Vistula University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Vistula University er sammen med Vistula School of Hospitality (tidligere Warszawa School of Tourism and Hospitality Management) en af de største søjler i den dynamisk voksende Vistula-gruppe af universiteter. Begge institutioner opererer på en campus i Warszawa. I 2014 blev de tilsluttet af Handelsuniversitetet i Wrocław og i 2018 af Józef Gieysztor Academy of Humanities i Pułtusk og Olsztyn University.

Vistula-gruppen af universiteter betyder 27 års erfaring på markedet. Det blander tradition og de mest innovative tendenser i videnskabens verden. Gruppens universiteter er bundet sammen af en fælles mission. Vi giver de unge den viden, de har brug for i fremtiden. Vi står ud for vores praktiske gradprofiler, der giver vores kandidater en garanti for succes på arbejdsmarkedet i det dynamisk forandrede økonomiske miljø i Polen og Europa. Vores akademikere anerkendes af videnskabelige myndigheder og praktikere. Vi arbejder tæt sammen med forretnings- og internationale organisationer.

I øjeblikket uddanner vi over 5.000 unge fra 83 lande. Vores lærere kommer fra alle kontinenter, og vores studerende kan studere i 40 lande som en del af Erasmus-programmet. Åbenhed over for verden bidrager til det unikke læringsmiljø i Vistula-gruppen af universiteter. Polske studerende behøver ikke længere at rejse til udlandet, hvis de ønsker at studere og udnytte deres færdigheder i et internationalt miljø.

På Vistula-gruppen af universiteter trækker vi på energi og muligheder, der genereres ved fælles samarbejde mellem fem højere læreanstalter.

Hvorfor Vistula

Vælg Vistula University og Vistula School of Hospitality (tidligere Warszawa School of Tourism and Hospitality Management) Disse anerkendte universiteter, der er grundlagt af Polens førende eksperter, er veletablerede på uddannelsesmarkedet. Vi arbejder tæt sammen med virksomheder og støtter initiativrige studerende, hvilket gør os unikke på det polske uddannelsesmarked.

Fordele

Prestigefyldt eksamensbevis

 1. Vi er et af de fem bedste offentlige og private universiteter, ifølge Perspektywy Education Portal's 2015 rangering af universiteter.
 2. Ifølge hjemmet
 3. Følgende akkrediteringer af internationale akademiske samfund bærer vidnesbyrd om denne kendsgerning: Verdensrådet og Forsamlingen om Samfundsuddannelse, EURASHE, CEEMAN - den mest prestigefyldte ledelsesakkreditering tildelt universiteter.

Du tjener praktisk viden fra velrenommerede eksperter

Vores lærer- og forskningsfakultet består af fagfolk, der nyder godt af at dele den viden, de har erhvervet i anerkendte virksomheder og institutioner, herunder: Professor Witold Orłowski - tidligere præsidentøkonomisk rådgiver og medlem af det nationale udviklingsråd, Marek Kulczycki, PhD - formand for FM Bank PBP Tidligere arbejder for FN, professor Krzysztof Rybiński - tidligere vicepræsident for Polens nationalbank, professor Andrzej Olechowski - tidligere finansminister og udenrigsminister, professor Longin Pastusiak - tidligere vicepræsident for NATOs parlamentariske forsamling, professor Jerzy M. Nowak - Næstformand for den euroatlantiske sammenslutning, professor Paweł Bożyk - medlem af Senatet for De Forenede Nationers Universitet i Tokyo, lektor Oskar Kowalewski, medlem af redaktionen i Family Business Review magasinet, professor Jan Fazlagić - ekspert på at forvalte viden, uddannelse, kreativitet, innovation on og intellektuel kapital, professor Roman Fulneczek - tidligere bestyrelsesformand for Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, lektor Wojciech Kostecki - medlem af Global Security Fellows Initiative, Aleksandra Wiktorow, ph.d.-forsikringsombudsmand, tidligere arbejdsminister.

