Geneva Business School (GBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til GBS!

Geneva Business School (GBS) er en førende institution, der tilbyder avanceret schweizisk kvalitetsuddannelse. Vores programmer undervises 100% på engelsk og vores campuser er placeret i større europæiske byer som Genève og Barcelona.

Vores innovative metode betyder, at eleverne undervises i små og målrettede klasseværelser af nøje udvalgte fakultetets medlemmer, som alle er fagfolk på højt niveau, dedikeret til at lede dem på deres rejse til fremtidige virksomhedsledere.

GBS tilbyder en række bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Studerende kan vælge at specialisere sig i en af ​​vores mange majorer, som f.eks. Internationale relationer, sportsforvaltning, digital marketing, iværksætteri og international finansiering.

GBS-campusser er strategisk placeret på to af de mest multikulturelle og dynamiske byer i Europa.

Vores Genève Campus ligger i hjertet af Genèves internationale organisationer kvartalet, som ligger inden for et af de største centre af diplomatisk, finansiel og erhvervsmæssig aktivitet i verden. Vores faciliteter omfatter en state-of-the-art auditorium og mange studiehubs, der er specielt designet til at tilbyde en moderne lærerfaring med et godt studentemiljø.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er » Se Bachelor » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

MBA i digital markedsføring

på universitet Fuldtid 18 måneder February 2019 Schweiz Geneva Spanien Barcelona Madrid + 3 mere

Vores MBA i Digital Marketing er designet til at give de studerende de tekniske færdigheder og digital færdigheder, der er nødvendige for at engagere et publikum og effektivt markedsføre virksomheder via digitale kanaler. Studerende vil også lære at skabe, implementere og analysere digitale marketingstrategier, samt tiltrække kunder på innovative måder. [+]

Vores MBA i Digital Marketing er designet til at give de studerende de tekniske færdigheder og digital færdigheder, der er nødvendige for at engagere et publikum og effektivt markedsføre virksomheder via digitale kanaler. Studerende vil også lære at skabe, implementere og analysere digitale marketingstrategier, samt tiltrække kunder på innovative måder.

I løbet af programmet skal eleverne:

Kunne effektivt udgive og administrere indhold til forretningsvækst.

Få ekspertise i at bruge Google Analytics og forskellige dataanalyseprogrammer.

Få kendskab til online legalitet og rettigheder forvaltning.

Bliv ekspert i design og implementering af online marketingkampagner.... [-]


MBA i internationale relationer

på universitet Fuldtid 18 måneder February 2019 Schweiz Geneva Spanien Barcelona Madrid + 3 mere

Denne MBA er designet til at give de studerende en dyb forståelse for de konsekvenser, internationale relationer og geopolitiske faktorer har på operationel ledelse og forretningsmæssig succes. Efter afslutningen af ​​dette program vil de studerende være forberedt på job på internationale områder som menneskerettigheder, diplomati, våbenkontrol og internationale traktater. [+]

Denne MBA er designet til at give de studerende en dyb forståelse for de konsekvenser, internationale relationer og geopolitiske faktorer har på operationel ledelse og forretningsmæssig succes. Studerer en bred vifte af emner, herunder forholdet mellem internationale organisationer og ngo'er, international menneskerettighedslovgivning, køn og terrorisme, cyberdiplomati og politisk vold. Efter afslutningen af ​​denne MBA vil eleverne være godt rustet til job på internationale områder som menneskerettigheder, diplomati, våbenkontrol og internationale traktater.

I løbet af programmet skal eleverne:Få kapacitet til at arbejde i udviklingen af ​​diplomatisk strategi.... [-]

MBA I International Management

på universitet Fuldtid 18 måneder February 2019 Schweiz Geneva Spanien Barcelona Madrid + 3 mere

Denne master er designet til fagfolk, der er interesseret i at uddybe og udvide deres viden i international forvaltning, hvilket giver et globalt perspektiv på social ansvarlighed, strategi og problemløsning. Vi forbereder eleverne til at blive succesfulde i et konstant skiftende miljø, der tilbyder værktøjerne til at vokse og fortsætte med at udvikle sig i den internationale erhvervsliv. [+]

Denne master er designet til fagfolk, der er interesseret i at uddybe og udvide deres viden i international forvaltning, hvilket giver et globalt perspektiv på social ansvarlighed, strategi og problemløsning. Vi forbereder eleverne til at blive succesfulde i et konstant skiftende miljø, der tilbyder værktøjerne til at vokse og fortsætte med at udvikle sig i den internationale erhvervsliv.

I løbet af programmet skal eleverne:

Gain problemløsning management ekspertise.

Få privat og offentlig markedsstyringsanalyse færdigheder.

Oplev evnen til at analysere forretningskonstruktioner.

Identificer områder til implementering af nye teorier og metoder.

... [-]

MBA i olie og gas ledelse

på universitet Fuldtid 18 måneder February 2019 Schweiz Geneva

Denne Master i Business Administration med en major i Olie og Gas Management giver eleverne en dybdegående viden og praktisk uddannelse, der er relevant for det specialiserede felt for handel med olie og gas i international skala. Studerende vil lære at møde udfordringer, tage nøglebeslutninger og mægre internationale politikker og legaliteter inden for energibranchen, udforske nøglefaktorer og nye teknologier, som påvirker fremtiden for olie og gas. [+]

Denne MBA giver eleverne en dybdegående viden og praktisk uddannelse, der er relevant for det specialiserede felt for handel med olie og gas i international skala. Studerende vil lære at møde udfordringer, tage nøglebeslutninger og mægre internationale politikker og legaliteter inden for energibranchen, udforske nøglefaktorer og nye teknologier, som påvirker fremtiden for olie og gas.

I løbet af programmet skal eleverne:

Besidder ekspertise inden for olie- og gashandelsteknikker

Bliv vidende om økonomiske principper, der driver olie- og gasindustrien

Være i stand til international regnskab og finansiering

Få kendskab til internationale politikker og legaliteter, der styrer olie- og gashandel... [-]


Videoer

Life on Campus

Hear from our students

Rethinking Education

Kontakt

Adresse, linje 1 Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Schweiz

Adresse, linje 1 Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spanien

Adresse, linje 1 Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Spanien