aragón, opfylder udviklingsbehovene og styrker de stærke punkter og forpligter alle til det.
 • Konceptet Global Citizenship gennem udvikling af andre multinationale aktiviteter og muligheder for vores studerende, medarbejdere og partnere.
 • Med hjælp fra vores akademiske partnere, udviklingen af forskning og dens sociale konsekvenser i overensstemmelse med deres mål.

Vi er et universitetscenter, som:

 • Tilfører værdi til læringserfaringen gennem et system, der kombinerer traditionel videregående uddannelse med faglige og akademiske faglige forskningsaktiviteter med akademisk rigor og orienteret mod en praktisk anvendelse;
 • Tilbyder en veldefineret læseplan for både bachelor- og kandidatgrad med særprægede attributter inden for beskæftigelse, erhvervsliv, bæredygtig uddannelse og globalt statsborgerskab;
 • Er dedikeret til at sætte pris på potentialet for hver enkelt elev på individniveau og at støtte dem gennem hvert trin i deres uddannelse;
 • Er en pioner for nye tilgange til uddannelse på arbejdspladsen og professionel praksis, som forbedrer arbejdstagernes og virksomhedens færdigheder. og
 • Er forpligtet til alle aspekter af bæredygtig udvikling.

Placeringer

Zaragoza

Address
Paseo Infantes de España, nº 3
50012 Zaragoza, Aragon, Spanien