Read the Official Description

Hvem er BSL?

Business School Lausanne (BSL) blev grundlagt i 1987 og er en innovativ business school, der ligger i Schweiz. Vi leverer en læringsplatform, der gør det muligt for enkeltpersoner og organisationer at trives ved at skabe med levedygtige forretningsløsninger til vores planet og dets folk.

I dag har verden mere end nogensinde brug for en ny generation af ledere og iværksættere. En der bekymrer sig ikke om at være den bedste i verden, men snarere at opnå det bedste for verden. At sætte vores elever i stand til at "være ændringen" er, hvad der inspirerer vores arbejde.

Studerende med tres nationaliteter og forskellige baggrunde slutter sig til vores erfarne fakultet i en samarbejdsudforskning af erhvervslivet som en kraft for godt. I små og personlige klasser bringer vores professorer hver dag den nyeste forretningskendskab ind i klasseværelset og støtter vores elever for at nå deres fulde potentiale.

Vi går ud over traditionel uddannelse. Vi opfordrer vores studerende til at være samarbejdsvillige, ikke konkurrencedygtige. Vi organiserer undervisning og læring om samfundsmæssige, miljømæssige og økonomiske spørgsmål, både globalt og lokalt. Vi skaber et åbent rum, hvor vi alle sammen, studerende, professorer, medarbejdere, forskere og interessenter samles for at stille modige spørgsmål og maksimere de værdier, der betyder noget.

I Schweiz rangerer BSL nr. 2 for sin Master in International

Velkommen til vores skole, og vi glæder os til at forbinde med dig!

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Business School Lausanne

BSL E / MBA i Schweiz er en transformerende, ikke transaktionsmæssig oplevelse, der letter din læring og personlig vækst som en selvbevidst, adaptiv og ansvarlig leder fo ... [+]

Programoversigt

BSL E / MBA er en transformerende, ikke transaktionsmæssig oplevelse, som letter din læring og personlig vækst som selvbevidst, adaptiv og ansvarlig leder.

Du vil påbegynde en personlig omstillingsrejse, der gør det muligt for dig at kende dig bedre, at genopdage dit personlige formål og at opretholde din lederskabskapacitet til at gøre meningsfuld forandring i verden. Du vil blive nedsænket i et læringsrum, der fremmer din personlige vækst gennem kurser i bløde færdigheder, en-til-en-mentoring og muligheder for at coaching andre.Du vil gøre forretninger på hovedet og blive udsat for ukonventionel tænkning ud over business-as-usual. Gennem vores tredimensionelle lærings tilgang, "I", "vi" og "os alle", vil du dyrke færdigheder og perspektiver, der giver dig mulighed for at forstå og reagere på globale forretningsmæssige udfordringer fra et individuelt, kollektivt og systemisk perspektiv.Du vil investere i din faglige vækst og vil undersøge muligheder for at smelte dine tidligere erfaringer, styrker og lidenskaber til en tilfredsstillende karrierevej. Du vil strække dig selv og anvende det, du lærer med det samme gennem MBA Consulting Project: Du vælger mellem et forretningsplanprojekt for en opstart, familievirksomhed eller et firma efter eget valg, og et socialt impulsrådgivningsprojekt i Sydafrika.BSL signaturfunktionerSmå klasser på op til 20 deltagere med personlig opmærksomhed og støtte fra professorerProfessorer, der er krydret og i øjeblikket aktive erhvervsdrivende og eksperter på deres områdeInternationalt og forskelligt miljø med studerende fra 60 nationaliteterProgrammuligheder... [-]
Schweiz Lausanne
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Business School Lausanne

EMBA i Bæredygtig Erhverv er et unikt program i Schweiz, der kombinerer MBA-uddannelse med et dybt dykke i erhvervslivets bæredygtighed gennem BSL - Universitetet i St. G ... [+]

Programoversigt

E / MBA i Bæredygtig Erhverv er et unikt program i Schweiz, der kombinerer E / MBA-uddannelse med et dybt dykke i erhvervslivets bæredygtighed gennem BSL-Universitetet i St. Gallen fælles grad i Bæredygtig Erhverv. Det er ideelt for deltagere og fagfolk, der søger at bygge videre på deres eksisterende erfaring for at få en reel indvirkning på erhvervslivet.

Dette program blander to programmer i ét, E / MBA og Diploma i Bæredygtig Business, hvilket resulterer i en helhedsorienteret læringserfaring, der vil forandre, hvordan du definerer forretning og dig selv i ledende forandring og innovation for en bedre verden. Praktisk taget tager du alle grundkurser fra E / MBA-programmet og fortsætter med et års specialisering inden for bæredygtighed. Resultatet er et program, der formidler dig til en selvbevidst, kyndig og bæredygtighedsbevidst forretningsmand.... [-]

Schweiz Lausanne
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne