Læs den officielle beskrivelse

Om skolen

MSM blev grundlagt i Holland, sine rødder helt tilbage til 1952 og har været at levere sit EMBA program i Rumænien siden 2010. Maastricht School of Management, der fejrede sin 60-års jubilæum i 2012, har sine rødder i Institut for Management Science på det tekniske universitet i Delft, der går tilbage til 1952. I 1989, skolen flyttet til den historiske by Maastricht og i 1993 sit navn ændret til Maastricht School of Management. Som en central aktør i den globale uddannelsesområdet, MSM er en af ​​de få ledelsen skoler, der systematisk kombinerer uddannelse, teknisk bistand og forskning i sine professionelle services. Med mere end 2.000 elever årligt eksamen i mere end 20 lande, MSM er den største og mest internationale business school i Holland. MSM tilbyder sine Outreach MBA, i hele verden gennem partnerskaber med respekterede uddannelsesinstitutioner i hvert lokale marked. Maastricht School of Management Rumænien blev skabt af nogle af Romania`s mest respekterede pædagogiske ledere af det seneste årti: Dora Surugiu, Adrian Stanciu og Oliver Olson.

Som en af ​​de vigtigste globale uddannelsesinstitutioner, har vi mere end 2000 studerende dimitteret hvert år i mere end 20 lande. De mange forskellige af vores opsøgende programmer har betydning for MSM internationale syn på business / forskning - programmet er tilgængelig på tre kontinenter (Europa, Asien og Afrika). MSM er således den største og mest internationale business school aktiv i Rumænien.

Idégrundlag Maastricht School of Management Rumænien:

Vi anerkender i hver elev den indre gnist, vi så give viden og styrke karakter ved at bringe de studerende sammen med professorer og kammerater, der deler vores værdier, så i sidste ende de færdiguddannede blive den forandringsagenter vores virksomheder og samfund behov.

Værdier:

Denne skole samler mennesker, der deler de samme værdier: integritet, åbenhed til selv reflektere, det konstante behov for at selv at udvikle, respekt for samfundet, proaktiv optimisme, og modet til at udfordre status quo.

Vi vil skabe Change Agents ved at levere en Master of Business Administration (MBA), som er funderet i følgende Læringsmål: Meta-Learning Outcomes

Holistisk Assessment (HA) Personlig Responsibility (PR) Ledelse Attitude (LA) Systemer og strategisk tænkning (SST) Teamwork og samarbejde (TWC)

Kursus indhold Resultater

Business Management (B) Market Development (M) Mennesker Udvikling (P) Business Strategy (S) Beslutningstagning i Udviklingen Markets (E)

Definition af Skift Agent

Vores succes med at skabe Change Agents vil blive bestemt ved at måle vores studerende og tidligere studerende mod følgende kvaliteter:

Autonom (PR, LA) Udfordringer Status Quo (LA, HA) At have en Change Behavior (PR, LA, P) Evne til at analysere Miljø (HA, SST, E) Stand til at forstå Forskelle i forskellige situationer (SST, B) Søger Sandheden (HA, SST) Har en Vision (HA, SST, LA, S, M) Nådesløs forfølgelse af mål i Face of Opposition (S, LA, E) Mod til at handle (PR, LA) Engagerer Andre (TWC, P, LA)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

Den 2-årige, deltid MSM Rumænien EMBA program giver state-of-the-art postgraduate uddannelse i business administration til medio karriere fagfolk med det formål at fremme ... [+]

Executive MBA-program Den 2-årige, deltid MSM Rumænien EMBA program giver state-of-the-art postgraduate uddannelse i business administration til medio karriere fagfolk med det formål at fremme deres viden og praksis i forvaltningen og uddanne dem til at føre i en dynamisk globale erhvervsklima.

Den EMBA bliver tilbudt i fællesskab af MSM og MSM Bukarest Association i en weekend format. Programmet er lettes ved fakultetet og personale, som med succes har formået og undervist i anerkendte business schools over hele verden i det foregående årti. Graden overdraget succesfulde deltagere vil udelukkende blive tildelt af MSM.

Business & Public Policy

Dagens virksomhedsledere i Rumænien skal lægge vægt på inter-play mellem erhvervsliv, samfund, kultur og politiske kræfter. Denne vekselvirkning har aldrig været mere tydeligt end i den nuværende globale økonomiske krise. Dette kursus giver de studerende redskaber til at håndtere alle disse kræfter i en etisk og bæredygtig måde, samtidig med at opfylde sit ansvar til en virksomheds interessenter.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk