Swiss School of Business and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om SSBM

SSBM er en global, innovativ og unik skole med studerende fra hele verden. Vores programmer blev designet med over 30 branchepartnere. Vi garanterer schweizisk kvalitetsuddannelse og ekspertise.

SSBM er hovedsageligt beliggende i Genève, Schweiz og er registreret i kantonen Genève under registreringsnummer CHE-131.073.981.

Vores vision

Vores VISION er at være en unik, innovativ og international forretning

Vores mission

Vi er forpligtet til løbende at give uddannelsesmæssig ekspertise og vores ekspertise inden for erhvervsuddannelse gennem vores innovative avancerede teknologi og vores læringserfaring af høj kvalitet. Vi tilskynder til mangfoldighed og global forbindelse mellem vores studerende, fakultet og forretningspartnere.

En relevant uddannelse

SSBM hjælper dig med at tilegne dig refleksionsvaner og kritisk tænkning, der er afgørende for at forstå dagens samfund. Anerkender det faktum, at individuel succes er sammenflettet med den større verden, opfordrer vi studerende til at engagere sig i at forbedre deres kritiske tænkning.

Hvorfor vælge SSBM?

  • SSBM er en virkelig innovativ og førende forretnings- og ledelsesskole, der sigter mod at tage uddannelse til et nyt niveau!
  • Vi sigter mod at give en overlegen læringsoplevelse, der vil have en direkte indflydelse på din faglige udvikling.
  • Med vores unikke programmer vil du styrke din strategiske vision, effektivitet og lederskab til at styre dagens organisationer.

Vores programmer

Vores programmer blev designet i partnerskab med over 30 internationale virksomheder !

Vi tror på, at viden kommer fra at have stærke bånd til ledere i branchen. Derfor har vi samarbejdet med nogle af de førende internationale virksomheder til design af programmer, der er tilpasset forretningsvirkeligheden.

Vores fakultet

Vores fakultet er verdenskendt, og i gennemsnit har de fleste arbejdet i over 15 år i forskellige internationale virksomheder. Denne kendsgerning hjælper os med vores mål om at give en overlegen læringsoplevelse, der vil have en direkte indflydelse på din faglige udvikling .

127250_pexels-photo-70292.jpegTim Gouw / Pexels

Baseret i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger lige i hjertet af erhvervslivet i den livlige by Genève, Schweiz. Genève, der ligger langs bredden af Genfersøen ved foden af Alperne, glitrer som en af Europas smukkeste byer.

Genève er en global by, et finanscenter og et verdensomspændende center for diplomati på grund af tilstedeværelsen af adskillige internationale organisationer, herunder hovedkvarter for mange virksomheder og internationale agenturer.

Forretningspartnere

SSBMs fakultet og samarbejdspartnere har leveret rådgivning, undervisning og projektbaseret service til over 70 internationale og nationale virksomheder.

Vi mener, at akademisk viden skal være i en tæt forbindelse med branchen, som er drivkraften for bedre viden i dagens hurtigt skiftende miljø.

Kraftfuld alumni

Netværk er af største vigtighed. Vores alumner er sammensat af mennesker, der besidder forskellige lederstillinger fra ledere, ledere til CxOs niveau.

Jo flere mennesker du kender, jo stærkere er dit sociale og professionelle netværk. Vores Alumni-klub er en effektiv og engagerende måde at opbygge det nødvendige netværk.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Placeringer

Geneva

Address
Rue de Chantepoulet,10
1201 Geneva, Geneve, Schweiz