Læs den officielle beskrivelse

Gå videre med LSBF i Singapore

På London School of Business and Finance (LSBF) i Singapore måler vi succes med den virkning, vores studerende, fakultet og alumner har i regionen.

Rangeret som den bedste private skole i regnskab og den bedste private skole i gæstfrihed

Hvorfor vælge London School of Business

Vi dyrker en etos, hvor du kan lære, vokse og lykkes. Du vil dele ideer og oplevelser med mennesker fra hele verden, mens du forme din fremtidige succes. Opdag, hvorfor den næste generation af virksomhedsledere vælger LSBF.

Flere måder at studere, flere måder at dyrke

Vi har campusser i London og Singapore, som understøttes af vores prisbelønnede online læringsplatform.

Vores postgraduate programmer leveres online, mens vores Executive Education-programmer leveres på LSBF's Londons campus, kun få minutters gang fra Holborn. Vores ACCA kurser leveres både online og på vores London campus.

Mangfoldighed som standard

Med studerende fra mange lande, der studerer hos os, tilbyder vores campuser, kurser og klasseværelser også en virkelig global, forskelligartet og berigende oplevelse. LSBF er det perfekte sted at få virkelig international erfaring, og forberede dig på dagens globale marked.

Vores virksomheds netværk

At holde vores kurser up-to-date med kravene i førende organisationer er en konstant praksis, ikke en mulighed. Vi har dannet stærke relationer med succesrige virksomheder i Storbritannien og videre.

Bringe alt sammen

Gennem vores højt erfarne fakultet, virksomhedspartnere og global rækkevidde vil vi forberede jer på ledelse, ekspertise og succes i erhvervslivet.

Excellence

Fra dag 1 har vores fokus været på topkvalitet. Vores bestræbelser på at levere den bedste elevoplevelse, førsteklasses uddannelse og eksklusiv karrierehjælp er, hvad der gør LSBF til en unik institution.

Singapore Campus

Singapore er en unik blanding af kulturel mangfoldighed og forretningsmæssig vækst. Undersøg på en af vores state-of-the-art campusser og få en førstehånds visning af dette store internationale kommercielle center.

Borte fra klasseværelset kan du afbalancere en fuld akademisk oplevelse med levende sociale aktiviteter. Vores campusser giver nem adgang til Singapores sofistikerede natteliv og enestående natur.

Universitetsområde

LSBF i Singapore ligger på 3 Anson Road (Springleaf Tower) og 143 Cecil Street (GB Building), kun få minutter fra Tanjong Pagar MRT station.

Udover vores state-of-the-art undervisningsområder vil du drage fordel af dedikerede sociale faciliteter og den nyeste læringsteknologi til at forbedre din oplevelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

LSBF Singapore

Concordia University Chicago MBA giver dig den avancerede grad, der er nødvendig for at flytte din karriere fremad eller skifte karriereveje. Du vil få de ledelsesmæssige ... [+]

CUC MBA

Concordia University Chicago MBA giver dig den avancerede grad, der er nødvendig for at flytte din karriere fremad eller skifte karriereveje. Du vil få de ledelsesmæssige og analytiske færdigheder, der kræves for at være en selvsikker leder i dagens skiftende globale forretningsmiljø.

Kursus krav

Minimumskrav til akademisk adgang:

Bacheloruddannelse fra et anerkendt universitet.

Mindste engelsk sprogadgangskrav:

Opnået en klasse C6 eller bedre på engelskspråkligt O-niveau; ellerÆkvivalent kvalifikation f.eks. IELTS 6.0, TOEFL 550 (iBT 72)

Mindste alder:

20 år eller deroverVarighedHeltid: 12 månederDeltid: 24 månederindtagFuld tid: Februar, April, jun... [-]
Singapore
May 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG