Læs den officielle beskrivelse

University of Manchester var en tidlig adopterer af tværnational uddannelse og har nu 25 års erfaring på dette område. I årenes løb har vi skabt stærke globale partnerskaber med virksomheder og højprofilerede uddannelsespartnere, og vi har oprettet 6 globale centre på 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Vores tradition for succes med læring og forskning strækker sig tilbage over 180 år og omfatter fødselen af den moderne computer, opdelingen af atomet og grundlæggende principper for moderne økonomi. Mange flere verdensskiftende innovationer har deres rødder her på University of Manchester. Bedømt som nummer to i Storbritannien i form af 'forskningskraft' i 2014 Research Excellence Framework, vi nyder et globalt ry for vores banebrydende forskning, der forbedrer vores problembaserede tilgang til undervisning i bacheloruddannelse.

Singapore, Sydøstasien Center

Et 100% ejet datterselskab af University of Manchester, Southeast Asia Center, har etableret sin tilstedeværelse siden 1992 og driver fleksibel global MBA for fagfolk med forskellig baggrund. Det understøtter nu næsten 300 studerende og har dimitteret mere end 1000 studerende i Sydøstasien og Oceanien.

Vores internationale akademikere rejser verdenens undervisning på vores 6 globale centre. Mange af vores akademikere er udstyret med branchekendskab og omfattende forbindelser med offentligheden, private inklusive organisationer fra tredjelande rundt om i verden. De leder debatten, påvirker mening og politik og driver forandring.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

CPE-registreringsnummer: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysen ... [+]

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer.

Ud over online-undervisning omfatter denne fleksible MBA i alt 18 dages undervisning på tværs af tre boligværksteder (plus et valgfrit fem-dages værksted i Washington DC).

Blended levering

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med nedsænkning, ansigt til ansigt undervisning på et udvalg af 8 globale placeringer. Resultatet er en fleksibel MBA, der er en virkelig international oplevelse.

Workshop tidsplanSemester 1: 6 dage på Kelley School of Business i Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dage på ethvert Alliance MBS globale center *Semester 3: Alle online eller online et 5-dages offentligt politisk værksted i Washington DCSemester 4: 6 dage på ethvert Alliance MBS globale center ** AMBS tilbyder også udvalgte valgfag, der omfatter et 3-dages værksted i Washington DC.Online læring... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 60 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Forhøj dine forventninger til dette verdensklasse internationale MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra begyndelsen. Fra iværksætteri til international finansier ... [+]

Forhøj dine forventninger til dette verdensklasse internationale MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra begyndelsen. Fra iværksætteri til international finansiering vil du drage nytte af den nyeste tænkning og finpudse de færdigheder, der vil skille dig ud i dagens konkurrencedygtige marked.

Med intag i januar og juli omfatter denne verdensklasse internationale MBA 18 måneders undervisning, et seks måneders projekt og personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Før

Praktiske studiekompetencer

Byg de færdigheder, du skal bruge under MBA

Ansigt til ansigt induktion i dit hjemmecenter

Mød dine klassekammerater og supportteamet

Netværksmuligheder

Start med at oprette forbindelser fra dag 1I løbet af... [-]
Singapore
Januar 2020
Engelsk
Deltid
18 - 60 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Hjemmeside
Telefonnummer
+65 6538 4470