Rushford Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School er det officielle navn på Business School of James Lind Institute, Gevena, Schweiz. Skolen tilbyder højere grad programmer i Business and Management. Vi er også unikke i vores tilbud om flere MBA-programmer med tekniske specialiseringer, og vi fortsætter med at tilføje flere tekniske specialiseringer, når vi fortsætter med at vokse.

Vores 100% online-programmer er velegnet til studerende fra hele verden, der gerne vil have en uddannelse af høj kvalitet fra en førende europæisk handelsskole til en overkommelig undervisningsafgift. Som en del af JLIs globale institution udnytter vi netværk, viden, erfaring og geografisk spredning til fordel for vores studerende.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI er en international uddannelsesinstitution med sit største campus i Schweiz. Vi forbereder vores studerende på karrierer inden for folkesundhed, sundhedsadministration, farmaceutiske videnskaber, klinisk forskning, kliniske videnskaber, landbrug og forretningsstyring.

Med studerende fra over 80 lande og over 5000 alumner over hele kloden er vores voksende globale samfund et vidnesbyrd om den fremragende uddannelse og færdighedsopbygning af studerende ved JLI. Vi tilbyder vores studerende et fleksibelt selvtastet læringsmiljø, der kan tilpasses hver enkelt elevs individuelle behov. Vores fakultet er en blanding af eksperter i akademia og industri, så studerende udsættes for både teoretiske og praktiske aspekter af deres studieretninger.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Vores mission

Som forskningsfokuseret institution gennemfører vi innovative og internationalt anerkendte forretningsprogrammer med en positiv indflydelse på forretningsvækst og samfundsudvikling.

Vi fortsætter med at udnytte forretningsadfærd og forskning gennem:

 • Udvikling og udvidelse af et internationalt netværk af førende akademiske og udvekslingspartnere til at skabe et globalt forsknings- og undervisningsmiljø.
 • Udvikling af branche-specifikke forretningsevner ved at engagere centrale opinionsledere.
 • Udvikling af ledere til at tage socialt ansvar og stå over for unikke intellektuelle og personlige udfordringer.
 • Udvikling af modne og selvhjulpne personligheder med interkulturel kompetence og kritisk tænkning.

Vores vision

Vores vision er at være blandt de bedste handelsskoler i Europa og blive anerkendt internationalt for innovative forretningsprogrammer, der hjælper virksomheder og institutioner med at forblive på en gunstig vækstkurve. Vores forskning skal have en blomstrende indflydelse på forretningspraksis, lederskab og akademisk litteratur. Vi skal udvikle ledere med en global rækkevidde, som vil bruge deres potentiale til at engagere sig i virksomheder og samfund for at gøre en værdifuld, konstruktiv og etisk forskel.

Vores værdier

 • Følgende værdier styrer os i udførelsen af vores mission og vores vision:
  • Akademisk ekspertise, specialfærdigheder og forskningsfokus.
  • Tænkte lederskab og innovation.
  • Kritisk tænkning, retfærdighed og integritet.
  • Etik, socialt ansvar, velkomst, ansvarlighed, ansvar og gennemsigtighed.
 • Vi har en uendelig tilgang til at overgå forventningerne til kvalitet og service i alt hvad vi gør. At forme vores studerendes karriere er i centrum for alt, hvad vi gør. For at opnå dette undersøges alle mulige midler, der spænder fra mentoring til præsentation og henvisning inden den relevante branche.
 • Vi værdsætter alle vores studerende og investerer i deres personlige og faglige vækst og udvikling og hjælper dem med deres karrierevej fra grundlæggende behov mod selvaktualisering.
 • Vi planlægger forsigtigt for vores studerende ved at overvåge de vigtigste ændringer i branchen og tage passende handlinger, der forbereder dem forud for at imødekomme fremtidige udfordringer.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Online undervisningsmetode

Den uddannelsesmetode, vi implementerer, sigter mod at identificere de individuelle specifikke træningsbehov og karriereaspirationer. Baseret på denne forståelse bringes den mest effektive personaliserede mentorløsning på plads, så individet kan få mest muligt ud af træningsprogrammet.