Ved at samarbejde med strålende lærde fra universiteter i verdensklasse sikrer vi, at den uddannelse vi tilbyder, svarer til de virkelige behov på det globale arbejdsmarked.

Du studerer i et internationalt miljø

 • Tag en tur rundt på campus, og du vil høre næsten hvert verdenssprog.
 • Du vil kunne deltage i praktikophold og uddannelsesprojekter i udlandet, herunder projekter i Tyskland, Spanien og Tyrkiet.
 • Hvis du ønsker det, kan du deltage i Erasmus-programmet og studere på et af vores 30 partneruniversiteter.
 • Vistula University organiserer også arrangementet International Week, hvor du får mulighed for at deltage i forelæsninger fra professorer fra udlandet.
 • Perspektywy-uddannelsesportalen anerkendte vores internationale kampagner i Genius Universitatis 2014-konkurrencen.

Vi forbereder dig til en international karriere

 1. Vistula University giver dig mulighed for at deltage i stipendier, praktikophold og internationale projekter, fx i Kina.
 2. Du kan også drage fordel af JOB SPOT, et innovativt studentinitiativ, der organiserer forelæsninger fra forretningsspecialister og medarbejderens åbne dage.
 3. Globalizer er endnu et unikt program. Det er det eneste program i Polen, som giver udenlandske studerende mulighed for at skrive deres afhandlinger i form af projekter. Målet er at støtte vores virksomheder ved at lancere aktiviteter i elevernes oprindelseslande.

Online programmer - studere hvor og hvornår du vil

Ifølge Arbejds- og Socialministeriets forskning er fjernundervisningsprogrammer perfekte når det kommer til faglig uddannelse, da de perfekt efterligner professionelt arbejde. I oktober 2014 etablerede vi en avanceret e-learning platform for økonomi og regnskab, økonomi og ledelse programmer. M-Vistula platformen er tilgængelig fra hvor som helst, når som helst, ved hjælp af en hvilken som helst enhed - det være sig en telefon, en tablet eller en computer. Du vil tjene samme grad som andre studerende. Forskellen ligger i, hvordan læseplanen er organiseret - 60% af kurserne er fjernundervisningskurser. Mere information tilgængelig her

Stipendier vil hjælpe med at betale din undervisning

Mulighederne er mange, fra behovsbaserede stipendier, til stipendier til akademiske præstationer, særlige tilskud til stipendier, handicap stipendier og ministeriebevillinger til akademisk fortjeneste. Flere oplysninger tilgængelige her

Hold dig i form ved at spille i en af vores sportsafsnit

Til din rådighed er en spændende sportshal med et areal på over 600 m2, tilpasset til basketball, volleyball, indendørs fodbold, badminton og aerobic (på grund af det fremragende lydsystem). Universitetsbygningen har moderne, professionelt udstyr, der hjælper dig med at holde sig i form og forme din krop. Studerende har også mulighed for at bruge tennisbaner placeret ved siden af college med en rabat på 50%.

Undersøgelse af en moderne campus

29.000 m2 campus indeholder værelser med aircondition, foredragshaller med plads til hundredvis af studerende, rummelige klasser, læseværelse, bibliotek, fitnesscenter, sportscenter samt 2 restauranter, der serverer retter og snacks fra hele verden. På varmere dage kan du slappe af udendørs på universitetets rummelige gårdhave. Bygningen er også tilgængelig for handicappede.

Mission

Den bedste måde er at forberede vores kandidater til deres fremtidige karriere ved konstant at modernisere studieteknologien og tilpasse vores studieprogram til den forandrede verden.

Vision 2020

Vistula vil være et universitet, der bedst læser fremtidens udfordringer. Vi ønsker at være et første valg universitet for dem, der har ambitionen om at erhverve viden og vinde verden.

Placeringer

Warszawa

Address
Stokłosy,3
02-787 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Programmer

Denne skole tilbyder også: