Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Manchester var en tidlig adopterer af tværnational uddannelse og har nu 25 års erfaring på dette område. I årenes løb har vi skabt stærke globale partnerskaber med virksomheder og højprofilerede uddannelsespartnere, og vi har oprettet 6 globale centre på 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Vores tradition for succes med læring og forskning strækker sig tilbage over 180 år og omfatter fødselen af den moderne computer, opdelingen af atomet og grundlæggende principper for moderne økonomi. Mange flere verdensskiftende innovationer har deres rødder her på University of Manchester. Placeret nr. 2 i England i form af 'Research Power' i 2014 Research Excellence Framework, nyder vi et globalt ry for vores banebrydende forskning, der forbedrer vores problembaserede tilgang til undervisning i bacheloruddannelse.

Singapore, Sydøstasien Center

Et 100% ejet datterselskab af University of Manchester, Southeast Asia Center, har etableret sin tilstedeværelse i Singapore siden 1992 og driver fleksibel global MBA for fagfolk med forskellig kulturel og professionel baggrund. Det understøtter nu næsten 300 studerende og har dimitteret mere end 1600 studerende i Sydøstasien og Oceanien.

Vores internationale akademikere rejser verdenens undervisning på vores 6 globale centre. Mange af vores akademikere er udstyret med branchekendskab og omfattende forbindelser med offentligheden, private inklusive organisationer fra tredjelande rundt om i verden. De leder debatten, påvirker mening og politik og driver forandring.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

CPE-registreringsnummer: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Placeringer

Singapore

Manchester Business School Pte Ltd

Address
80 Robinson Road #13-02
068898 Singapore, Singapore
Telefonnummer
+65 6538 4470

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer