Læs den officielle beskrivelse

Warszawa Management University

Warszawa Management University, etableret i 1995, er en af ​​de ældste private gymnasier i Polen. I øjeblikket er det indskriver mere end 6.000 studerende, og har mere end 37.000 kandidater. Dens fakultet består af erfarne og kreative forskere og undervisere.

Warszawa Management University tilbyder sine potentielle studerende usædvanligt gunstige betingelser for at studere i Campus af det tredje årtusinde. Det er en veludstyret arkitektoniske akademiske kompleks boliger talrige auditorier, laboratorier, edb-lokaler og sproglige laboratorier.

Universitetet Komplekset har også rekreative faciliteter, såsom en moderne swimmingpool, en sportshal og et motionscenter. I bygningen er der en buffet og et stort cafeteria .Reasonable priser og god menu bør opfylde selv de svære at behage. Studerende sovesal plads 300 studerende i et enkelt, to-personers og tre-personers værelser samt suiter. Alle værelser har adgang til internettet. En underjordisk parkering er til rådighed til en rimelig pris.

Bachelorer undersøgelser:

Bacheloruddannelser

Administration ledelse Internationale forbindelser Pædagogik Europæiske Studier statskundskab National Security

Engineer uddannelser

Computerteknologi Produktionsstyring og teknik

Studier:

Kandidatuddannelser

lov Administration ledelse Internationale forbindelser Pædagogik psykologi

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Polere

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Postgraduate Executive Master of Business Administration undersøgelser er blandt de mest prestigefyldte og anerkendte i verden ledelsesmæssige kvalifikationer beregnet ti ... [+]

Executive Master of Business Administration

Postgraduat Executive Master of Business Administration undersøgelser er blandt de mest prestigefyldte og anerkendte i verden ledelsesmæssige kvalifikationer beregnet til folk i erhvervslivet og den øverste ledelse. Studieordningen af ​​EMBA undersøgelser giver mulighed for en effektiv gennemførelse af akademisk uddannelse inden for ledelse og forretning. De kandidater af EMBA postgraduate studier, få fordel over konkurrencen og øge deres værdi og deres tiltrækningskraft på jobmarkedet.

Adressater

Studieordningen af ​​EMBA postgraduate studier er designet først og fremmest, for ledende medarbejdere, medlem af statutten organer, direktører for handelsselskaber, ledere, eller dem, der ønsker at tage lederstillinger, for at kunne bruge deres viden og færdigheder på forskellige områder bl.a. i finansiering, markedsføring, human resource management, medier og PR og coaching.... [-]

Polen Warszawa
Oktober 2019
Engelsk,Polere
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk