Read the Official Description

Qatar: Kørsel fremtiden

Qatar er en af ​​de hurtigst voksende økonomier i verden og er dermed en meget attraktiv forretningsdestination.

Qatars økonomiske vækst har hovedsageligt været baseret på sine olie- og naturgasindustrier. Ifølge Qatar National Vision 2030 er den økonomiske politik dog fokuseret på udvikling af ikke-energisektorer. Målet er at omdanne den nuværende kulstofbaserede økonomi til en avanceret, konkurrencedygtig og videnbaseret økonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris sluttede sig til Qatar Foundation i juni 2010, hvilket bringer førsteklasses uddannelsesprogrammer og forskningsaktiviteter til Doha og regionen i verdensklasse. Det er den første europæiske partner i uddannelsesby.

HEC Paris tilbyder i denne sammenhæng en komplet portefølje af ledelsesprogrammer, herunder Qatar's første internationale Executive MBA, en specialiseret kandidatuddannelse i Strategic Business Unit Management , samt ikke-gradsprogrammer for ledere i form af Executive Short Programs. En af verdens førende udbydere af Executive Education-programmer i de sidste 8 år tilbyder HEC Paris også brugerdefinerede programmer til individuelle virksomheder.

HEC Paris in Qatar 'programmer og forskningsaktiviteter HEC Paris in Qatar bygger virksomhedernes konkurrenceevne inden for den globale økonomi og er fuldt tilpasset Qatar National Vision 2030 for at støtte omdannelsen af ​​Qatar til en avanceret, konkurrencedygtig og videnbaseret økonomi.

Deling af vores akademiske viden

HEC Paris har lanceret et forskningsbureau i Qatar for at fremme sit bidrag til realiseringen af ​​en videnbaseret økonomi i Qatar, der går ud over at give verdens bedste uddannelsesprogrammer i regionen ved at lancere. Forskningskontoret, der er oprettet med støtte fra Qatar-fonden, indkøber potentiel finansiering fra Qatar National Research Fund (QNRF), Qatar Foundation Research

Forskningscentret vil fokusere på udvikling af pædagogisk indhold som at skrive forretningssagstudier om lokale virksomheder, nyskabende akademisk forskning, der vil blive offentliggjort i prestigefyldte tidsskrifter, lette efteruddannelse og ph.d.-stipendier og stipendier, samarbejde med akademisk og erhvervslivet samfund i Qatar, og tilrettelæggelsen af ​​'Focus on Research' arrangementer, workshops og konferencer.

Faciliteter

State-of-the-art lokaler i den prisbelønnede 52 historie Tornado Tower placeret i West Bay - business hjertet af Doha.

Faciliteterne giver et komfortabelt og let tilgængeligt sted for HEC Paris-programmer, mens de byder på spektakulær udsigt over byen.

Partnerskab

Faderen Emir, Qatar Foundation blev grundlagt i 1995 ved dekret af Hans højhedssjik Hamad Bin Khalifa Al Thani, en privat non-profit organisation.

Qatar Foundations mission er at opdrage de fremtidige ledere i Qatar. Ved eksempel og ved at dele sin erfaring bidrager instituttet også til menneskelig udvikling nationalt, regionalt og internationalt. I alle sine aktiviteter fremmer instituttet en ekspertisekultur i Qatar og fremmer sin rolle i at støtte et innovativt og åbent samfund, der stræber efter at udvikle bæredygtig menneskelig kapacitet, social og økonomisk velstand for en videnbaseret økonomi.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

HEC Paris in Qatar

International Executive MBA er et praktisk og intenst program udviklet til at give dig en forståelse af de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af international f ... [+]

1 grad, 9 majors, 15 steder

International Executive MBA er et praktisk og intenst program udviklet til at give dig en forståelse af de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af international forretning samt færdigheder til at gennemføre din vision.

Vores særlige fokus på strategi, ledelse og det globale erhvervsklima sikrer, at du får omfattende, nyskabende og relevant viden og færdigheder.

Du lærer ikke kun fra topfakultetet men også fra andre ledende deltagere, der bringer et væld af praktisk erhvervserfaring fra et bredt spektrum af brancher og ledelsesfunktioner til klasseværelset.

ProgramfordeleVerdensklasse fakultet15 steder over hele verdenPraktisk formatIntensive ProgramGlobal Alumni NetworkProgram Curriculum... [-]
Qatar Doha
February 2020
Deltid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
HEC Paris in Qatar
Address
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
Hjemmeside
Telefonnummer
+974 4454 0161