Læs den officielle beskrivelse

Strathclyde MBA i Schweiz

Siden 1996 har University of Strathclyde tilbudt Strathclyde MBA som Executive MBA på sit studiecenter i Schweiz.

Treacrediteret af AACSB , AMBA og EQUIS , vores internationalt anerkendte MBA-program står for videreuddannelse i erhvervslivet på højeste niveau. Med vores fokus på strategisk corporate management har vi konsekvent rangeret blandt de top 10 MBA'er på verdensplan inden for corporate strategy de seneste år.

EMBA, som er fleksibelt designet som deltidsprogram i løbet af 2 år, kan deltage helt i Zürich, eller dele af programmet kan udfyldes på vores 7 andre studiecentre i Asien, Golfregionen og Europa og på hoved campus i Glasgow. Ligesom din personlige plan gør det muligt.

Vi ser frem til at ledsage dig på din uddannelsesmæssige rejse!

Triple Crown Akkreditering

EQUIS akkreditering

EQUIS er det førende internationale system for kvalitetsvurdering, forbedring og akkreditering af højere læreanstalter inden for ledelse og erhvervsadministration. Det er den nyeste af de tre største akkrediteringsorganer og har det mindste medlemskab. Det blev dannet for at tage fat på det europæiske problem med forskellige nationale akkrediteringssystemer, men er ved at komme uden for Europa.

AMBA akkreditering

Oprindelse i Storbritannien er Association of MBAs det eneste af de tre hovedorganer til at akkreditere MBA-kurser snarere end værtsinstitutionerne.

AACSB akkreditering

Forening til Advance Collegiate Schools of Business er USAs mest kendte akkrediteringsorgan. På trods af et meget amerikansk medlemskab (få erhvervsskoler uden for USA har denne pris), forbliver det Kitemark for enhver business school med ambitioner i verdensklasse. Kun 5 skoler, der opererer i Schweiz, er akkrediterede, IMD, Univ. af St. Gallen, Univ. i Zürich og Strathclyde Business School.114984_Strathclyde.jpeg

Udtalelser

"Som en Strathclyde MBA-studerende ved det schweiziske center, jeg nød underviserne med deres ekspertise og forskellige baggrunde. Jeg blev introduceret til nye ideer og koncepter samt praktisk erhvervskendskab til erhvervslivet.

Jeg oplevede den studerendes krop som meget forskelligartet etnisk, socialt, fagligt og kulturelt. Dette gav mig indblik i mig selv og om andre, det gjorde min verden større og mere global.

Jeg elskede programmets fleksibilitet og støtte fra den schweiziske centeradministration - da jeg kører min egen virksomhed, var fleksibel en stor fordel. "

Violeta Naydenova

Medstifter ved Poushe AG - Poushe Strudels

"Strathclyde MBA var den perfekte tilsætning til min videnskabelige baggrund og øget min karriere til at lede et globalt aktivt lægemiddelfirma."

Dr. Peter Kaufmann

direktør

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA var intens, kompakt, praktisk orienteret og af høj værdi for mig, når vi kigger på strategiske udfordringer fra et globalt perspektiv."

Urs Brütsch

Direktør Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Strathclyde MBA udbydes som en Executive MBA på alle internationale centre (herunder Zürich), dette indebærer en deltidsundervisning struktur og den gennemsnitlige alder ... [+]

Tak for din interesse for vores MBA-program!Her finder du alle de vigtige oplysninger om detIndlæggelser

EMBA starter to gange om året, slutningen af april og slutningen af oktober. Ansøgningsfristen er altid 1 måned før programmets start.

Adgangskrav til Executive MBAMindst 3 års relevant ledelseserfaring og en passende kvalifikation (universitet eller universitet for anvendt videnskab grad)Hvis du ikke har en universitetsgrad 6-10 år, er ledelseserfaring påkrævetInterviewGebyrer

Det samlede gebyr for vores 2-årige Executive MBA i Schweiz er CHF 57.000 .-. * Betaling i 4-semestersafdrag på 14.250 CHF .- hver er fælles.

Alle omkostninger er dækket (e-bøger, eksamener mv.) Med undtagelse af rejsen... [-]

Schweiz Zürich
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Prime Center 1 South
8060 Zürich, Zürich, Schweiz