Manchester Business School, Singapore Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

University of Manchester var en tidlig adoptor af tværnational uddannelse og har nu 25 års erfaring på dette område. Gennem årene har vi forfalsket stærke globale partnerskaber med virksomheder og højtstående uddannelsespartnere, og vi har etableret 6 globale centre på 4 kontinenter: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Vores tradition for succes inden for læring og forskning strækker sig tilbage over 180 år, der omfatter fødslen af ​​den moderne computer, splittelsen af ​​atomet og de grundlæggende principper for moderne økonomi. Mange flere verdenskørende innovationer har deres rødder her på University of Manchester. Bedømt 2 i UK med hensyn til "research power" i 2014 Research Excellence Framework, nyder vi et globalt ry for vores banebrydende forskning, hvilket forbedrer vores problembaserede tilgang til bacheloruddannelse.

Singapore, Sydøstasien Center

Et 100% ejet datterselskab af The University of Manchester, Sydøstasien Center har etableret sin tilstedeværelse siden 1992, og driver fleksibel Global MBA for fagfolk med forskellig baggrund. Det understøtter nu næsten 300 studerende og har bestået mere end 1000 studerende i Sydøstasien og Oceanien.

Vores internationale akademikere rejser verden undervisning på vores 6 globale centre. Mange af vores akademikere er udstyret med branchekendskab og omfattende forbindelser med det offentlige, private, herunder tredjepartsorganisationer verden over. De fører debat, påvirker mening og politik og driver forandring.

Manchester Business School
CPE Registreringsnr .: 201022477R
Periode: 28. september 2016 til 27. september 2020

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs » Se Deltids-MBA » Se Health MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 - 60 måneder August 2019 Singapore

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer. [+]

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer.

Ud over online-undervisning omfatter denne fleksible MBA i alt 18 dages undervisning på tværs af tre boligværksteder (plus et valgfrit fem-dages værksted i Washington DC).

Blended levering

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med nedsænkning, ansigt til ansigt undervisning på et udvalg af 8 globale placeringer. Resultatet er en fleksibel MBA, der er en virkelig international oplevelse.

Workshop tidsplanSemester 1: 6 dage på Kelley School of Business i Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dage på ethvert Alliance MBS globale center *Semester 3: Alle online eller online et 5-dages offentligt politisk værksted i Washington DCSemester 4: 6 dage på ethvert Alliance MBS globale center ** AMBS tilbyder også udvalgte valgfag, der omfatter et 3-dages værksted i Washington DC.Online læring... [-]

Global MBA

Part-time Global MBA

Undervisning både online og på universitetet Deltid 18 - 60 måneder January 2019 Singapore

[+]

Vores nuværende udvalg af valgfag er opført nedenfor, og du kan bygge din MBA omkring et felt, der interesserer dig, såsom finansiering eller iværksætteri, med valgfagspecialismerne på bagsiden.

[-]

Kontakt

Manchester Business School Pte Ltd

Adresse, linje 1 55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Hjemmeside https://singapore.portals.mbs.ac.uk/
Telefon +65 6538 4470