Vi tror bestemt på forestillingen om, at enhver person har deres egne styrker, og de kan udnyttes gennem den rigtige læringsplatform og tilgang. De studerende ved JLI er fuldt ud klar over, at selvkendskab har lige stor betydning for den akademiske viden.

Vi mener, at internettet er det mest magtfulde læringsværktøj i verden, og derfor bruger vi det til at bringe viden til vores studerende.

Statistikker fortæller os, at der globalt er omkring 1.668.870.408 brugere af internettet i dag, og dette antal fortsætter med at vokse.

Dagens generation ønsker øjeblikkelig adgang til alt, når de ønsker det, og hvor de vil. Det samme gælder for træning og uddannelse. Studerende og arbejdende fagfolk vil have træning på farten, og JLI bruger kraften på internettet for at gøre det muligt for dem at gøre det effektivt og eliminere alle barrierer undervejs.

Hos JLI bruger vi internettet til at maksimere læringseffektiviteten i en moderne ramme, samtidig med at vi giver studerende al den viden, de har brug for for at gøre det til den farmaceutiske / kliniske forskning / sundhedsindustri.

JLI beskæftiger et stort antal højt kvalificerede fagfolk fra branchen som mentorer for de studerende for at give dem reelle industriperspektiver. Dette hjælper vores håbefulde fagfolk med at nå et interface med branchen selv. Mentorskab giver en masse rådgivning med hensyn til uddannelse og karriereplanlægning.

JLI-studerende opfordres til at deltage i det avancerede Online Campus Tutoring Center eller OCTC, der er oprettet til effektiv informationsdeling mellem studerende og fakultetet.

Vi tror på at forberede vores studerende på virkelighedssituationer gennem førstehåndserfaringer ved at implementere spotte sessioner via vores effektive online træningsplatforme.

Vores akkrediteringer

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua-certificeret schweizisk institution

Rushford Business School gennem sin forælderskole (James Lind Institute) er certificeret af EduQua, et schweizisk kvalitetsmærke til videreuddannelsesinstitutioner. EduQua er et akkrediteringsorgan anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering.

EduQua er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz og anerkendes, støttes og godkendes af følgende organisationer:

• Den schweiziske forbundsregering
• Schweizisk konference for kantonale uddannelsesministre (EDK)
• Statssekretariat for økonomiske anliggender (SECO)
• Swiss Conference for Professional Training Department (SBBK)
• Swiss Association of Employment Department (VSAA)
• Schweiziske Føderation for Voksenuddannelse (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Akkrediteringsråd for erhvervsskoler og -programmer

Rushford Business School gennem sin forælderskole (James Lind Institute) er medlem af ”Akkreditering Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

ACBSP er det eneste globale akkrediteringsorgan, der akkrediterer forretningsprogrammer på associerede, baccalaureate og kandidatgradniveauer verden over siden 1988. Rushford Business School er en del af et medlemskab, der strækker sig til mere end 60 lande. ACBSP-medlemmer er blandt de bedste undervisere inden for deres respektive områder, interesseret i at lære innovative undervisningsmetoder, forbedre levering af forretningsuddannelsesprogrammer og kreativ værdi for deres studerende.

136121_logo1.png

Schweizisk højere uddannelsesinstitution

James Lind Institute er en godkendt videregående uddannelsesinstitution med myndighed til at tildele private grader i Schweiz. Instituttet er registreret i Genève, Schweiz, under UID CHE-255.747.977.

136122_2logo.jpg

International Council for Open & Distance Education (ICDE), Norge

James Lind Institute er et stolt medlem af det prestigefyldte International Council for Open & Distance Education. ICDE har rådgivende partnerstatus med UNESCO og deler UNESCOs nøgleværdi - den universelle ret til uddannelse for alle. ICDE henter desuden sin position fra den unikke viden og erfaring fra sine medlemmer over hele verden i udvikling og anvendelse af nye metoder og nye teknologier.

136123_3logo.png

International Organization For Standardization (ISO) 9001: 2015 Certified

James Lind Institute (JLI) er fuldt ud akkrediteret af AMERICAN Board of ACCREDITATION SERVICES (ABAS) i henhold til ISO 9001: 2015-standarder til levering af trænings- og uddannelsesprogrammer relateret til sundhedsydelser og allierede sektorer.

Placeringer

Geneve

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Geneve, Geneve, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig