Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til IBMs ...

IBMs giver dig den redskaber, viden og erfaringer, du bliver nødt til at definere succes på dine egne betingelser, og derefter nå det. Vi er forpligtet til at give dig godt afrundet og afbalanceret alligevel fokuseret uddannelse, der vil gøre dig meget attraktiv for dine fremtidige potentielle arbejdsgivere. Du vil få rig mulighed for at forbedre din viden gennem vores akademiske programmer og fritidsaktiviteter, der understøttes af state-of-the-art ressourcer.

Om IBMS

IBMs, vil du have rig mulighed for at forbedre din viden gennem vores akademiske programmer og fritidsaktiviteter, der understøttes af state-of-the-art ressourcer.

Kombiner disse funktioner med erfaring, fakulteter og personale, der er opmærksomme på dine individuelle behov, og i den internationale by Geneve har du opskriften på succes. IBMs giver dig den redskaber, viden og erfaringer, du bliver nødt til at definere succes på dine egne betingelser, og derefter nå det. Vi er forpligtet til at give dig godt afrundet og afbalanceret alligevel fokuseret uddannelse, der vil gøre dig meget attraktiv for dine fremtidige potentielle arbejdsgivere.

De IBMs, er MBA funderet i en filosofi, der finder sin oprindelse i USA uddannelsessystem. Fokuseret på at udvikle en persons sande potentiale MBA tilbyder en værdibaseret ledet læseplan fokuseret på ledelse, innovation og bedste praksis.

De IBMS, kan MBA undersøges i en række forskellige måder:

12 måneders Full-time MBA-program En 18 måneder Deltid EMBA underviste i aftener og weekend klasser op til 24 måneder Flexi Modular MBA Weekend klasser

Fremtiden for enhver virksomhed afhænger af den succesfulde udvikling af sine folk. Det er grunden til vores lederuddannelse arbejde er så vigtigt. Vores Business School giver en støttende miljø og gode faciliteter for at levere lederuddannelse. I tæt samarbejde med erhvervslivet, ser vi at udvikle den næste generation af ledere og erhvervsledere. Folk, der ikke kun vil udvikle en stærk, succesfuld karriere, men som også vil gøre en reel forskel for udførelsen af ​​de organisationer, de arbejder for. Mere konkret tilbyder vi:

BBA for 4 år programmer TTH i et år program TTH i 6 måneder programmet Professionel Regnskab program

Enhver af disse områder af ekspertise vil tilbyde bredde og dybde til både individuelle karrierer og de virksomheder, de har indflydelse. Sat sammen, men repræsenterer de en stærk dagsorden for erhvervslivet forandring. Hvert program er designet til ambitiøse, talentfulde elever. Vores mål er, at forberede personer med højt niveau lederevner i deres egne marker.

Mål & mål

Det IBMs Programmet er designet til at dyrke lederskab og effektivitet er nødvendige for at tackle udfordringerne i den øverste ledelse på et internationalt niveau. Den er baseret på en amerikansk pensum er serier af meget interaktiv og intensiv. Professorer på IBMs er strengt udvalgt blandt de bedste konsulenter og fagfolk inden for deres områder med mange holder positioner i Europas førende business skoler.

Et nyt skoleår bringer nye udfordringer og muligheder. Vi er klar hver elev har hans og hendes egne drømme, til tider, ikke altid en del af denne enorme offentlige, forbundet verden, men IBMs er her for at hjælpe dig med den unikke opdagelse af skæbne, der er meget personlig og kær til hver af os.

Vores arbejde her sammen vil være fundamentet for et liv fyldt med global service og lederskab. Vi plantning af frø, der vil skabe drømme, mål og passioner for dig og din familie. Vores team er forpligtet til at hjælpe kulturen, vokse, foder og våge over de elskede drømme, der vil begynde at blomstre i løbet af din tid på IBMs. Det lille frø af en drøm, der er i hver enkelt af os er ligesom IBMs var for os mere end 20 år siden. Denne drøm for os blev reelle ... og vi er så stolte af at sige, i dag, velkommen til denne verden, der er blevet IBMs, en af ​​schweiziske er virkelig uafhængige, globalt fokuseret og kvalitet institutioner.

Hvorfor IBMS?

Optjening en Masters of Business Administration (MBA) grad, kan give dig lederevner og erhvervslivet ekspertise, der åbner nye karrieremuligheder for dig. Hvis du arbejder i erhvervslivet og søger at bevæge sig op ad stigen eller til at flytte fra din nuværende område af ekspertise til en ny, kan en MBA-program hjælpe dig med at nå dine mål. En MBA-program vil også lancere dig ind i meget højere løn område, øverste niveau ledere og direktører nyder. Endvidere i højere stillinger de en MBA-grad vil tillade dig at holde, dit arbejde vil ofte være mere interessant og givende.

MBA med specialer!

Nu flere og flere MBA-programmer tilbyde uddannelse, der går ud over almindelig virksomhedsledelse til at give fagområde ekspertise. Så for eksempel, hvis din karriere interesser er inden for e-handel, kan du finde vores MBA-programmer med et stærkt fokus på dette område. Derudover vil mange MBA-programmer giver dig mulighed for at tjene specialisering grad, så du kan kombinere forretning administration træning med træning i et andet felt, ligesom Human Resources, Regnskab og Finans etc.

MBA Koncentrationer og specialiseringer i følgende Majors:

Regnskab og Finans Entrepreneurship & Operational Management Administrerende ledelse menneskelige ressourcer Marketing og Brand Marketing Management Projektledelse Turisme og Travel Management

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Institute of Business & Management Sciences

MBA Executive giver mulighed for erfarne fagfolk til at opnå en kandidatgrad i Business Administration på en tidsplan, der minimerer forstyrrelser i arbejde og personlige ... [+]

Executive MBA-program for Industry Leaders EMBA

MBA Executive giver mulighed for erfarne fagfolk til at opnå en kandidatgrad i Business Administration på en tidsplan, der minimerer forstyrrelser i arbejde og personlige aktiviteter. Sådanne programmer omfatter en kohortklassestruktur, der tilbyder lockstep, planlagt pensum i en executive-indstilling. Med andre ord begynder medlemmer af hver klasse programmet på samme tidspunkt, går gennem læseplanen sammen, og typisk gennemfører eksamensgraden til eksamen som en gruppe. Executive MBA (EMBA) studerende er forpligtet til at fuldføre deres grader om to år eller mindre. I løbet af denne periode får de en bred vifte af nye færdigheder og skærper deres analytiske evner ved at kombinere kursusarbejde med den daglige erhvervserfaring.... [-]

Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

Institute of Business & Management Sciences

Den fuldtids MBA er for dem, der kan tage et år ud for at studere og ønsker at udvide deres internationale perspektiv. MBA-programmet tilbydes af IBMS der specialiserer s ... [+]

IBMS - Ledelsesudvikling

(Fuld tid MBA) Den fuldtids MBA er for dem, der kan tage et år ud for at studere og ønsker at udvide deres internationale perspektiv. MBA-programmet tilbydes af IBMS der specialiserer sig i Management studier. Undervises af et fakultet af erfarne akademikere og industripraksis, har dette MBA-program til formål at give fremtidige globale ledere den analytiske, kritiske, markedsrelevante viden og kompetencer.

Flexi MBA

Den deltid MBAs 18 måneder program for studerende, der allerede har en bachelor eller tilsvarende eksamensbevis med 5 års erhvervserfaring. Vi organiserer studieprogram på studentens praktiske tidspunkt. Flexi MBA'er til travle fagfolk med erfaringer fra mellem- og øverste ledelse.... [-]

Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA i International Business grad danner rammen for fagfolk til at forstå denne spændende og komplekse globale erhvervsklima og specifik viden for dem at fungere e ... [+]

MBA i Business Administration eller International Business:

Globaliseringen af ​​erhvervslivet er en realitet opleves af alle lande i verden, men især i USA, og Europa, hvor virksomhederne kilde råvarer, fremstille og sælge i hele verden. Det samme er tilfældet for servicesektoren, hvor alle de store finansielle og tjenester institutioner har aktiviteter i de store byer i verden.

Business Administration professionelle i denne nye og spændende æra har enorme muligheder for verdensomspændende karriere, der både er udfordrende og givende på samme tid. IBMS`s MBA i International Business grad danner rammen for fagfolk til at forstå denne spændende og komplekse globale erhvervsklima og specifik viden for dem at fungere effektivt i deres valgte område af interesse.... [-]

Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
18 år
på universitet
Læs mere på dansk
Institute of Business & Management Sciences

MBA's IBMS for IBMS fokuserer på viden og færdigheder, der kræves af ledende fagfolk, der planlægger at arbejde for multinationale og internationale virksomheder. Det giv ... [+]

Oversigt

MBA's IBMS for IBMS fokuserer på viden og færdigheder, der kræves af ledende fagfolk, der planlægger at arbejde for multinationale og internationale virksomheder. Det giver eleverne et generelt ledelsesperspektiv og introducerer dem til de seneste begreber og praksis relateret til funktionelle ledelsesområder.

Den materielle eksponering for lokale og internationale ledelsespraksis med en stærk case-study orientering er et unikt træk ved MBA Finance Program. Derudover er MBA-finansieringsprogrammet struktureret på en fleksibel måde, således at de ansatte kan forfølge dette program uden at forstyrre deres karriere.

Masters Diploma i Business Administration (Finans)... [-]
Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Institute of Business & Management Sciences

Prospective MBA Marketing kandidater med et ønske om at deltage i et MBA-program, der er stærkt inden for marketing skal se på en række ting. Næsten hver top business sch ... [+]

Oversigt

Prospective MBA Marketing kandidater med et ønske om at deltage i et MBA-program, der er stærkt inden for marketing skal se på en række ting. Næsten hver top business school vil tilbyde grundlæggende marketing kurser og valgfag; Men for enhver studerende, der ønsker at fokusere deres MBA på dette område, skal de studere kursoptionerne omhyggeligt.

IBMS School of Management har stor kompetence på dette område til at have viden på tværs af et bredt spektrum af marketing fag, og tilbyder et stort udvalg af kursus og valgfag. Markedsanalyser, online marketing, markedsføringsstrategi, forbrugeradfærd, brand management og international markedsføring er blot nogle af de kursustitler, der tilbydes på skolerne i rapporten.... [-]

Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media