Warsaw School Of Computer Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Hvorfor WSCS

WSCS er det eneste universitet i Polen, hvor medlemmerne af rektorens rådgivende bestyrelse samtidig er generalforvaltere af verdens største it-virksomheder som Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM og Oracle.

Vores skole er et af de mest dynamisk udviklende private universiteter, hvilket også er unikt på grund af det faktum, at vi tilbyder undersøgelser inden for et og eneste felt inden for videnskab - datalogi!

Det vigtigste uddannelsesmål for WSCS er at udstyre sine studerende med både teoretisk viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive professionelle inden for den udvalgte computervidenskabelige specialisering. Skolen tilbyder også gratis og betalte kurser og workshops til sine studerende, der yderligere vil forbedre deres evner og berige deres erfaring som it-specialister. Skolen samarbejder regelmæssigt med de største it-virksomheder, som igen tilbyder vores studerende og aflægger gratis og betalte praktikophold, der er en del af læseplanen, og giver eleverne mulighed for at kontrollere deres egne færdigheder i den virkelige verden af it-relateret arbejde. Skolen deltager i internationale projekter arrangeret af de største it-virksomheder som IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative og SAP Academic Project.

WSCS har 4 haller med plads til 130 studerende, 12 laboratorier, herunder moderne netværkslaboratorier bygget i henhold til Cisco standarder og computer grafiklaboratorium, 6 seminarerum, konferencerum, elevernes café og bar, gym, bibliotek og læseværelse samt arkiver og andre administrative kontorer.

Hvis du virkelig ønsker at studere datalogi og arbejde inden for it-sektoren på et sted, der udelukkende er dedikeret til dette videnskab, er Warsaw School Of Computer Science det rette sted at starte din karriere!

Placeringer

Warszawa

Address
Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland
03 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Programmer

Denne skole tilbyder også: