Læs den officielle beskrivelse

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) tilbyder højkvalitets executive development-tjenester, der bygger på de mange styrker i sit omfattende internationale netværk og Aalto Universitetets kompetencer. Aalto EE's mission er at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse og uddanne en ny generation af ledere. Organisationens styrker ligger i sin globale driftsmodel og forskellige tilbud.

Aalto EE har to højhuse: Vores kontor i Helsinki koordinerer vores drift i Europa, mens Asien og Stillehavet opererer fra Singapore. Udover Finland og Singapore tilbyder vi uddannelsesprogrammer i Kina, Indonesien, Iran, Polen, Rusland, Sydkorea, Sverige, Taiwan, Vietnam og de baltiske lande. Alle tilpassede udviklingsløsninger kan leveres globalt.

Akkrediteringer og netværk

Aalto EE er en internationalt anerkendt og akkrediteret lederuddannelses- og ledelsesudviklingsorganisation. Som en del af Aalto Universitet besidder den alle tre af de mest respekterede erhvervskuniversitetsakkrediteringer: AACSB, AMBAandEQUIS, tildelt kun 0,5% af verdens erhvervsskoler.

En anden Aalto EE styrke er dets forskellige internationale netværk, hvorigennem den holder sig ajour med de seneste internationale viden og trends: UNICON (Det Internationale Universitets Konsortium for Executive Education), EFMD (Det Europæiske Institut for Forvaltning Udvikling) og PIM International Management). Aalto University School of Business er også medlem af CEMS, et netværk forenet af de førende europæiske universiteter og større virksomheder.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangerede 41st globalt i Financial Times Executive Education-rangeringen og er derfor inden for de øverste en procent af executive educator udbydere i verden. Financial Times rangordningen omfatter kun de top 50 ledende uddannelsesudbydere. Globalt udbydes Executive Education og MBA-programmer af omkring 4.000 institutter.

I 2012, for anden gang i træk, klassificerede Financial Times Aalto Executive MBA-programmet bedst i de nordiske lande. FT evaluerer de 100 førende globale Executive MBA-programmer på årsbasis. I alt omkring 3.000 EMBA-programmer tilbydes hele verden.

Hvor vi kommer fra

Aalto Universitet er stærkt fremtidsorienteret samtidig med at den bygger på den kombinerede 300-årige historie af tre højt anerkendte universiteter: Helsinki School of Economics, Helsinki University of Technology og University of Art

Aalto EE tilbyder en bred vifte af programmer til individuel, gruppe- og organisationsudvikling: Executive DBA, Executive MBA og Deltids MBA-uddannelser, kortere executive-programmer samt tilpassede løsninger til virksomheder.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (tidligere kendt som Helsinki School of Economics EMBA) er en af ​​de førende Executive MBA programmer globalt. Det holder den "Triple Crown" af akkre ... [+]

Aalto Executive MBA i Singapore

En rejse af Leadership Transformation

Dette program er registreret med CPE

Aalto Executive MBA (tidligere kendt som Helsinki School of Economics EMBA) er en af ​​de førende Executive MBA programmer globalt. Det holder den "Triple Crown" af akkrediteringer - de tre mest respekterede universitet akkrediteringer, der ydes til kun 0,5% af verdens business schools: AACSB, AMBA og EQUIS - og er rangeret blandt de 100 øverste programmer i verden af ​​Financial Times.

Aalto Executive Education Academy er et datterselskab af Aalto University - en innovativ tværfaglig universitet fra Finland. Aalto University er et produkt af en fusion mellem tre førende finske universiteter med en samlet historie på mere end 300 år. Aalto Executive MBA repræsenterer høje standarder for finsk uddannelse, og det har været tilbudt i Singapore siden 1999. ... [-]

Singapore
August 2019
Deltid
18 - 20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto Executive Education Academy Singapore

Den Aalto University Executive MBA-program i Taipei er et tosproget EMBA program, undervist af internationale og lokale Taiwan fakultet. Vores program har kørt i Taipei s ... [+]

Aalto Executive MBA udbydes i Taiwan - Ægte International Standing og kvalitet

Opfindsomme Strategier, Novel Leadership

Den Aalto University Executive MBA-program i Taipei er et tosproget EMBA program, undervist af internationale og lokale Taiwan fakultet. Vores program har kørt i Taipei siden 2003 (tidligere kendt som Helsinki School of Economics Executive MBA) og er for personer med betydelig professionelle arbejde erfaring.

Et bredere udvalg gennem den globale portefølje

Ud over Nordeuropas førende virksomheder og enkeltpersoner serverer vi et stigende antal talentfulde ledere i Asien-Stillehavsområdet og Østeuropa. Hvert år næsten fire hundrede studerende, der repræsenterer mere end et dusin nationaliteter deltager i vores portefølje af Executive MBA-programmer. Ud til globalt relevant indhold, Aalto Executive MBA giver deltagerne mulighed for at udvide deres kulturelle viden og færdigheder. Op til seks moduler kan tages på andre Aalto EE steder i Europa eller Asien. To valgfrie Internationale uger (iWeeks) og to valgfrie Studieture udlandet bidrager yderligere til udviklingen på tværs af kulturel kompetence.... [-]

Singapore
August 2019
Fuldtid
18 - 20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk