Institute of Business & Management Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til IBMs ...

IBMs giver dig den redskaber, viden og erfaringer, du bliver nødt til at definere succes på dine egne betingelser, og derefter nå det. Vi er forpligtet til at give dig godt afrundet og afbalanceret alligevel fokuseret uddannelse, der vil gøre dig meget attraktiv for dine fremtidige potentielle arbejdsgivere. Du vil få rig mulighed for at forbedre din viden gennem vores akademiske programmer og fritidsaktiviteter, der understøttes af state-of-the-art ressourcer.

Om IBMS

IBMs, vil du have rig mulighed for at forbedre din viden gennem vores akademiske programmer og fritidsaktiviteter, der understøttes af state-of-the-art ressourcer.

Kombiner disse funktioner med erfaring, fakulteter og personale, der er opmærksomme på dine individuelle behov, og i den internationale by Geneve har du opskriften på succes. IBMs giver dig den redskaber, viden og erfaringer, du bliver nødt til at definere succes på dine egne betingelser, og derefter nå det. Vi er forpligtet til at give dig godt afrundet og afbalanceret alligevel fokuseret uddannelse, der vil gøre dig meget attraktiv for dine fremtidige potentielle arbejdsgivere.

De IBMs, er MBA funderet i en filosofi, der finder sin oprindelse i USA uddannelsessystem. Fokuseret på at udvikle en persons sande potentiale MBA tilbyder en værdibaseret ledet læseplan fokuseret på ledelse, innovation og bedste praksis.

De IBMS, kan MBA undersøges i en række forskellige måder:

12 måneders Full-time MBA-program En 18 måneder Deltid EMBA underviste i aftener og weekend klasser op til 24 måneder Flexi Modular MBA Weekend klasser

Fremtiden for enhver virksomhed afhænger af den succesfulde udvikling af sine folk. Det er grunden til vores lederuddannelse arbejde er så vigtigt. Vores Business School giver en støttende miljø og gode faciliteter for at levere lederuddannelse. I tæt samarbejde med erhvervslivet, ser vi at udvikle den næste generation af ledere og erhvervsledere. Folk, der ikke kun vil udvikle en stærk, succesfuld karriere, men som også vil gøre en reel forskel for udførelsen af ​​de organisationer, de arbejder for. Mere konkret tilbyder vi:

BBA for 4 år programmer TTH i et år program TTH i 6 måneder programmet Professionel Regnskab program

Enhver af disse områder af ekspertise vil tilbyde bredde og dybde til både individuelle karrierer og de virksomheder, de har indflydelse. Sat sammen, men repræsenterer de en stærk dagsorden for erhvervslivet forandring. Hvert program er designet til ambitiøse, talentfulde elever. Vores mål er, at forberede personer med højt niveau lederevner i deres egne marker.

Mål & mål

Det IBMs Programmet er designet til at dyrke lederskab og effektivitet er nødvendige for at tackle udfordringerne i den øverste ledelse på et internationalt niveau. Den er baseret på en amerikansk pensum er serier af meget interaktiv og intensiv. Professorer på IBMs er strengt udvalgt blandt de bedste konsulenter og fagfolk inden for deres områder med mange holder positioner i Europas førende business skoler.

Et nyt skoleår bringer nye udfordringer og muligheder. Vi er klar hver elev har hans og hendes egne drømme, til tider, ikke altid en del af denne enorme offentlige, forbundet verden, men IBMs er her for at hjælpe dig med den unikke opdagelse af skæbne, der er meget personlig og kær til hver af os.

Vores arbejde her sammen vil være fundamentet for et liv fyldt med global service og lederskab. Vi plantning af frø, der vil skabe drømme, mål og passioner for dig og din familie. Vores team er forpligtet til at hjælpe kulturen, vokse, foder og våge over de elskede drømme, der vil begynde at blomstre i løbet af din tid på IBMs. Det lille frø af en drøm, der er i hver enkelt af os er ligesom IBMs var for os mere end 20 år siden. Denne drøm for os blev reelle ... og vi er så stolte af at sige, i dag, velkommen til denne verden, der er blevet IBMs, en af ​​schweiziske er virkelig uafhængige, globalt fokuseret og kvalitet institutioner.

Hvorfor IBMS?

Optjening en Masters of Business Administration (MBA) grad, kan give dig lederevner og erhvervslivet ekspertise, der åbner nye karrieremuligheder for dig. Hvis du arbejder i erhvervslivet og søger at bevæge sig op ad stigen eller til at flytte fra din nuværende område af ekspertise til en ny, kan en MBA-program hjælpe dig med at nå dine mål. En MBA-program vil også lancere dig ind i meget højere løn område, øverste niveau ledere og direktører nyder. Endvidere i højere stillinger de en MBA-grad vil tillade dig at holde, dit arbejde vil ofte være mere interessant og givende.

MBA med specialer!

Nu flere og flere MBA-programmer tilbyde uddannelse, der går ud over almindelig virksomhedsledelse til at give fagområde ekspertise. Så for eksempel, hvis din karriere interesser er inden for e-handel, kan du finde vores MBA-programmer med et stærkt fokus på dette område. Derudover vil mange MBA-programmer giver dig mulighed for at tjene specialisering grad, så du kan kombinere forretning administration træning med træning i et andet felt, ligesom Human Resources, Regnskab og Finans etc.

MBA Koncentrationer og specialiseringer i følgende Majors:

Regnskab og Finans Entrepreneurship & Operational Management Administrerende ledelse menneskelige ressourcer Marketing og Brand Marketing Management Projektledelse Turisme og Travel Management

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Optagelse og adgangskrav

Admission Process

 • Complete application form (duly filled, signed and Attested)
 • Copy of degree (diploma and grades)
 • Application fee of Sfr 150
 • Bank Certificate (Certifying the Solvency)
 • 3 Passport size Photos
 • Copy of Passport or ID card
 • English Language Certificate, IELTS / TOEFL

Payable on registration:

CHF 150- Application fee (Non–refundable)

Courses Fees:

 • Undergraduate: (BBA 4 years programs) 9500 Swiss Francs per annum
 • Graduate: MBA-EMBA 15000 Swiss Francs per annum
 • TTH Diploma (one year program) 8000 Swiss Francs per annum
 • TTH Diploma (6 months program) 5000 Swiss Francs for 6 months

Administration Charges (IBMS): CHF 350 will be Administration charges (Non–refundable) from outside Switzerland

This fees amount does not include lodging, food, books, medical insurance, and materials.

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

MBA i business administration eller international business

på universitet Fuldtid 18 år February 2019 Schweiz Geneva

IBMS`s MBA i International Business grad danner rammen for fagfolk til at forstå denne spændende og komplekse globale erhvervsklima og specifik viden for dem at fungere effektivt i deres valgte område af interesse. Den MBA i International Business grad er specielt designet til MBA-studerende, der er interesseret i internationale karrierer, og hvordan til at fungere effektivt som ledere i et globalt miljø i store internationale operationer. Studerende vil lære om erhvervslivet, handel, kulturelle og ledelsesmæssige spørgsmål, der adskiller sig på tværs af lande og regioner i verden. [+]

MBA i Business Administration eller International Business:

Globaliseringen af ​​erhvervslivet er en realitet opleves af alle lande i verden, men især i USA, og Europa, hvor virksomhederne kilde råvarer, fremstille og sælge i hele verden. Det samme er tilfældet for servicesektoren, hvor alle de store finansielle og tjenester institutioner har aktiviteter i de store byer i verden.

Business Administration professionelle i denne nye og spændende æra har enorme muligheder for verdensomspændende karriere, der både er udfordrende og givende på samme tid. IBMS`s MBA i International Business grad danner rammen for fagfolk til at forstå denne spændende og komplekse globale erhvervsklima og specifik viden for dem at fungere effektivt i deres valgte område af interesse.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Sociale medier